• Gratis levering fra 399,-
  • Gratis afhentning og returnering i butik
  • på Trustpilot
Din ønskeliste
  Din kurv (0)

Din indkøbskurv er tom.

radicover-i-neye

 

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi har glædet os rigtig meget til at kunne præsentere RadiCover som nyt mærke i NEYE.

 

RadiCover udvikler og designer anti-mobilstrålingsprodukter til f.eks. mobil og tablets. RadiCover giver på den måde sikkerhed og tryghed omkring brugen af de trådløse apparater, som de fleste af os bruger flere gange dagligt.

 

Bagom brandet

enrico-kaarsberg-radicover

Enrico Kaarsberg stiftede RadiCover i 2014, da han selv i 2013 oplevede mobilstrålens negative bivirkninger på sin egen krop. Bivirkningerne var i form af træthed i hovedet, hovedpine, smerter i øret, uoplagthed om morgenen og ikke mindst kraftige ændringer i huden på låret ved bukselommerne, hvor mobiltelefonen havde haft sin faste plads. Det var ikke helt harmløse forandringer. De viste sig nemlig at være svulster, der i starten af 2014 blev fjernet ved en større operation ved kræftafdelingen på Aalborg Sygehus.

 

Enrico søgte i lang tid efter anti-mobilstrålingsprodukter, der kunne hjælpe ham, men han fandt dog kun frem til nogle få produkter med dokumenteret anti-strålingseffekt, der virkede. Da ingen af disse produkter var tilgængelige på det danske marked, begyndte han sammen med sin gode ven Kim Jensen, mobilingeniør, at udvikle en række nye produkter, der kunne nedsætte den farlige stråling, som de trådløse apparater udgiver. Med baggrund i dette stiftede Enrico virksomheden RadiCover ApS, der har til formål at udbrede produkterne og at øge kendskabet til farerne ved de trådløse apparater, som vi anvender i vores hverdag.


Produkter med høj beskyttelsesgrad

Under udviklingen fandt Enrico frem til en anti-strålingsmembran, der bl.a. bruges i arbejdstøj på atomkraftværker og i andre strålingsmiljøer. Efter mange måneders test lykkedes det at udvikle en produktserie af anti-strålingsprodukter, der reducerer mobilstrålingen helt op til 99%.

RadiCovers produktserie består i dag af mobil- og tablet covers, babyalarmposer, mobilposer, høretelefoner til mobilen og anti-strålingstæpper - alt sammen i lækkert design. Produkterne er lette at bruge i hverdagen og kræver minimal ændring i vaner.

tablet-mobil-radicover

Smarte covers til mobil og tablet, som giver op til 92% beskyttelse.

 

Test og dokumentation

Gennemgående for alle produkter er, at de er blevet testet og dokumenteret på de førende testlaboratorier i verden – bl.a. QuieTek og danske DELTA. "Vi har brugt lang tid på at finde, teste og udvikle en række specielle anti-strålingsprodukter, der er så gode, at vi vil stå inde for dem. Det er vores krav, at produkterne skal give den maksimal mulig reduktion af mobilstrålingen samtidigt med, at de skal påvirke apparaternes signalstyrke så lidt som muligt. Dette mener vi, at vi i høj grad er lykkedes med", siger Enrico Kaarsberg.

babyalarmposer-radicover

Beskyt dit barn modmobilstråling.
Babyalarmposerne giver op til 97% beskyttelse.

 

De fleste elsker deres mobiler, tablets og pc’er, men kun få tænker over den farlige og skadelige mobilstråling, de faktisk udsender. Derfor er vi i NEYE utrolig glade for, nu at have RadiCover på hylderne. De vil uden tvivl kunne bidrage til øget sikkerhed og tryghed omkring brugen af ”alle vores elskede” trådløse apparater.

Se RadiCover produkter i NEYE her.

RadiCover donerer penge til Børne Cancer Fonden for hvert et solgt produkt, for at hjælpe familier med børn og unge med kræft.

