• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Trunki

Trunki

Trunki – forener leg og praktik

Kan man kombinere det praktiske med det sjove? Et spørgsmål ejerne bag det britiske bagagemærke Trunki stillede sig selv, da de gik i gang med at arbejde på idéen til de sjove, smarte og underholdende børnekufferter, der gør det sjovt for de mindste at have kufferten med på ferie. På ferien kan det nemlig være svært at få plads til alle yndlingslegesager, men med en smart Trunki børnekuffert får dit barn en rummelig kuffert, der kan indeholde en masse tøj, sko og legetøj – og så fungerer den endda som et ’dyr’ man kan trille afsted på. Herved er du sikret underholdningen, mens I venter på at aflevere kufferten i lufthavnen. 

Populært i kategorien

Mærker  /  Trunki (20)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.     |  
 5.   
 6. |  
Se alle (20)

Mærker  /  Trunki (20)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.     |  
 5.   
 6. |  
Se alle (20)

Designet til rejselystne børn

Trunki er det rette valg til rejselystne børn. Trunki kan nemlig pakkes smart, så den kan rumme en masse ejendele, og så kan man endda sidde på den eller trille med den. Det er også muligt at trække den rundt eller måske blive trukket rundt på Trunki af forældre eller store søskende. Trunki er derfor en sjov og fantasifuld kuffert, der er designet af et team fuld af innovative og kreative medarbejdere, der karakteriserer sig selv som et team af store børn. Teamet nyder at udfolde sine fantasier og levere smarte og underholdende kufferter til børn i mange aldre – til stor glæde for børn og forældre.

En kuffert med personlighed

Legetøj har en uvurderlig betydning for børn gennem barndommen. Hvor legetøj er et materiale for voksne, opbygger børn ofte et personligt forhold til sit legetøj, der får en helt særlig plads hos barnet. Dette forhold er teamet bag Trunki særlig bevidst om. Derfor gør medarbejderne meget ud af at producere produkter der har en personlighed, børn ofte søger ved legetøj. Produkterne skal samtidig have høj funktionalitet og sikkerhed, der er et stort ønske hos forældrene. Trunkien er dermed den perfekte forening af de to behov, da den er rummelig, let at transportere og kan beskytte ejendelene under transporten. Samtidig fås Trunki i forskellige dyredesign, der giver dit barn mulighed for at vælge netop det dyr, der falder bedst i smag og bliver sjovest at lege med.

Designet til enhver smag

Neye har æren af at være eneforhandler af de sjove børnekufferter, der fås i forskellige søde og sjove designs. Til piger fås den smarte Trixie i pink eller den søde Harley, der er designet som en mariehøne. Mangler du derimod en smart kuffert til en frisk dreng, finder du giraffen Gerry eller løven Tipu, der altid er klar på at drage afsted på eventyr. Hos Neye finder du derfor et spændende udvalg af sjove Trunki kufferter, der alle er gennemtestede, så dit barn kan lege sikkert på sin kuffert. Herved undgår du bekymringerne, når dit barn leger på sin Trunki. Med en Trunki får dit barn derfor en kuffert, der kan underholde i lufthavnen eller fungere som hvileplads, når de små ben trænger til en pause. Trunki er derfor en ideel og sjov rejsekammerat for drenge og piger i mange aldre.