• Fri fragt i DK 
  • Levering: 2-3 dage
  • Gratis returnering i butik
  • på Trustpilot
Din ønskeliste

Moderigtige rygsække til den nye sæson

Sommerferien er overstået og efteråret melder dets ankomst med alt hvad der dertil hører af studiestart, gyldne blade og varme sweatre. Uanset, om du skal starte på et studie, et nyt job eller tilbage på dit sædvanlige job, er det vigtigt, at du har den helt rigtige taske til din computer, dine bøger og alt det andet, du har brug for i løbet af en dag på studie eller arbejde.

Sportstendenserne i tøjmoden har bestemt smittet af på taskerne, og derfor er der godt nyt til dig, der gerne vil være praktisk og cool på samme tid: Rygsækken er blevet topmoderne, og i denne sæson finder du hundredvis af fede modeller, farver og mærker.

Her har vi samlet nogle bud på, hvilken rygsæk du skal have til den nye sæson:

De 3 topmoderne rygsække

Herschel er med helt i front, når det gælder cool rygsække. Her får du masser af mønstre, farver og moderigtige modeller. Deres model Little America findes fx i en prikket udgave med kontrastfarvet lomme foran, cool spænder og det klassiske, bolchestribede for.

Eastpak er også fuldstændig med på moden med deres rygsæk, Plica, der både har spænder, sidelommer og de helt rigtige farver.

Hvis du vil have en klassisk rygsæk, der altid er cool, så er Fjällräven det helt rigtige valg. Med deres model Foldsack giver de deres bud på en taske med referencer til de klassiske cykelbudtasker.

2 sporty klassikere

De klassiske, sporty rygsække er også super cool i den her sæson. Vælg enten en Tight Pro fra Häglöfs eller en sort klassisk rygsæk som Borealis fra The North Face. Med de klassiske rygsække fra Häglöfs og The North Face får du en rygsæk, der både er praktisk og cool, og som holder i rigtig mange år.

Hvis du alligevel ikke er til rygsække

Hvis du alligevel ikke er helt klar på en rygsæk, er en crossbody et rigtig godt alternativ. En crossbody er nem, fordi du stadig kan bære den på ryggen og have hænderne fri, når du fx skal cykle eller handle ind. Denne model fra Neye kan nemt rumme en bærbar og alt det andet, du behøver i løbet af dagen, og så er den rigtig cool i lækkert sort skind med de små lynlåse på siderne.

Et andet godt alternativ til rygsækken er den klassiske taske Gweneth fra Day, der både er moderigtig og praktisk. Gweneth-tasken fås i fede mønstre og er en rigtig klassiker, der nemt kan rumme alle dine ting.

1 rygsæk med hjul

Hvis du er meget på farten, og skal have tunge ting i din rygsæk, så har Samsonite en perfekt rygsæk til dig. Deres rygsæk med hjul har plads til din computer, og med hjulene kan du aflaste din ryg, når det er nødvendigt.

 

0 Comments | Posted in Nyheder Brands at 20/08/14 12.17

Vind rejse til New York med Aries Travel og Epic

 

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDERNE FÅR DIREKTE BESKED 24. OKTOBER 2014.


Vind en rejse til New York og 11 andre skønne præmier !

Køb én Aries Travel eller EPIC kuffert i NEYE og deltag med ét lod i vores spændende rejse-konkurrence!

 

NEYE udlodder i alt disse 12 præmier til en samlet værdi af kr. 50.000.

1 x En rejse til New York med Spies, værdi kr. 20.000

3 x EPIC GTOex kuffertsæt. Værdi pr. sæt kr. 4.497

3 x Aries Travel Lumina kuffertsæt. Værdi pr. sæt kr. 2.697

5 x Discovery Combo kuffertsæt. Værdi pr. sæt kr. 1.797

 

Se udvalget af Aries Travel og EPIC kufferter her

Der er desuden 20% rabat på alle EPIC og Aries Travel kufferter lige nu, så der er double up på gode nyheder, hvis du mangler en ny kuffert.

 

Konkurrencen afholdes i NEYE’s 36 butikker og på neye.dk og konkurrencen slutter søndag den 12.10. 2014. 

