• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Oilily

Oilily

Om Oilily – Hollandsk taskemode

Oilily er et Hollandsk fashion brand, som blev etableret i 1963. Således har mærket i dag eksisteret i mere end halvtreds år. Oilily startede med at skabe børnetøj. Siden begyndelsen har mærket opnået stor succes og har udvidet med mange forskellige kollektioner, herunder blandt andet et bredt udvalg af smukke tasker, punge og kufferter i flotte og farverige mønstre. Hos neye.dk har vi altid et bredt udvalg af produkterne fra det populære mærke. Du kan se vores udvalg på siden herunder. 

Populært i kategorien

Mærker  /  Oilily (13)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.     |  
 5.   
 6. |  
Se alle (13)

Mærker  /  Oilily (13)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.     |  
 5.   
 6. |  
Se alle (13)

Sæt farve på hverdagen med en Oilily taske

Der er efterhånden ikke mange, som ikke kender til mærket Oilily. For med deres karakteristiske design af alle deres flotte produkter, går der lang tid, før man glemmer, hvor de er fra. Oililys brede udvalg af blandt andet tasker, punge, toilettasker og kosmetikpunge er kendetegnet ved de unikke mønstre, som kommer i alverdens forskellige farver og former. Oilily har en helt særlig stil, som vil blive ved med at være moderne og unik mange år frem.

Det er svært ikke at falde for Oililys farverige og sprudlende designs af deres brede udvalg af produkter. Den sprudlende stil er nok også årsagen til Oililys store popularitet verden over. Med en taske fra Oilily kan du give dit hverdagslook et ordentligt pift. En taske fra Oilily er et friskt pust til den ellers mørke pallette af farver, som er populær i Danmark.  Du kan derfor skille dig ud fra mængden med en fin taske fra det hollandske mærke.

Oilily har et bredt udvalg af produkter i mange forskellige farver og mønstre. En af fordelene ved at købe en taske eller en makeuppung hos Oilily er, at du har mulighed for at matche dine tasker. På den måde kan du være sikker på, at din makeuppung både passer fint sammen med din taske og din toilettaske, fordi det samme mønster og farve går igen i kollektionerne.

 

Et stort udvalg af Oilily produkter

Hos neye.dk har vi altid et stort udvalg af de skønne produkter fra Oilily. Så kan du nemlig altid holde dig opdateret med de nyeste modeller fra Oilily. Vi holder særligt meget af Oilily hos neye.dk, og derfor er vi også glade for at forhandle mærket, som er fyldt med fine detaljer og unikke mønstre og former.

Hos neye.dk vil vi gerne være sikre på, at du finder lige præcis det Oilily produkt, som du har brug for. Derfor har vi altid 14 dages returret, hvis du finder ud af, at det produkt, du har bestilt, alligevel ikke er det rigtige for dig. Du er også meget velkommen til at komme ind og besøge os i en af vores 44 butikker, så giver vi gerne gode råd og vejledning i forbindelse med dit næste køb.

Hvis du bestiller din vare på nettet, giver vi gratis fragt, når du køber for mere end 399 kroner. Ellers kan du hente din ordre ganske gratis i en af vores butikker.