• Gratis afhentning i butik
  • Returner i butik
  • Fragt fra 29,-
  • Gratis levering på køb fra 399,-
Ønskeliste
 

Din indkøbskurv er tom.

Mywalit

Mywalit

Har du haft mange sorte skindpunge og trænger til noget nyt og mere farverstrålende? Så skal du overveje en pung fra mywalit. Mywalit er et mærke der udstråler kreativitet og glæde – du vil helt sikkert have et smil på læben, hver gang du hiver din pung fra mywalit frem.
Du kan finde både pas-etuier, punge og kreditkortholdere i alle afskygninger og farvekombinationer fra mywalit. Se hele det store udvalg her på neye.dk og i vores butikker.

Punge og etuier fra mywalit er farverige, og der er kræset for enhver detalje.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Funktionalitet og farver
Det flerfarvede mærke formår at blande både funktionalitet og kreativitet. Deres design af punge og bærer præg af en kombination af klassisk og moderne design prydet med smukke og gennemførte farverige detaljer, der gør stilen helt unik. Men en pung fra mywalit vil du helt sikkert skille dig ud fra mængden.

Mywalits sjove og talentfulde designere har kreeret en lang række innovative og anderledes punge og etuier med modige farver og høj produktkvalitet.

 

Italiensk kvalitet

Mywalits sjove og talentfulde designere har kreeret en lang række innovative og anderledes punge og etuier med modige farver og høj produktkvalitet. Deres primære fokus er på små og store punge, kreditkortholdere og diverse etuier. Det er uden tvivl mywalits brug af modige farver sammenholdt med det utroligt bløde nappelæder, der har bidraget til det italienske mærkes gode omdømme om kvalitet og individuelt design.

Mywalit har sin oprindelse i Lucca i Italien, hvor mærket blev skabt tilbage i 2005. Den første butik med mywalit produkter åbnede herefter i den norditalienske by Toscana. Efter en mindre pause fra lædervarebranchen gjorde grundlæggeren Chris Howell  et comeback til design af punge og andre lædervare med nogle af hans tidligere arbejdskollegaer fra England og Sydøstasien, hvilke han har arbejdet sammen med i over 30 år. Der ligger derfor en solid og god erfaring i brandet, hvilket smitter af på kvalitet og håndværk.