• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

The Bridge

The Bridge

The bridge – Uundværlige taske

The bridge er et italiensk mærke, som blev etableret i 1969. Hos The Bridge har de specialiseret sig i at lave veldesignede tasker og accessories i læder af den bedste kvalitet. Mærket har fra starten haft et distinktivt design, som er baseret på altid at ville skabe produkter af en høj kvalitet sammen med en engelsk stil. Her på siden kan du se vores brede udvalg af tasker fra The Bridge til både mænd og kvinder. 

Populært i kategorien

Mærker  /  The Bridge (61)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (61)

Mærker  /  The Bridge (61)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (61)

Tasker lavet i læder af den bedste kvalitet

Når du er på jagt efter den taske, som kan blive din nye og uundværlige ven i de næste mange år, er der flere ting, som skal overvejes. For det første er det vigtigt at finde en taske, som har et lækkert design, som passer godt til den stil, du har det bedst med. For det andet er det også et vigtigt aspekt, at det helst skal være en taske, som kan holde i mange år uden at blive slidt eller ødelagt. Især, hvis det er en taske, du har kastet en god håndfuld penge efter.

Ofte kan det være svært at få kvalitet og pris til at passe sammen med de behov man har, når man skal investere i en ny taske. Men det behøver ikke være tilfældet. Med det brede udvalg af flotte tasker fra The Bridge, kan du nemlig være sikker på at finde en taske, som både har en utrolig lækker kvalitet, et unikt design og en pris, som er meget fornuftig i forhold til den sublime kvalitet.

Hos The Bridge har de siden mærkets begyndelse haft fokus på kun at bruge læder af den bedste kvalitet, så de kan skabe så flotte tasker som muligt. Det betyder, at læderet, som kommer fra europæisk opdrættede dyr, er fri for ridser og urenheder i materialet. Det gør, at taskerne helt naturligt får et rent og luksuriøst udseende.

 

Tasker fra The Bridge i engelsk stil

Taskerne fra The Bridge har et let genkendeligt design, som skiller sig ud fra mængden af andre tasker. Designet af taskerne er inspireret af den engelske stil. Sammen med det gode italienske håndværk skaber det tasker, som er noget helt særligt.

Taskerne fra The Bridge har et enkelt og flot design, så de luksuriøse tasker kan bruges til mange forskellige anledninger. For eksempel kan du hos The Bridge finde et flot udvalg af mapper og tasker, som vil være perfekte at have med på arbejde. Her finder du blandt andet smarte computermapper, der er stilfuld at medbringe til forretningsmøder. Du kan også finde lækre weekendtasker i det italienske mærke. De vil helt sikkert være med til at gøre storbyferien eller overnatningen nemmere.

Hos neye.dk er vi stolte over at være eksklusive forhandlere af The Bridge. Du kan se vores brede udvalg af de eksklusive tasker på siden herunder. Du kan købe taskerne fra The Bridge her på siden eller hos udvalgte NEYE butikker. Hvis du bestiller din nye The Bridge taske på nettet giver vi gratis fragt ved køb for over 399 kr.