 

Vil du vide mere om RadiCover, så tag et kig på www.radicover.dk

 

 


0 Comments | Posted in Nyheder Brands at 17/09/2015 11.01.25

dansk-design-adax-banner

 

NEYE elsker dansk design! Og vi er så stolte af de skønne danske brands vi har på hylderne. Derfor har vi i ugerne 35-38 valgt at sætte fokus på nogle af dem. I de forrige uger har vi haft fokus på Markberg, Belsac, Day Birger et Mikkelsen og RAINS.

 

Rosinen i pølseenden er en smuk en af slagsen, nemlig Adax!

 

Eugen Silfen kom til Danmark i en alder af kun 18 år. At han senere skulle grundlægge det, der i dag er en af Danmarks internationale designvirksomheder, var ikke vidst på forhånd – en tilfældighed, som han selv kalder det. Eugen Silfen grundlagde Adax i 1982 med det formål at skabe bedre tasker end dem, han selv kunne finde i butikkerne.

 

”Keep it simple” er mottoet hos Adax med stor fokus på kvalitet, udvikling og samhørighed samt lidt heldig tilfældighed.

 

Vi har i NEYE spurgt mere ind til Adax, bl.a. hvad brandet ellers står for. Læs med her.

 

Hvad er Adax's vigtigste brandværdier?

Det vigtigste for Adax er kvalitet og innovation. Hos Adax skal vi sikre os, at der er fokus på kvaliteten, i alt hvad vi gør. Det handler om hele processen fra opstarten med forarbejdningen af læderet, designet, produktionen og helt frem til den service, vi yder vores kunder i butikkerne. Vi vil gerne designe og producere smukke tasker og accessoires som begejstrer og får vores kunder til at tabe pusten.

 

Hvordan vil I beskrive jeres designfilosofi?

Vi prøver at holde vores design enkelt og lade materialet træde i karakter. Vores ide er helt klart, at det er de små detaljer og kvaliteten, som skaber det perfekte produkt. For os er det detaljerne, som gør hele forskellen.
Vi er stolte af at kunne videreføre den skandinaviske designtradition, hvor innovation og kvalitet går op i en højere enhed.

 

Hvordan ser I jer selv som designere?

Eugen Silfen arbejder med det enkle design, uden at gå på kompromis med kvalitet. Naja Silfen, designer og datter af Eugen Silfen, er god til at forny sig, samtidig med, at hun har stor respekt for Adax’s filosofi og brandets historie.

 

Hvad synes I selv gør jeres design/produkt unikt?

Det unikke er nok, at Adax igennem snart 34 år har formået at holde fast i kvalitet, som en af vores kerneværdier. I et ”brug og smid væk samfund” har Adax igennem alle årene holdt fast i håndværket at lave et produkt af høj kvalitet, som gør, at Adax tasker kan bruges, ikke bare i flere år, men af flere generationer.         

 

Hvad skal et design kunne for at være vellykket?

Det skal begejstre og overraske. Det skal både kunne dække de eksisterende forventninger, men også opfylde et behov, som endnu ikke er helt defineret hos kunderne.

 

Hvad er AW15 kollektionen inspireret af?

Adax kollektionerne er altid meget store, og der er mange retninger inden for hver sæson. I år har vi introduceret et meget interessant samarbejde med en gæstedesigner. Hun hedder Marie Nasemann, og er skuespiller og model. Hun har sammen med Naja og Eugen designet en mindre kollektion, som er inspireret af en sporty trend kombineret med det super klassiske. Vi har lavet den perfekte rygsæk i smukt italiensk læder. Den passer til den aktive kvinde, som skal flere ting i løbet af en dag. Tasken kan både rumme stiletter eller lidt træningstøj, hvis man har planer efter arbejde.

dansk-design-adax-vind


Er der en style i AW15 kollektionen, som I holder særligt meget af eller gerne vil fremhæve?

Vi har valgt at fremhæve Cormorano shopperen og den lille pung, som hører til. Tasken er super enkelt og funktionaliteten er i top. Den blå denim farve passer perfekt til efterårets trends. Pungen er valgt i samme blå denim farve, den er inspireret af en gammel tjenerpung. Der er noget cool 70’er artigt over den, og samtidig er designet enkelt med fokus på funktionalitet.

