• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Reisenthel

Reisenthel

Hos NEYE finder du et stort udvalg af flotte og farverige produkter fra Reisenthel. Vores udvalg inkluderer toilettasker, shoppere, indkøbsvogne, tasker og meget mere. Reisenthel designer hverdagstasker, som ikke blot er funktionelle, de fås også et væld af farver og mønstre, og produkter fra Reisenthel er desuden kendetegnet ved at være førsteklasses kvalitet. Flere af deres produkter fremstilles primært i kanvas med stærke syninger, hvorfor deres produkter er meget slidstærke og holdbare, samtidig med at de har et flot design.

Se hele NEYE’s store udvalg af kvalitetsprodukter fra Reisenthel her.

Populært i kategorien

Mærker  /  Reisenthel (132)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (132)

Mærker  /  Reisenthel (132)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (132)

Reisenthel er god tysk kvalitet.

Peter Reisenthel blev etableret tilbage i 1971, hvor virksomheden startede med at designe nøgleringe. Siden da har de ændret fokus til tasker m.m. og det er blevet til mange flotte og funktionelle tasker, som alle har hverdagens brugsmål for øje.
Det er Reisenthels filosofi, at deres produkter både skal være funktionelle og alsidige, men stadig skal de være specielt egnede til transport og komfort i hverdagen. Hvert eneste produkt er kendetegnet ved en form for lethed, hvori Reisenthels mission ”keep it easy” genkendes.

Reisenthels idéer har i de seneste år vundet mange udmærkelser og priser, hvilket vidner om et ekstraordinært smart og bemærkelsesværdigt design, og et brand som virkelig formår at skabe produkter og tasker, som modsvarer alles forskellige behov. Reisenthel er især kendt for deres originale og eftertragtede ’carrybag’, som med sit farverige og praktiske udtryk gør hver indkøbstur til en fest.

Tasker, shoppere m.m. fra Reisenthel er kendetegnet ved deres multifunktionalitet. Den klassiske model Allrounder Plus fra Reisenthel kan f.eks. både bruges som pusletaske, strandtaske, fitnesstaske, weekendtaske, indkøbsnet og hvad du ellers lige har brug for.