Konkurrencen slutter søndag den 12. oktober 2014 (i butikker som har søndagsåbent). På neye.dk slutter konkurrencen søndag den 12. oktober 2014 for afsluttede køb af Aries Travel eller Epic kuffert senest kl. 23.59. 

For at kunne deltage i konkurrencen, skal du købe en Aries Travel eller en EPIC kuffert. Når du betaler for kufferten ved kassen, får du udleveret 1 kupon pr. købt kuffert, og denne kupon skal du udfylde og aflevere til butikspersonalet, gerne straks men senest søndag den 12. oktober 2014 (hvis butik har søndagsåbent).

Bemærk, at først når NEYE har modtaget din udfyldte konkurrencekupon deltager du i konkurrencen.

Når du køber en Aries Travel eller Epic kuffert på neye.dk vil en konkurrencekupon blive sendt sammen med kufferten. Denne kupon skal du udfylde og enten aflevere til personalet i nærmeste NEYE butik, eller sende i kuvert til: NEYE-Fonden, Klosterstræde 1, 4. sal, 1157 København K. Mærket: Konkurrence.

Din udfyldte kupon skal være NEYE i hænde senest den 18. oktober 2014, sidste frist for at sende kuponen til os er derfor den 17. oktober 2014.

De 12 vindere trækkes tilfældigt blandt alle indleverede/indsendte udfyldte kuponer fredag den 24. oktober 2014, dvs. når alle kuponer fra 36 butikker og salg på neye.dk er samlet på NEYE's hovedkontor i København.

De 12 vindere får direkte besked og offentligtgøres på neye.dk. Præmierne skal afhentes i nærmeste NEYE butik efter nærmere aftale, og forældelsesfristen for afhentning af præmie i butik er den 23.12. 2014.

De 12 præmier kan ikke ombyttes til penge eller til andre varer.

Rejsen til New York skal være bestilt senest den 30.06. 2015 og kan kun udstedes til en myndig person. Præmien består af et gavekort til køb af rejse til New York hos Spies, og efter modtagelse af præmien, vil vinderen blive ringet op af Spies, som vil guide og vejlede ifm. bookning af rejsen.

 

Vi håber, du har lyst til at deltage i vores spændende konkurrence! Du kan læse mere om konkurrencen på den kupon du får med i pakken, når du køber en Aries Travel eller EPIC kuffert på neye.dk og i butikkerne.

 

Ansatte i NEYE og nærmeste pårørende hertil kan ikke deltage i konkurrencen. 

 

Konkurrencen kører i samme periode i alle NEYE butikker og på neye.dk. Find din nærmeste NEYE herhttp://www.neye.dk/butikker


0 Comments | Posted in Nyheder Rejs at 24/07/14 16.00

Lækre skoletasker og rygsække med knald på farverne… Både til de små og de store

 

En skoletaske er ikke bare en skoletaske. Det ved de fleste skolebørn og deres forældre. En skoletaske skal være praktisk, men den skal bestemt også være cool og følge tidens tendenser.

I den sammenhæng er der er gode nyheder til farveglade skolebørn og deres forældre. I år er skoletaskerne nemlig fyldt med moderigtige farver og fede mønstre, og der bliver ikke holdt igen med camouflage, polkaprikker og kække farvekombinationer.

Den klassiske

Fjällrävens skoletasker er en vaskeægte klassiker for både store og små. Men selvom det er en klassiker, bliver der ikke sparet på farverne. Klassikeren fås i fede modefarver som karrygul, lilla og vinrød og i forskellige størrelser.

Den moderne

Det canadiske mærke Herschel byder på supermoderne skoletasker til drenge og piger, der ikke er bange for farver og mønstre. Hvad siger du fx til en rygsæk med camouflagemønster, polkaprikker og bolsjestribet for? Eller en pink rygsæk med prikker og kontrastfarvede lommer? Taskerne fra Herschel er noget af det mest moderne, og giver masser af plads til vovede farver og mønstre, der sætter lidt mere spræl på skoledagen.

Til de mindste

Til de mindste byder Beckmann på den moderigtige mintfarve og skønne mønstre til både drenge og piger, og Jeva følger med på camouflage-tendensen med en cool og praktisk skoletaske.

