• Gratis afhentning i butik
  • Returner i butik
  • Fragt fra 29,-
  • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

NEYE

NEYE er en landsdækkende butikskæde med speciale inden for lædervarer. Vi har 43 butikker fordelt i hele Danmark samt webshop her på neye.dk. Den første NEYE-butik åbnede i 1881 på Vimmelskaftet i København, hvor vi den dag i dag også har vores hovedkontor. Du kan læse mere om NEYEs spændende historie her.

 

NEYE forhandler en lang række internationalt og nationalt anerkendte brands og er Danmarks taskeekspert inden for kufferter, tasker, skoletasker, rygsække og accessories. Samsonite, Rimowa, Eastpak, Fjällräven, Hercshel, LEGO® , JEVA, Adax, Belsac, DKNY, DAY Birger et Mikkelsen.... blot for at nævne nogle få. Se alle vores mærker her.

 

NEYE STØTTER KRÆFTFORSKNINGEN I DANMARK

NEYE Fonden, som ejer alle NEYE butikker, blev grundlagt i 1977 af efterkommere til stifteren af NEYE, Johannes Neye. I Fondens vedtægter står der, at "De penge, der indtjenes i lædervarefirmaet NEYE, skal komme det samfund til gode, i hvilket pengene er tjent." NEYE Fonden har således doneret penge til forskellige forskningsprojekter og professorater - alle med det formål at forske i kræft og forebygge sygdommen - siden grundlæggelsen. Det kan du læse meget mere om her.

 

NEYEs payoff "Tasker med et formål" udtrykker essensen af NEYEs DNA: at uanset hvad du køber i NEYE har det et praktisk formål for dig, men tjener også et vigtigt formål for andre.