• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Markberg

Markberg

Markberg er en virksomhed, der er opstået ud af kærlighed. Kærlighed til kvalitetsprodukter og kærlighed til hinanden. Markberg er nemlig startet af parret Mette Astrup (MA) og Rune Klemmesen (RK), der både er partnere professionelt og privat. I modsætning til mange andre, går de ind for at blande arbejdsliv og kærlighedsliv – og det gælder både i forhold til deres måde at arbejde sammen på og i forhold til udviklingen af deres produkter. Markberg går efter et moderne, gennemtænkt og funktionelt design, der gør det let at forelske sig i produkterne. For produkter lavet med kærlighed er af den højeste kvalitet, du kan finde, og det står ganske klart, at Markberg ikke har tænkt sig at gå på kompromis med noget som helst. Derfor kan du være sikker på, at Markbergs produkter er til at betale på trods af den høje kvalitet. 

NEYE elsker dansk design, og på vores blog kan du læse mere om Markberg og designerne bag.

Populært i kategorien

Mærker  /  Markberg (192)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (192)

Mærker  /  Markberg (192)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (192)

Markberg

Her hos neye.dk er det lige netop ovenstående kvaliteter, vi leder efter, når vi skal udvælge produkter til vores sortiment. Markberg repræsenterer alt det, vi står for – kærlighed til produkterne og kærlighed til hinanden. Markbergs produkter har et simpelt og unikt design, hvor også detaljerne er vigtige. Funktionaliteten er i højsædet, og alt er så vidt muligt håndlavet. Det er derfor ikke uden grund, at vi er super stolte af at kunne præsentere vores fantastiske produkter fra Markberg. Blandt produkterne finder du både bæltetasker, skuldertasker, crossbodys, rygsække og punge. Og der findes helt sikkert noget til dig, der også passer til dit budget.

 

Kærlighed og kvalitet – se vores store udvalg af kærlighedsprodukterne

Markbergs design er skandinavisk, rent og råt og derudover har de kant. Se eksempelvis den flotte Amira Crossbody Quilted bag – der passer perfekt til weekendens arrangementer eller bare til at pifte hverdagen lidt op. Det har justerbare stropper og er indrettet med en ruskindslomme, der passer super godt til mobilen. En anden crossbody der adskiller sig fra Amira Crossbody tasken er Augusta Crossbody, produceret af kalveskind. Den har et cool og råt look, som passer perfekt til bylivet. På trods af taskens ”sækkeagtige” look er den meget overskuelig, da den har små indvendige lommer der sikrer orden i dine ting.

Er du på udkig efter en lidt større model, kan du med fordel tag et kig på ’Jade Back Pack’ med slangeskindstryk. Rygsækken er sort og er fremstillet i ægte skind – selvfølgelig. Også her finder du justerbare skulderremme, så den kan sidde perfekt på ryggen uanset højde og drøjde. Indvendigt er rygsækken lavet af 100 % bomuld, og der findes mange små og store rum og lommer.

Ja, det er ikke svært at forelske sig i de moderne, stilrene og kvalitetssikrede produkter fra Markberg. Bestiller du en Markberg taske fra neye.dk, kan du forvente en leveringstid på 2-3 hverdage. Skulle du få brug for at returnere dine varer, kan du finde en af vores landsdækkende NEYE butikker og returnere din vare helt gratis. Når du nu er dernede alligevel, kan du til hver en tid få grundig vejledning i forhold til, hvilken taske du har brug for og som kan dække dine behov og krav. Man siger, at mad lavet af kærlighed smager af kærlighed – og tasker lavet af kærlighed har en kvalitet, der resulterer i et langvarigt forhold.