 

 

VIND DESIGNERNES FAVORIT STYLE

I denne uge kan du vinde Adax Cormorano shopperen samt den lille matchende Cormorano pung i denim farve. De er begge blandt favoritterne hos Adax. Se den og andre nyheder fra Adax her.

 

Læs mere på NEYEs Facebook og Instagram, hvor du kan se, hvordan du får chancen for at vinde den skønne shopper med tilhørende pung fra Adax – Held og lykke!

 

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER KONTAKTET DIREKTE.

 

Lidt om designerne

Naja og Eugen udgør designteamet hos Adax. Det er far og datter, to generationer som arbejder side om side hvor kvalitet og innovation går hånd i hånd. Eugen er autodidakt designer, med en forkærlighed for lækre materialer i god kvalitet. Naja er tidligere designer for Maanii, hun er uddannet inden for design fra KEA i Købehavn, og har studeret på IED Moda i Milano.

 

vi-elsker-dansk-design


0 Comments | Posted in Nyheder Brands at 11/09/2015 08.35.21

NEYE elsker RAINS

 

NEYE elsker dansk design, og vi vil i ugerne 35-38 sætte fokus på nogle af vores danske brands vi har på hylderne. I de forgående uger har vi haft fokus på Markberg og Belsac.

 

I denne uge stiller vi skarpt på fantastiske RAINS!

 

Danmarks beliggenhed i udkanten af det europæiske kontinent, tæt ved store havområder og midt i vestenvindsbæltet, bidrager årligt til 121 nedbørsdage i gennemsnit. Et hurtigt regnskyl kan være både smukt og stemningsfuldt, men først og fremmest stiller det krav til beklædningen.


Det danske brand RAINS, som blev etableret tilbage i 2012, fremstiller kvalitetsprodukter i et tidløst og originalt design. I en skandinavisk stil, med funktionelle detaljer og komfort i højsædet, præsenterer RAINS i sin kollektion af regnjakker, tasker og accessories i disse dage sit helt eget bud på, hvordan det moderne og stilbevidste menneske kan bevæge sig tørt igennem regnen.

 

I NEYE har vi spurgt lidt mere ind til RAINS for at opnå en større indsigt i brandet. Se svarerne fra RAINS her.

 

Hvad er RAINS’ vigtigste brandværdier?

Vores vision er at skabe produkter, som bidrager til den positive udendørs oplevelse. Ikke nødvendigvis på storslåede vandreture i de norske fjelde eller riverrafting i Australien, men i hverdagen. Kombineret med vores entusiasme for at skabe unikke, funktionelle og tidssvarende produkter er vores tre vigtigste værdier æstetik, funktionalitet og oplevelser.

 

Hvordan vil du beskrive jeres designfilosofi?

Vores design bygger på en klar filosofi om at skabe en tydelig kobling imellem funktionalitet og udtryk. Ofte indeholder praktiske funktioner som lynlåse, ventilationskanaler eller rustfrie fittings et tydeligt udtryk i sig selv. Det forsøger vi at fremhæve ved at arbejde med den enkelte detalje, som bliver produkternes signatur. Vores designfilosofi bygger dermed på at skabe minimalistiske produkter med klare genkendelige silhuetter og med fokus på den enkelte detalje.

 

Hvordan ser du dig selv som designer?

Generelt har jeg en meget lavpraktisk tilgang til design og min stræben på at bibeholde minimalismen i vores produkter giver sig ofte til udslag i en meget detaljefokuseret tilgang til produktudvikling. Jeg lytter meget til den feedback, vi får. For os er den anerkendelse, vi får ved at folk sætter pris på at bruge vores produkter i hverdagen, meget vigtig. Derfor er det min opfattelse, at jeg opererer meget på brugerens promisser. 

 

Hvad synes du selv gør jeres design/produkt unikt?

