• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Samsonite

Samsonite

Populært i kategorien

Mærker  /  Samsonite (223)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (223)

Mærker  /  Samsonite (223)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (223)

Samsonite - detaljens mester

Samsonite blev grundlagt i 1910, og siden har de lavet kufferter og rejsetasker i absolut topkvalitet. Hos Samsonite er funktionaliteten i højsædet, så når du køber en kuffert, trolley, kabinekuffert eller andet fra Samsonite, kan du være sikker på, at der er blevet tænkt over alle detaljer, og at kufferten eller trolleyen er lavet så praktisk som muligt, for at udnytte mulighederne optimalt. Samtidig er kufferterne fra Samsonite kendetegnet ved at være meget solide og holdbare.

Du finder et meget bredt udvalg af kufferter fra Samsonite her hos NEYE. Både såkaldte kabinekufferter, der er tilpasset målene for håndbagage, eller de meget brugervenlige spinners med fire hjul.

 

Hos neye.dk har vi et bredt udvalg af de mange kufferter, trolleys og rejsetasker fra Samsonite. Derfor kan du hos os finde en taske eller kuffert, som passer til enhver rejse, uanset om det er en kort eller en lang rejse, en business rejse eller en charterferie. Vil du være sikker på at have en kabinekuffert eller trolley, som holder i mange år, skal du vælge Samsonite.

Lækre rejsetasker og kufferter fra Samsonite

Samsonite har et kæmpe udvalg af forskellige modeller af rejsetasker og kufferter. En af disse kollektioner er DYNAMO, som består af forskellige kufferter i soft case. I serien kan du både få tasker med to hjul og håndtag og kufferter med fire hjul – de såkaldte spinners – som gør det nemt at trække og håndtere kufferten. En anden af Samsonites kollektioner, som også består af soft case kufferter, er deres UPLITE kollektion. Her finder du kufferter i flere forskellige størrelser, alt efter hvor meget plads du har behov for. Også deres serie B-LITE 3 har flere modeller af kufferter. Her kan du få en helt lille kuffert, som passer perfekt til en kort forretningsrejse eller en endagstur. I deres soft case kollektioner kan du nu også finde nyheden X’BLADE 3.0.

 

Samsonite har desuden et stort udvalg af hard case kufferter. Deres COSMOLITE kollektion er en yderst elegant serie, hvor kuffertens hard case har en smuk muslingeform. Disse kufferter fås i fine metalliske farver. Her kan du også få en beauty case i samme design. Deres hard case kollektion LITE-CUBE DLX er en klassisk flot kollektion i et lækkert og stilfuldt design. Her kan du få kufferter i størrelsen fra 31,5 liter og helt op til 122 liter, så der er plads til alt det, du skal have med på din rejse. Deres LITE-SHOCK serie har et sjovt bølget låg og fås i fine farver. Et par eksempler på andre af deres hard case kollektioner er NEOPULSE, CAPIR, S’CURE og S’CURE DLX. Det er alle kufferter af høj kvalitet.

 

Computertasker fra Samsonite

Samsonite har også et stort udvalg af computertasker i alle mulige afskygninger. For eksempel kan du i deres X’BLADE 3.0 kollektion, som også indeholder kufferter, finde en computertaske i hard case, så den kan holde til lidt af hvert. I deres PRO-LX 4 kollektion kan du få computertasker i mange forskellige modeller. Du kan blandt andet få en computertaske med hjul på eller en rygsæk.