• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Secrid

Secrid

Her på neye.dk er vi stolte af at præsentere vores fantastiske udvalg af SECRID produkter. Du finder både deres prisvindende kortholdere og Miniwallets, der findes i et hav af forskellige farver, så du stensikkert kan finde lige præcis den kortholder, du leder efter. 

Populært i kategorien

Mærker  /  Secrid (63)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (63)

Mærker  /  Secrid (63)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (63)

Secrid

Er du på udkig efter en kortholder til dine mange kort, behøver du ikke at lede meget længere. Kortholdere fra SECRID er de bedste, du kan finde. I 2010 og i 2012 vandt de nemlig henholdsvis Red Dot Design Awards for deres ’Secrid Card Protector’ og en Aluminium Award for deres ’Miniwallet’. Så det er med ro i stemmen, at vi siger, at de ikke findes bedre. SECRID stammer oprindeligt fra designagenturet ’Design Service International’ (DSI), der i 1990 blev oprettet af Rene van Geer og Marianne van Sasse van ljsselt. DSI blev sidenhen konverteret til virksomheden SPIRID. Da der i 1997 var en stor utilfredshed med manglen på punge, der egner sig til at indeholde kort, designede de den første kortholder – nemlig Bodycard. Og nu kan de altså være stolte af, at deres SECRID produkter er blandt de bedste, der findes.

 

Undgå bøjede kort med en kortholder fra SECRID

Du kender det sikkert godt, det der med lige at sætte sig ned på dankortet, du havde glemt lå i baglommen. Og så er kortet bøjet og skaber problemer i supermarkedet eller i kiosken. Hvis du samtidig synes det er svært at holde styr på de mange kort, er det en rigtig god idé at anskaffe dig enten en kortholder eller en Miniwallet.

SECRID’s kortholder beskytter kortene perfekt og er lette at skyde ud med et enkelt klik, så du hurtigt kan få fingrene i det kort, du skal bruge. Derudover har kortholderen RFID-beskyttelse – det vil sige, at dine kort er beskyttet fra at blive skannet uønskede steder, da radiobølgerne stoppes af det laserskårne etui i aluminium. Er du mere interesseret i SECRIDs miniwallet, kan den med fordel anbefales til dig, der har mange kort og har svært ved at holde styr på dem. SECRIDs miniwallet organiserer dine kort og har en flip-op-lomme, hvor du hurtigt kan få fat i dine fem mest brugte kort. Derudover kan du også putte sedler og papirer i den. Den er lidt større end kortholderen, og hvilken én du har brug for, afhænger af netop dine behov. SECRID har virkelig tænkt på det hele, og deres miniwallet er selvfølgelig også med RFID-beskyttelse, så dine oplysninger ikke havner hos de forkerte.

Køber du din SECRID kortholder eller miniwallet her hos neye.dk, kan du forvente en leveringstid på kun 2-3 hverdage. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, kan du let hoppe ned i en af vores landsdækkende NEYE butikker og returnere dine varer – helt gratis. Køber du din SECRID kortholder eller miniwallet hos neye.dk eller i en af NEYE butikkerne går en del af overskuddet til Kræftens Bekæmpelse. Derfor kan du med god samvittighed udskifte din brugte kortholde med en ny og prisvindende én fra SECRID – de findes ikke bedre!