Ud over de designmæssige elementer er vores genkendelige materialekvaliteter et af de elementer, som gør vores produkter unikke. Vi arbejder hele tiden på at optimere den matte gummioverflade, som kendetegner vores produkter. Vi stræber efter, at man skal kunne se vores DNA, trods det, at vores produkter sjældent har meget tydelige logo-angivelser.

 

Hvad skal et design kunne for at være vellykket?

Det skal kunne kombinere design, kvalitet og funktionalitet. Det er vigtigt for os, at vores produkter ikke kun bruges i regnvejr, men også som en lækker taske eller jakke til dagligdags brug.

 

Hvad er AW15 kollektionen inspireret af?

Vores AW15 kollektion er inspireret af at kombinere det klassiske og stilrene med den hurtigt bevægelige Street Wear kultur. Vi har kombineret klassiske farver i mere sporty farvekombinationer og tilføjet en støvet brun farve til kollektionen, som giver et klassisk, men samtidig friskt element i vores kollektion.

 

ugens-favorit-dansk-design-rainsEr der en style i AW15 kollektionen, som du holder særligt meget af eller gerne vil fremhæve?

Ét af mine ynglings produkter er vores RAINS Backpack. Den har en meget simpel form, men med nogle enkle detaljer, som får den til at se elegant og eksklusiv ud.

 

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER KONTAKTET DIREKTE.

 

VIND DESIGNERNES FAVORIT STYLE

Du kan i denne uge vinde en sort Backpack fra RAINS, der er blandt RAINS’ favoritstyles! Se den og andre modeller her.

 

Hold øje med NEYEs Facebook eller Instagram, hvor du kan læse mere om, hvordan du får chancen for at vinde den fede rygsæk fra RAINS – Held og lykke!

 

vi-elsker-dansk-design

 


0 Comments | Posted in Nyheder Brands at 03/09/2015 12.17.07

NEYE elsker DAY Birger et Mikkelsen

NEYE elsker dansk design! Vi har i ugerne 35-38 valgt at sætte fokus på nogle af vores danske brands, og indtil nu har vi set nærmere på Markberg og Belsac.

 

I denne uge, er der fokus på skønne DAY Birger et Mikkelsen!

 

DAY Birger et Mikkelsen er grundlagt i 1997 af Keld Mikkelsen, hvis vision var, gennem inspiration fra smukke, etniske oplevelser på sine rejser, at fusionere disse med et skandinavisk design, en maskulint dimension og en vintage inspireret stil. Et sammenspil, der resulterede i produkter med en blanding af moderne klassikere med smukke detaljer. Som Keld Mikkelsen selv skriver:

 

"Day Birger et Mikkelsen er en fusion mellem nær og fjern. Lokalt og globalt. Den sofistikerede jetsetter er blandet med den frie ånd i en moderne gypsy.” 

 

Vi har spurgt Director for DAY et, Therese Nico Busch, hvordan hun ser brandet – Rigtig god fornøjelse.

 

Hvad er DAY Birger et Mikkelsens vigtigste brandværdier?

Life in a constant motion, inspiration fra livet omkring os og det at være I bevægelse, altid....

 

Hvordan ser du dig selv som designer?

Jeg startede dette brand, DAY et, tæt samarbejde med Keld Mikkelsen, ejer af DAY Birger et Mikkelsen, da jeg syntes, der var et stort behov i markedet for cool hverdagsitems og lækre designede kvalitets læder tasker. Jeg følger meget tidens tendenser, og hvad kunderne ønsker, men prøver at udfordre dem i form af mange nye designs i løbet af året, der konstant kan vække deres interesse.

 

Hvad synes du selv gør jeres design/produkt unikt?

Der er et miks af etnisk, moderne og klassisk i DAY et. Det appellerer til mange grundet fleksibiliteten og brugbarheden - der kommer f.eks. 200 farver og versioner om året på nylon grupperne alene, så man nemt som kunde kan komplementere med nye styles af farver, kvaliteter og designs, uden at det bliver kedeligt.

 

Hvad skal et design kunne for at være vellykket?

