• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Saint Sulpice

Saint Sulpice

Saint Sulpice kollektionerne er inspireret af de internationale modescener, de matcher derfor sæsonens tendenser perfekt. Find din Saint Sulpice dametaske, skuldertaske, håndtaske, clutch eller pung i sæsonens flotte farver, der fås eksklusivt hos NEYE. Saint Sulpice fremstilles udelukkende i kunstlæder - den ideelle taske til dyrevenner.

 

 

Populært i kategorien

Mærker  /  Saint Sulpice (136)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (136)

Mærker  /  Saint Sulpice (136)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (136)

Saint Sulpice

Hvis du elsker eksklusive og luksuriøse tasker, der dufter som og føles ligesom skind, men samtidig går meget op i dyrevelfærd og overkommelige priser, så kan tasker fra Saint Sulpice meget vel være noget for dig. Saint Sulpices tasker er nemlig alle fremstillet i kunstskind, og retter sig derfor mod den modebevidste kvinde, der drømmer om skindlook, men uden at dyrene skal lide. Det anvendte kunstskind er fremstillet således, at det ligner, lugter og føles som rigtig skind, hvilket får produkterne til at fremstå mere luksuriøse. Saint Sulpice finder sin inspiration på den internationale modescene og er derfor også med inden for de allernyeste modetendenser, der ses. For Saint Sulpice er det detaljerne og funktionaliteten, der er dominerende. Derfor finder du ofte flotte og specielle lynlåslukninger og unikke remme, der emmer af godt design og omtanke.

Saint Sulpices fokus på de aktuelle modetendenser er netop også det, der gør, at de rammer bredt. Helt eksklusivt kan du købe Saint Sulpice her på neye.dk og i NEYE butikkerne. Du finder et stort og lækkert udvalg af både clutches, crossbodys, damepunge, håndtasker, shoppers og skuldertasker. Vi garanterer, at der er noget for alle – hvad enten du foretrækker vilde detaljer eller ønsker noget mere diskret, klassisk og afslappende. Du finder helt sikkert noget, der falder i din smag i udvalget af Saint Sulpice. Taskerne kan du finde i sæsonens hotteste farver, og da taskerne er produceret af kunstskind, kan du være sikker på at få fingrene i både dyrevelfærdsbevidste og attraktive priser.

 

Et stort og lækkert udvalg af lidt af det hele

Er du vild med at skille dig lidt ud fra mængden, er Saint Sulpice et godt mærke for dig. Udover at gå op i detaljen, er de også ufatteligt gode til at udvikle produkter, der fanger øjet med det samme. Du kan blandt andet finde den flotte grå håndtaske/crossbody, der består af et dyne-inspireret stof. Er du mere til den lille detalje, kan du med fordel tage et kig på de mange forskellige former for håndtasker, der har lynlåse med små detaljer. Er du bare til den helt almindelige lynlås, finder du selvfølgelig også den. Har du brug for en ny taske til shopping, findes vores shopping bags fra Saint Sulpice i mange flotte farver. Designet er stilrent, og taskerne er rummelige og nemme at have med rundt.

Derudover finder du også søde nøgleringe med vedhæng i fake fur, der gør det let at finde dine nøgler i tasken, og som samtidig gør nøglerne behagelige at bære rundt på. Er du på udkig efter en prisvenlig taske, der stadig udstråler eksklusivitet med et twist af dyrevenlighed, behøver du ikke at lede meget længere. Du finder det nemlig lige her på neye.dk. Skulle du mod forventning have brug for at returnere dit køb, kan du returnere dine varer ganske gratis i en af vores landsdækkende NEYE butikker. Her kan du desuden få kyndig vejledning til dit næste køb, således at vi sammen kan finde noget, der passer til netop dig. Hos neye.dk og NEYE går vores overskud desuden til Kræftens Bekæmpelse. Med en Saint Sulpice taske fra NEYE eller neye.dk kan du med sikkerhed gå hjem med en ren samvittighed. Fortsat god shoppelyst!