• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Mandarina Duck

Mandarina Duck

Om Mandarina Duck

 

Mandarina Duck er et italiensk mærke, der er anerkendt for deres innovative og smukke løsninger inden for rejsetasker. Mange års erfaring og hårdt arbejde har gjort dem til specialister inden for deres felt. Hos Neye kan du møde et bredt udvalg af tasker og lædervarer fra Mandarina Duck, som alle er perfekte kandidater til at blive din nye følgesvend på dine rejser.

Populært i kategorien

Mærker  /  Mandarina Duck (42)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.     |  
 9.   
 10. |  
Se alle (42)

Et innovativt liv på farten

 

Designerne bag Mandarina Duck har en ustoppelig lyst til at udforske alle dimensionerne af stil, design og farve og søger at lave innovative løsninger, som kan lette og forsøde den rejsendes liv. Brandet bliver ved med at eksperimentere, fordi de ved, at folks behov til taskers egenskaber og størrelser bliver ved med at udviklet sig.

Med en taske fra Mandarina Duck får du et produkt, som gør det let for dig at organisere dine ting. Hvis du vælger en af deres smarte kufferter, så får du et praktisk transportmiddel til dine ting til rejsen. Den er let at manøvrere rundt og vejer ganske lidt, men er skabt i et holdbart materiale, som gør den i stand til at modstå de knubs, som rejser byder på samtidig med, at dine ting er godt beskyttet.

 

Italienske traditioner for design

 

Mandarina Duck går utraditionelt til værks og gør sig gerne bemærket med dets produkter. Her får du i én pakke både det stilfulde og det fantasifulde design som italiensk mode og design er så berømt for. Mandarina Duck har siden dets spæde start i 1977 elsket farver, som også er blevet et kendetegn for deres produkter.

Mandarina Duck producerer med respekt for og ikke mindst med inspiration fra de kendte italienske modeskabere gennem tiderne. Der er ikke en detalje eller farve, der er overladt til tilfældighederne på noget tidspunkt. Alt er skabt med den rejsende i tankerne og brugen af stærke farver som gul og blå har til formål at give folk et smil på læben. Den stærke farve har den bonus effekt, at din taske bliver let at spotte på fx et bagagebånd i lufthavnen.

Mærket har lavet et bredt udvalg af tasker, så du kan nemt finde den taske eller lædervare fra Mandarina Duck, som passer lige præcis til dine behov. Ud over kufferter i forskellige størrelser har du også muligheden for at få fingre i smukke rygsække, skuldertasker, shoppere og andet.

 

Hurtig levering hos Neye

 

Er du lige så vild med de flotte tasker fra Mandarina Duck som os, så kan du hurtigt få dine favoritter hjem til dig. Hvis du bestiller her på Neye.dk, så har du flere muligheder for hurtig levering. Alt efter hvornår på dagen, du bestiller, så kan du hente dine online køb i en Neye butik nær dig allerede inden for en eller to dage.

Vil du hellere have tasken sendt direkte til dig, så gør vi gerne det, og så kan du som regel have dit køb inden for to eller tre dage. Hvis du mod forventning fortryder dit køb, så har du 14 dages fuld returret.