• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Ticket to Heaven

Ticket to Heaven

Dit barns første skoledag er med garanti en dag, der vil blive husket af både dig selv og dit barn. Derfor er det også af afgørende betydning, at du finder den helt rigtige skoletaske. Du behøver heldigvis ikke at lede meget længere, for Ticket to Heaven leverer tasker i en kvalitet, som andre har svært ved at gøre efter. Ticket to Heaven startede op i 1992, og navnet stammer fra dengang, hvor de levede af at importere og sælge dundyner af højeste kvalitet. Dengang lød sloganet: ”Do you want a Ticket to Heaven?” Den gode kvalitet holder ved, men sortimentet har forandret sig. Hos Ticket to Heaven er det nu børnene, der er i fokus, men enkelte voksenkollektioner har også set dagens lys, herunder Ticket Women fra 2001, der opstod på grund af mødrenes efterspørgsel på den gode kvalitet i voksenstørrelse. Det er dog stadig børnene, der løber med det meste af opmærksomheden, og Ticket to Heaven støtter blandt andet børn på rumænske børnehjem ved jævnligt at sende tøj afsted, så de rumænske børn også kan opleve varme i både krop og sjæl som følge af Ticket to Heavens brug af kvalitetsmaterialer.  

Populært i kategorien

Mærker  /  Ticket to Heaven (52)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (52)

Mærker  /  Ticket to Heaven (52)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (52)

Ticket to Heaven

Her hos neye.dk tilbyder vi et stort udvalg af Ticket to Heaven skoletasker og penalhuse, så de små problemfrit kan transportere bøger, tøj, vand og mad med frem og tilbage fra skolen. Vores store udvalg dækker over både børnehavetasker, penalhuse og skoletasker i flotte og betagende farver og mønstre, der gør det sjovt at tage tasken på ryggen om morgenen.

 

Stort udvalg – til børn med forskellig smag og forskellig alder

Vores udvalg af skoletasker er ikke kedeligt – og det skulle derfor heller ikke være svært at finde noget, der falder i netop dit barns smag. Du kan selvfølgelig altid være sikker på, at kvaliteten er i top, og at der er tænkt på ergonomien, så de tunge bøger ikke slider på de små rygge. Populære produkter her på neye.dk er specielt de flotte penalhuse, der både er vandafvisende og både indeholder skema, blyanter, farveblyanter, blyantspidsere og viskelæder. Det kræver derfor ikke mange timer at gøre dit barn klar til skolen. Penalhusene findes både med fine lyserøde blomster, i camouflage og med blå stjerne, så der findes noget til din lille pige, dreng, drengepige eller pigedreng.

Vores skoletasker finder du både til børn, der lige er startet i skole (0.-2. klasse) og til de lidt ældre, der har brug for en ny (2.-4. klasse). Alle Ticket to Heaven produkterne er desuden vandafvisende, og skoletaskerne indeholder en lomme, så tablets kan komme sikkert frem og tilbage. Sæt dig ned med dit barn og find ønskepenalhuset eller tasken. I kan altid hente jeres bestilling i alle NEYE butikkerne, der findes rundt omkring i landet, og du kan selvfølgelig også returnere dine varer helt gratis samme sted. Vi ved, at børn hurtigt vokser ud af de små størrelser, og derfor skal prisen heller ikke være helt hen i vejret. Det skal være sjovt at lære, og starten herpå kan findes i den rigtige taske. God shoppelyst til jer!