• Gratis levering fra 399,-
 • Gratis afhentning og returnering i butik
 • på Trustpilot
Din ønskeliste
  Din kurv (0)

Din indkøbskurv er tom.

Vind taske fra NEYE's jubilæumskollektion

Vær med i kampen mod kræft og vind en designertaske

I NEYE har alle vores tasker altid den lille ekstra sløjfe, at vi giver overskuddet til kræftforskningen i Danmark. Og sådan har det været siden 1977. Du kan vise din støtte ved at sprede budskabet om det gode formål – og samtidig deltager du i konkurrencen om 10 skønne tasker, som er designet specielt til NEYE’s kunder i anledning af vores 135 års jubilæum.

 

Sådan er du med i konkurrencen: 

1. Tag et billede af din taske, hvor du har drejet hanken som en kræftsløjfe

2. Upload billedet på Instagram. Skriv #taskermedetformål og også meget gerne #neyemodkræft

3. Følg neye_dk på Instagram

4. Husk - at du skal have en åben profil, for at vi kan se billedet

 

Konkurrencen afholdes på Instagram fra d. 26/9-16 t.o.m. d. 23/10-16.

Vi udtrækker 10 vindere tilfældigt d 24/10-16 blandt alle korrekt uploadede billeder i ovennævnte konkurrenceperiode. Vinderne får automatisk besked via Instagram d. 24/10-16.

Alle 10 vindere konkurrerer om en taske fra NEYE’s jubilæumskollektion. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter, og NEYE’s personale og deres familier kan ikke vinde konkurrencen.

 

Se konkurrencen her

Se hele jubilæumskollektionen her

Se alle tasker til HAM og HENDE her

 

Vidste du, at NEYE’s overskud går til kræftforskningen i Danmark?

Læs om NEYEs formål her

0 Comments | Posted in Nyheder at 23/09/2016 13.45.02

Jubilæumskollektion | NEYE 135 år


Danmarks førende taskekæde, NEYE, kan i år fejre 135 års jubilæum. 

Derfor har vi i NEYE valgt, at dette skal fejres med noget helt særligt. NEYE har derfor fået produceret en unik taskekollektion, hvor samtlige tasker er designet eksklusivt til NEYE. NEYE har i samarbejde med de populære og anerkendte danske taske- og lædervarebrands Adax, Belsac, Markberg, DAY et og NEYEs eget mærke, Aura skabt en helt særlig ’limited edition’ jubilæumskollektion, som kun forhandles i NEYE’s butikker og på vores webshop. 

Se hele jubilæumskollektionen her.

Hver taskeproducent i kollektionen forener smukt NEYE’s historie med sit eget brand-DNA. De enkelte designere har været meget kreative og nyskabende i fremstillingen af taskerne. De har grundigt overvejet prints, materialer og også funktionalitet er i højsædet i disse moderne fortolkninger af NEYE’s historie og brand. Nutidens hverdags-situationer er nøje tænkt ind i alle elementer af hver taske. Resultatet er blevet en gennemtænkt, stilfuld og tidløs kollektion af tasker, som passer til alle anledninger - og med ét fælles formål: at støtte kampen mod kræft.

Mere end et formål
Enhver taske; skuldertaske, pung eller håndtaske har et formål. Taskens formål er at holde styr på hverdagens uundværlige genstande. Det er taskens job at passe på computeren på farten, at holde styr på nøgler, kreditkort og kosmetikpung. En taske er også med til at sætte prikken over i’et på dit på dit outfit.

Men hos NEYE har tasker yderligere et formål: Nemlig at gøre en forskel inden for kræftforskning.

NEYE-Fonden støtter dansk kræftforskning
I snart 40 år har NEYE-Fonden, der ejer alle landets NEYE butikker, støttet kræftforskningen i Danmark med overskuddet fra alt salg i NEYE. Alene siden år 2000 har NEYE-Fonden doneret mere end 30 millioner kroner. Men uden vores kunder var det slet ikke muligt at donere disse store millionbeløb.
Derfor ønsker NEYE, i anledningen af sit 135 års jubilæum, at sige TAK til alle vores kunder. I hjælper os med at støtte kræftforskningen i Danmark. Vi vil gerne sige tak til jer, og derfor har vi lanceret denne limited edition taskekollektion, som er blevet skabt i samarbejde med landet mest anerkendte taske- og lædervareproducenter, og som forhandles eksklusivt i NEYE.

 

Alle tasker i jubilæumskollektionen er designet eksklusivt for NEYE og forhandles kun i NEYEs buktikker og på www.neye.dk.

Kollektionen er i butik ultimo september 2016 i forbindelse med NEYEs 135 års jubilæum.

Overskuddet fra salget af kollektionen går - som overskuddet fra alt øvrigt salg i NEYE - til NEYE-Fondens fondspulje, der doneres til kræftforskning i Danmark.

 

NEYEs 135 års jubilæumskollektion

0 Comments | Posted in Nyheder at 29/08/2016 14.00.36

 

Den har været elsket i generationer, brugt i årtier og har vundet en masse hjerter verden over uden at ændre på sit klassiske design. Den er slidstærk, og dens look har vist sig at være tidløs. Så da ideen om at lave den mest bæredygtige taske nogensinde opstod, var det nødvendigt med en hel ny tilgang. Var det muligt at udvikle en rygsæk ud af 11 genbrugs PET-flasker?

 

Den originale Kånken-rygsæk er en taske som har en relativ lille miljøpåvirkning. Takket være dens simple og ligefremme design, producerer den meget lidt spild i produktionen i forhold til mere komplicerede rygsække. Nu lanceres en ny version af den ikoniske taske med en væsentlig forskel: Materialet i Re-Kånken er 95 % genbrug, og kan genbruges igen.


