• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Rains

Rains

Rains er et dansk produkt, som er udviklet I Danmark – fordi de danske forhold giver den bedste forudsætning for at udvikle regntætte produkter, der rent faktisk holder dig og dine ting tørre. I Danmark har vi, på grund af vores placering lige ved havet og en dominerende vestenvind, hele 121 regnvejrsdage om året. Det vil rundt regnet sige, at det siler ned en tredjedel af året. Fordi vi i Danmark også tramper afsted i cykelpedalerne det meste af året, er det RAINS’ mission at udvikle komfortabel og regntæt beklædning, der på samme tid er moderne, så det ikke er nødvendigt at gå på kompromis. Regntøj fra RAINS er fremstillet i et let polyestermateriale, der er coated med polyouthane. Lynlåse og syninger er ligeledes beskyttet mod regnen, hvorfor produkterne er 100 % vandtætte. 

Læs mere om RAINS og virksomhedens designfilosofi

Populært i kategorien

Mærker  /  Rains (58)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (58)

Mærker  /  Rains (58)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (58)

Rains

Ikke nok med at produkterne lever op til navnet, så laver RAINS også beklædning med omtanke. Både omtanke for dig og for miljøet. Eksempelvis bærer produkterne fra RAINS Eco-Tex 100 certifikatet, der samtidig lever op til REACH standarden (European Chemical Standards). Det er derfor også med rigtig god samvittighed, at vi her hos neye.dk tilbyder et kæmpe udvalg af produkter fra RAINS, der indeholder både regntøj, tasker og sleeves. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at holde dig tør hele året og tilbyder selvfølgelig også priser, der er til at betale.

Kvalitet og erfaring bag RAINS’ popularitet

For at skabe produkter af den højeste kvalitet, er det selvfølgelig et must, at man har den rette erfaring. Derfor er RAINS produkterne udelukkende fremstillet på fabrikker med mere end 15 års erfaring inden for faget, hvilket samtidig sikrer nogle ordentlige arbejdsforhold for medarbejderne. Det inkluderer en god løn, et rent og behageligt arbejdsmiljø og ikke mindst en sundhedsforsikring. Med glade og sunde medarbejdere kommer nemlig det bedste resultat.

Blandt de mest populære produkter fra RAINS finder du rygsækken MSN bag i en flot og jordinspireret farve. Er du på udkig efter en anorak, kan du undersøge, om den stilrene unisex anorak med blåt og jordfarvet design er noget for dig. Du kan derudover finde bæltetasker i både afdæmpede farver og farver, der kan ses. Er det din computer, du er mest bekymret for under turen til arbejdet eller studiet, kan du tjekke de regntætte computertasker i et stort udvalg af flotte farver.  Du finder endvidere sleeves til både iPad og computere. Du kan desuden finde flotte, figursyede regnfrakker i lige din farve og meget, meget mere. Faldt du over en anden jakke, du hellere vil have, i stedet for den, du lige har købt? Så frygt ej, du kan både hente, returnere og bytte dine varer i alle vore NEYE butikker, som du finder overalt i landet. Giv dig god tid til at tjekke vores store udvalg ud her på neye.dk – der er helt sikkert også noget til dig!