Den praktiske

Det kan sagtens lade sig gøre at være praktisk samtidig med, at man følger med de farveglade og multimønstrede tendenser. Se fx de cool regnslag fra Herschel, der beskytter skolebøgerne mod det danske vejr uden at ødelægge stilen.

Se hele vores store udvalg af skoletasker og rygsække og bliv glad i låget af farver, hawaiimønster og bolsjestriber.

                                  Skoletaske fra JEVA i camouflage                                                            Rygsæk fra Herschel

0 Comments | Posted in Nyheder Brands Viden om ... at 24/04/14 15.58

Studerende? På SU? – Og vil du gerne have pengene til at række lidt længere?

Så er det hos Neye du skal købe din næste rygsæk, kuffert, eller nye håndtaske til byturen. Neye giver nemlig 10 % rabat til alle studerende – bare husk gyldigt studiekort ;-)

Tilbuddet gælder i alle Neyes butikker, dog ikke på web-shoppen, på alle varer*. Så kom ind og spar penge hos Neye!

Gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre tilbud.

 

10% studierabat på alle varer i NEYE

0 Comments | Posted in Nyheder at 28/03/14 14.33

Første skoledag er en stor dag for både børn og forældre. Og da det er meget vigtigt for både Børneulykkesfonden og NEYE, at alle børn får en god skolestart, har vi indgået et samarbejde i 2014, hvor vi i fællesskab vil bidrage til at gøre skolestarten til noget ganske særligt.

Børneulykkesfonden har trykt et lærerigt og spændende trafik opgavehæfte specielt til NEYEs kunder, og dette får du med helt gratis, når du køber en skoletaske i NEYE (så længe lager haves). 

NEYE har trykt en folder bl.a. med gode råd, når skoletasken skal købes, og den er du meget velkommen til at hente i nærmeste NEYE butik.

Du kan læse mere om samarbejdet mellem NEYE og Børneulykkesfonden på neye.dk/samarbejde og på borneulykkesfonden.dk/neye, og ønsker du at læse mere om børneulykkesfondens store arbejde for øget trafiksikkerhed, så kan du gøre dette på borneulykkesfonden.dk

 

Skolestart kampagne

Mange børn skal starte i skole i uge 33. Og i den anledning afholder NEYE og Børneulykkesfonden en skolestart kampagne i uge 29-31, hvor vi bl.a. afholder en fælles konkurrence for børn (og deres forældre) på facebook med udlodning af 4 skønne skoletasker hver uge i 3 uger, dvs. 12 skoletasker i alt.

For at deltage i denne konkurrence på facebook, skal forældre hjælpe barnet med at like den af de 4 viste skoletasker, som er barnets favorit i dén uge. Kommentarer til de viste skoletasker er naturligvis også velkomne :-) og konkurrencen slås op i fællesskab på både NEYE's og Børneulykkesfondens Facebooksider.

4 vindere trækkes tilfældigt hver mandag blandt alle likes fra mandag - søndag på ovennævnte 2 facebooksider. De 4 vindere får direkte besked. 

 

Hvis du har børn, som skal starte i skole efter sommerferien, så besøg NEYE, hvor vores dygtige personale gerne hjælper med at finde den helt rigtig skoletaske, og når I har købt en skoletaske, så tilbring nogle hyggelige stunder sammen med jeres barn, mens I sammen øver sikker trafikfærdsel i opgavehæftet.


Hvis I allerede har besluttet jer for, hvilken skoletaske barnet skal have, så har I også mulighed for at købe den på vores onlineshop neye.dk, – Vi tilbyder fri fragt i Danmark, og vi husker naturligvis at sende et opgavehæfte med sammen med skoletasken.


NEYE og Børneulykkesfonden ønsker alle børn og forældre en sjov, lærerig og fortsat dejlig varm sommer.
Trafikopgavehæfte
Neye-Fonden er Danmarks største detailkæde indenfor lædervarer med et landsdækkende net bestående af 37 butikker. NEYE er fondsejet og fonden's primære formål er at støtte kræftforskning.

0 Comments | Posted in Nyheder Brands Viden om ... at 14/03/14 09.53