• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Tony Perotti

Tony Perotti

Italienske håndlavede kvalitetstasker

Med tasker fra Tony Periotti får du lædertasker, hvor kvaliteten er i særklasse. Hver taske er håndlavet i den bedste læderkvalitet, der sikrer din taske en god holdbarhed, stærk slidevne og et helt unikt look, du sjældent finder andre steder. Tony Perotti sætter nemlig en stor ære i at levere eksklusive produkter i et tidløst design, der matcher kundens ønsker og behov. Derfor er Tony Perotti lydhør overfor sine kunder og designer altid taskerne med kundens behov i fokus. Herved er du sikret et kvalitetsprodukt, der er designet til at opfylde dine behov og give dig en kvalitet udover det sædvanlige. 

Populært i kategorien

Mærker  /  Tony Perotti (92)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (92)

Mærker  /  Tony Perotti (92)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (92)

Miljøbevidste produkter

Den italienske designer har altid haft en tor respekt for naturen og miljøet, hvor han finder stor inspiration til sine produkter. Derfor forsøger Tony Perotti altid at finde nye økologiske garvningsmetoder, der påvirker miljøet mindst muligt. Kvalitetsprodukterne er derfor udelukkende produceret af det bedste italienske læder, der er vegetabilsk garvet med naturlige garvestoffer. Dette giver læderet en blød fornemmelse og medfører, at produkterne med tiden får en klassisk ’patina’, der giver læderet et unikt touch. Herved opnår du et produkt i en høj kvalitet med det klassiske læderlook, du kun opnår ved kvalitetsbetonede læderprodukter.

 

Kunden i fokus

Trods 40 års erfaring i branchen er Tony Periotti aldrig holdt op med at lytte til sine kunder, der altid er i fokus, når der designes og produceres nye modeller. For Tony Peiotti er det vigtigt at have fingeren på pulsen og konstant være bevidst om, hvad der rører sig inden for moden, og vigtigst af alt – hvad kunden efterspørger. Derfor er Tony Periotti altid lydhør over for kundernes idéer og ønsker til nye produkter. Herved sikrer virksomheden at kunne levere produkter i høj kvalitet, tidløst design, der kan benyttes igennem mange år – uanset hvad moden dikterer.

 

Moderigtigt sortiment

Selvom Tony Periotti har været på markedet i mange år, formår brandet at levere moderne designs, der passer til tidens trends og tendenser. Hos Neye finder du derfor et kvalitetsudvalg af computertasker, lækre herrepunge og læderetuier til smartphones – alle sammen i klassiske læderfarver og skarp kvalitet. Er du på jagt efter et slidstærkt og holdbart beskyttelsesetui til din iPhone, finder du elegante iPhone 6 Sleeves, der fås i brun eller sort. Herved får du den optimale og mest elegante beskyttelse af din iPhone, der let kan ligge i lommen. Er du derimod på tide at skifte pungen eller kortholderen ud med en ny kvalitetsmodel, der kan holde i mange år, tilbyder Neye et stort udvalg. Her kan du blandt andet bestille smarte og enkle kreditkort etuier med plads til mange kort, der gør det nemt for dig at medbringe de vigtigste kort i lommen, når du skal på arbejde eller en tur i byen. Herved er du fri for at medbringe den store pung, men kan i stedet bære kortene på dig, uanset hvor du befinder dig. 

Mangler du en kvalitetsbetonet lædertaske, trolley, pung eller smartphoneholder til en kvalitetsbevidst mand, er Tony Periotti derfor det rette valg.