• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

GiGi Fratelli

GiGi Fratelli

Her hos neye.dk kan du se det fantastiske udvalg af vores GiGi Fratelli tasker. Blandt vores produkter finder du både crossbodys, clutches, skuldertasker, computertasker og punge i en yderst fin og nøje udvalgt skindkvalitet. Alt sammen til ganske anbefalelsesværdige priser.

Populært i kategorien

Mærker  /  GiGi Fratelli (233)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (233)

Mærker  /  GiGi Fratelli (233)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (233)

GiGi Fratelli

Den tidligere ejer og designer bag det velkendte mærke Claudio Ferrici, Jef van Gils, står bag det kvalitetssikrede, hollandske mærke GiGi Fratelli. GiGi Fratelli fremstiller både herre- og dametasker af læder, der altid er af den højeste kvalitet, hvor de eksklusive tasker i den grad matcher den kvalitet, man også fandt hos Claudio Ferrici. Det ses tydeligt, at GiGi Fratellis tasker er gennemtænkt ned til mindste detalje, da det for Jef van Gils netop er funktionaliteten, der skal være i højsædet.  Derfor finder du også mange separate rum i taskerne, der gør det let for dig at holde orden i dine ting. Taskerne indeholder derudover ofte både en lomme foran og bagved på tasken samt flere lommer indeni, så der er plads til mobilen og i de lidt større tasker, også til din tablet eller computer.  Yderligere følger der justerbare remme med til taskerne, således at du selv kan bestemme længden på disse. Der hersker altså ingen tvivl om, at GiGi Fratelli har styr på, hvad en god taske skal kunne. Det har resulteret i lækre, skønne og gennemtænkte produkter. 

 

Funktionalitet går hånd i hånd med design og materialer

Hvad enten du har brug for en arbejdstaske, en taske til studiet eller blot til shoppingturen eller aftaler med venner og veninder, så har vi helt sikkert en taske, der passer til dig. Blandt andet tilbyder vi den populære, sorte computertaske, der er fremstillet i skind og har plads til både computer og mapper/papirer. Rummet til din computer eller tablet er derudover foret, således at du kan være sikker på, at der ikke sker nogen skade, når du skal skynde dig afsted i bussen, bilen eller på cyklen. Har du mere behov for en lille taske, kan du med fordel undersøge vores clutches, der har remme, der kan tages af og på, så du selv bestemmer, om den skal hænge over skulderen eller bare bæres i hånden. Du finder vores clutches i et væld af forskellige farver.

Vores udvalg af crossbodys strækker dig også over forskellige former, farver og størrelser, så det er let at finde en, der passer til netop, hvad du skal bruge den til. Bestiller du et produkt her på neye.dk, kan du altid gå ned i en af vores landsdækkende NEYE butikker og hente den i stedet for at skulle på posthuset efter den. Du slipper samtidig for at betale for fragt, når du vælger levering til butik. Skulle det du havde bestilt ikke lige være det, du ledte efter alligevel, kan du ligeledes gå ned i en NEYE butik og returnere varen. Tag et godt kig på vores GiGi Fratelli tasker – vi tør godt sige, at du med sikkerhed finder noget, der falder i din smag.