• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Herschel

Herschel

Herschel har ét simpelt mål – at skabe tasker i tidløst design med respekt for detaljen. Mærket Herschel Supply Co. er opkaldt efter den canadiske by Herschel, der i dag kun huser den beskedne mængde af 30 beboere. Virksomhedens grundlæggere er den 3. generation af indbyggere i byen, hvor deres forfædre, Peter Alexander Cormack og hans kone Annie, slog sig ned efter en lang rejse fra Skotland i begyndelsen af 1900-tallet. I 2009 startede brødrene Cormack så virksomheden Herschel Supply Co., der nu har hovedsæde i Vancouver i Canada. 

Populært i kategorien

Mærker  /  Herschel (224)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (224)

Mærker  /  Herschel (224)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (224)

Herschel

Herschels sans for at kombinere moderne trends med høj funktionalitet, tiltalende mønstre og farver er med til at skabe den utrolige popularitet, som virksomheden har opnået allerede kort tid efter deres grundlæggelse. Derfor er det også med en god portion selvtilfredshed, at vi her hos NEYE kan tilbyde et bredt udvalg af produkter fra Herschel. Vores enorme sortiment spænder bredt fra bæltetasker og børnetasker over computersleeves og punge til weekendtasker, kufferter og rygsække. Udvalget er svært at klage over, og det samme er kvaliteten. Prisen er tilmed upåklagelig, og gør det muligt for enhver at købe de praktiske tasker fra Herschel. 

Flot og stilrent design der lynhurtigt fanger øjet

Når Herschel siger, at de har respekt for detaljen, er der ingen tvivl om, at de mener det. Når du åbner et hvilket som helst Herschel-design, bliver du med sikkerhed positivt overrasket over deres flotte og velkendte rød- og hvidstribede design, der fanger øjet og gør tasken helt speciel. Herschels kendetegn er både flot og noget, der hænger ved og hurtigt bliver velkendt. Du skal heller ikke lede længe i gadebilledet, før du får øje på et produkt fra Herschel. Kvalitet, stilrent og genkendeligt design er vejen til succes.

Her hos NEYE tilbyder vi blandt andet de populære bæltetasker fra Herschel, der fås i et væld af farver og mønstre. Du kan blandt andet finde den prikkede Seventeen-bæltetaske. Er du mere til enkle og ensfarvede bæltetasker, finder du også disse blandt Seventeen-modellerne. I sortimentet finder du også navy eller camouflage iPad sleeves, Herschel navy penalhus eller den flotte Heritage-rygsæk, der kan indeholde 15 liter. Leder du efter en rygsæk til din søn eller datter, kan du finde de søde Settlement Kids-rygsække i mange flotte farver og mønstre. Vi tilbyder også Herschel shoppetasker, weekendtasker og trolleys.

Tag dig endelig god tid til at orientere dig i vores store udvalg af Herschel-tasker og tilbehør. Du finder med sikkerhed noget, der falder i din smag. Får du købt noget her på siden, som du fortryder, kan du helt gratis enten returnere eller bytte varen i alle vores NEYE butikker, som du finder spredt ud rundt omkring i landet. Er du på udkig efter mere, kan du også se vores udvalg af tasker og accessories fra mærker som Belsac, DAY Birger et Mikkelsen og Fjällräven.