“Vi gik tilbage til begyndelsen med alt, undtagen det klassiske design. Udfordringen lå i at opnå den mindst mulige miljøpåvirkning, samtidig med, at vi kunne imødekomme vores krav om en slidstærk og funktionel rygsæk,” siger Neal Fernandez, produktudvikler hos Fjällräven og manden bag projektet.


Mens der i den originale Kånken bruges 3 forskellige typer af materialer til selve rygsækken, inderlommen og skulderstropper, bruges der i Re-Kånken et og samme materiale – genbrugs polyester. 11 PET-flasker går der til en Re-Kånken og projektudviklerne har været omhyggelige med at tjekke at flaskerne faktiske var genbrugsflasker og smidt på genbrugsstationer, så de kunne blive genbrugt igen. Udover at polyesteren er genbrugt, er der også en stor miljøfordel ved den nye indfarvningsprocess. Konventionelle indfarvningsprocesser involverer et stort forbrug af kemikalier.  Det betyder også et stort forbrug af vand og energi, da stofmaterialerne senere skal tørres i store ovne. Re-Kånken er farvet ved at benytte en teknik kaldet Spin-Dye®, hvor farvestoffet er tilføjet i processen mens polyester-fibrene bliver spundet. Ved hjælp af denne teknik bliver der sparet på store mængder vand og energi.

 

Re-Kånken adskiller sig en smule fra den originale i designet og har dermed sin egen identitet, fx er det runde emblem der stadig, men emblemet er broderet på Re-Kånken.

 

RE-KÅNKEN

Sig hej til et nyt medlem af Kånken-familien! Uden at ændre noget i det sindrige design, har Fjällrävens udviklere skabt en Kånken med mindst mulig rå-materiale og energiforbrug. Re-Kånken bruger gamle, kasserede PET-flasker og en innovativ Spin-Dye®-teknologi – resultatet er en rygsæk, som har et radikalt reduceret forbrug af vand, kemikalier og energi i produktionen. 

 

 • 1 garn = 3 materialer
 • 95 % genbrugt materiale
 • Mindre H2O (75 %)
 • Mindre Kemikalier (67 %)
 • Mindre Energi (39 %)
 • Genbruger 11 PET-flasker/9 PET-Flasker
 

FAKTA

 

 • Speciel udviklet Kånken lavet af genanvendt Spin-Dye® polyester
 • Re-Kånken er udviklet fra PET-flasker svarende til 11 stk. Mens den lille, Re-Kånken Mini bruger 9 PET-flasker
 • Stof, skulderstropper og foring er lavet af samme garn
 • At der kun anvendes et materiale betyder nemmere mulighed for genbrug i slutningen af rygsækkens livscyklus. 

 

Re-Kånken og Re-Kånken Mini er i butikkerne fra august 2016. Vejl. pris på Re-Kånken er 699,- og vejl. pris på Re-Kånken Mini er 599,- 


 

 

 

 

0 Comments | Posted in Nyheder at 25/07/2016 17.20.07

 

Konkurrence på Instagram

 

Hvilket praktisk formål har din yndlingstaske for dig?

Er det den, du bruger til studiet, jobbet, rejsen eller byturen? Fortæl os det, og vær med i konkurrencen om at vinde den taske*, du ønsker dig allermest fra NEYE.

 

Sådan er du med i konkurrencen: 

1. Tag et billede af din yndlingstaske fra kataloget, webshoppen eller en af vores butikker.

2. Upload billedet på Instagram. Skriv #taskermedetformål og fortæl hvad din nye taske skal bruges til.

3. Husk, at du skal have en åben profil for at vi kan se billedet.

 

Vi udtrækker 3 vindere tilfældigt den 5.9. 2016 blandt alle korrekt uploadede billeder i nedennævnte konkurrenceperiode. Alle 3 vindere får direkte besked samt offentliggøres her på siden.

Konkurrencen afholdes på Instagram fra den 18.7. til og med den 4.9. 2016 og *hver præmie har en max. værdi af 3.000 kr. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter, og skal afhentes i nærmeste/aftalte NEYE butik senest den 16.10. 2016.

NEYEs personale og deres familier kan ikke deltage i konkurrencen.

 

Se konkurrencen her

 

Se alle tasker til HAM og HENDE her

 

Vidste du, at NEYEs overskud går til kræftforskningen i Danmark?

Læs om NEYEs formål her

 

0 Comments | Posted in Nyheder at 07/07/2016 12.47.31

 

Tegn en tegning af dig selv på din 1. skoledag og aflevér tegningen i en af NEYEs butikker - gerne allerede nu - og senest søndag den 14. august, så deltager du i vores tegnekonkurrence om flotte børnetrolleys.

 

Husk at skrive navn, alder og tlf.nr. bag på tegningen, før du afleverer den i butikken. 

Konkurrencen afholdes i NEYEs 36 butikker og løber fra den 11.7. til og med den 14.8. 2016. Vi udlodder i alt 16 børnetrolleys til samlet præmieværdi 7.664 kr.

Alle indleverede tegninger samles på NEYEs hovedkontor i København og de 16 vindere udtrækkes tilfældigt den 31.8. 2016. Alle vindere får direkte besked.

Gevinsterne kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Gevinsten skal hentes i nærmeste/aftalte butik senest den 16.10. 2016.

NEYEs personale og deres familier kan ikke deltage i konkurrencen.

 

Se vores store udvalg af skoletasker her

0 Comments | Posted in Nyheder at 05/07/2016 14.00.31