Være tiltalende, interessant, nutidigt og brugbart.

 

Hvad er AW15 kollektionen inspireret af?

Af østens rejser og dagligdagens nødvendigheder.

 

vind-day-tasker

Er der en style i AW15 kollektionen, som du holder særligt meget af eller gerne vil fremhæve?

Day Gweneth Graph, er min AW sæson favorit, da den med dens klassiske sorte farve er anvendelig til de fleste outfits og situationer. Den har et twist fra vores velkendte style, da den har fået printede logo bånd, med sportslige referencer.

Samtidig er vores nye weekend taske, Day Gweneth Weekend, et uundværligt produkt for dig som er evigt på farten. Den er let og praktisk som carry-on taske på storbyferien eller til weekenden i sommerhuset. Den kan indeholde overraskende mængder - der kan findes plads til alt deri!

 

VIND DESIGNERNES FAVORIT STYLE

Day Gweneth Graph er Thereses favoritstyle, men også den nye weekendtaske, har vundet hendes hjerte. Derfor har du mulighed for at vinde begge modeller i denne uge!

 

Læs mere på NEYEs Facebook og Instagram, og se hvordan du får chancen for at vinde den skønne shopper og weekendtasken fra DAY et – Held og lykke!

 

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDERNE ER KONTAKTET DIREKTE.

Lidt om designeren

Therese Niko Busch er Director for DAY et, og arbejder til hverdag tæt sammen med Keld Mikkelsen, der er grundlægger og ejer af DAY Birger et Mikkelsen. Keld Mikkelsens passion for mode og design ligger dybt i ham og går mange år tilbage via sit engagement i tekstilindustrien allerede inden Keld var fyldt 20 år, samt sine mange års ophold i Asien. I en fascination af det enestående håndværk, der findes i Hong Kong og Indien, bragte Keld det til Danmark, hvor det fik nyt liv gennem DAY Birger et Mikkelsens designs.

 

vi-elsker-day-dansk-design

 


0 Comments | Posted in Nyheder Brands at 03/09/2015 09.16.25

NEYE elsker Belsac

NEYE elsker dansk design, og derfor har vi i ugerne 35-38 valgt at sætte nogle af vores danske brands i fokus. I sidste uge var det brandet Markberg. Denne uges udvalgte er skønne Belsac.

 

Belsac blev grundlagt i 1971 af den 21-årige ildsjæl Poul Hansen. I dag drives Belsac af datteren Camilla Dalager, der er kreativ direktør. Camilla har givet nyt liv i brandet, og Belsac er nu blandt de bedste danske accessoriebrands.

 

Man skal forelske sig i en taske på grund af designet og kvaliteten, men man skal

elske den for evigt på grund af funktionaliteten.

 

Vi har spurgt Camilla Dalager omkring Belsac for at opnå en større indsigt i, hvad brandet står for. Læs med her.

 

Hvad er Belsacs vigtigste brandværdier?

Ærlighed og dybde, at vi er ærlige om vores produkt, og at det kvalitetsmæssigt har en dybde, der bakker op om designet. Vi er et dansk brand, der vægter den nordiske designtradition, hvilket kræver, at designet går hånd i hånd med gode råvarer og højt teknisk kunnen. Vi har den unikke fordel, at vi har eksisteret siden 1971, hvilket gør, at der ligger en fantastisk viden om håndværket og materialer, som vi værdsætter at bygge videre på. Belsac tasken er lavet i italiensk læder. Kva den store tradition for læder i Italien, gør det, at de italienske garverier er utrolig dygtige, og især til farver. Vi samarbejder bevidst med branchens stærkeste og dygtigste spillere. Det har i forbindelse med kampagner været vigtigt for os, at bruge danske modeller, da vi er et dansk brand. Vi har til dags dato været repræsenteret af topmodeller som Gertrud Hegelund, Juliane Grüner og Josephine Skriver, og i år er det Kirstin Liljegren, som i maj fik en ELLE pris som årets danske model - alle er de pragtfulde piger, og det er jeg selvfølgelig stolt af.

 

Hvordan vil du beskrive jeres designfilosofi?

At kombinerer min store kærlighed til den nordiske designtradition med evnen til at spotte sæsonens vigtigste tendenser. Passionen er altid at skabe tasker der udstråler modernisme, femininitet og dristighed til hverdagens fashionistas, som også er øverst på min liste over største inspirationskilder.

 

Hvordan ser du dig selv som designer?

Jeg er født ind i branchen, og jeg har designet tasker de sidste 13 år. Jeg drives af at gøre det lidt bedre hver gang, og jeg elsker det.  Jeg elsker detaljer, lige fra kuglepensholdere og nøgleringe i taskerne, til at hele kollektionen er meget nøje farveafstemt. Jeg elsker at stemninger og tendenser hele tiden udvikler sig, og jeg elsker at begejstres over det.  

 

Hvad synes du selv gør jeres design/produkt unikt?

Vi er meget tro mod vores værdier, og vi giver os tiden til produkterne i hele forløbet. Vi er i dybden med designet, og alt læder bliver kontrolleret i Danmark, inden det sendes til vores produktioner i Indien. Inden de færdigproducerede tasker sendes ud til vores kunder, kommer de igen igennem en kvalitetskontrol i Danmark, hvor jeg personligt godkender 1 stk. af alle styles og i alle farver, inden kvalitetskontrollen tager over.

 

Hvad skal et design kunne for at være vellykket?

”Man skal forelske sig i en taske på grund af designet og kvaliteten, men man skal elske den for evigt på grund af funktionaliteten.”  

 

Hvad er AW15 kollektionen inspireret af?

Man kan ikke komme udenom 70’erne, men efteråret 2015 er også et sammenspil af modsætninger, som drages sammen til en større helhed. Kollektionen afspejler på den ene side naturens renhed, med rolige farver som bevæger sig fra jord til himmel igennem brunlige og blålige nuancer. Formerne er bløde, enkle og stilen er ren og moderne. På den anden side afspejler kollektionen et voluminøst, men kontrolleret udtryk i varme og dybe farver.  Her er stilen skarp og kantet, men rolig og kontrolleret, inspireret af den rene, geometriske japanske stil.

Gennemgående for kollektionen er elegance vs. edginess, med et finish af fine detaljer og høj kvalitet. Det er dette, der giver kollektionen helhed, ligevægt og forbinder modsætningerne. Kollektionen spænder bredt og giver anledning til nye muligheder.

 

neye-elsker-dansk-design-belsac-jacie-crossoverEr der en style i AW15 kollektionen, som du holder særligt meget af eller gerne vil fremhæve?

Belsac Jacie Crossover i italiensk læder og med kraftig narv. Jeg kan godt li’ råheden i materialet sat op imod enkeltheden i designet. Som en kontrast har jeg her valgt det rå materiale op imod det mere feminine glatte. Jeg værdsætter, at der ikke er udvendige lommer og andre effekter. Tasken kan både bruges som clutch, long-shoulder og er samtidig en perfekt størrelse til toilettaske. Sammensætningen af de to kvaliteter gør, at tasken både kan bruges til det feminine look og det mere rå. Derudover er tasken praktisk og let at kombinere med efterårets jakker og frakker.

 

VIND DESIGNERNES FAVORIT STYLE

Modellen Jacie Crossover er blandt Camillas favoritter, og det er den, du kan vinde i denne uge!

 

Læs mere på NEYEs Facebook eller Instagram, og se hvordan du får chancen for at vinde denne skønne crossover fra Belsac – Held og lykke!

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER KONTAKTET DIREKTE

 

Se alle efterårsnyhederne fra Belsac her.

 

Lidt om designeren

Camilla Dalager er kreativ direktør i Belsac og uddannet Design Manager fra IBA i Kolding. Camilla er derudover specialiseret i taskekonstruktion fra ARS ARPEL i Milano i Italien.

 

 

neye-elsker-dansk-design

0 Comments | Posted in Nyheder Brands at 31/08/2015 09.09.02