• Gratis levering fra 399,-
 • Gratis afhentning og returnering i butik
 • på Trustpilot
Din ønskeliste
  Din kurv (0)

Din indkøbskurv er tom.

Vind en Goodiebag - måske endda med et gavekort på 1.000 kr.

Vil du vinde et af vores 10 kanvasnet fyldt med goodies – måske ovenikøbet med et gavekort på 1.000 kr. til NEYE?

Du kan deltage i konkurrencen på henholdsvis vores Facebook side og på vores Instagram profil.


 • Vi udlodder 10 goodiebags
 • Vi udlodder 5 gavekort á 1.000,- (dvs. der ligger et gavekort i hver anden goodiebag)
 • Indholdet i præmien kan variere en smule fra det viste billede, men vil som minimum indeholde lækkerier fra DAY Birger et Mikkelsen, Maya Copenhagen, Falke, Juhldal og Saint Sulpice. Indholdet kan ikke byttes eller ombyttes til kontanter.
 • Du kan deltage både på Facebook og på Instagram
 • Konkurrencen løber fra 13. juli til 30. august 2015
 • Vinderne får direkte besked

vind-goodiebag-neye

”Make things happen” står der på et af de fine kanvasnet, du ser her på siden. Og at få ting til at ske – at gøre en forskel – kan du hjælpe os med. For udover at sætte smukke og holdbare tasker på både moderigtige arme og travle skolerygge landet over, er det vores vigtigste formål at støtte kræftforskningen i Danmark via vores overskud.

Hos os kan du derfor forkæle dig selv med god samvittighed. Hver eneste gang du køber en taske – eller en anden vare– i NEYE, er du med til at hjælpe os i kampen mod kræft.

Så hank op i ét af vores kanvasnet til skifteskoene, yogatøjet, indkøbene, madpakken, iPad’en eller hvad du ellers har brug for at bringe med dig på farten... og vær samtidig med til at sprede budskabet om, at tasker fra NEYE tjener mere end ét formål.

 

Kanvasnet 69,95

De smukke kanvasnet med #taskermedetformål kan købes i vores butikker og på neye.dk fra medio august.

 

Hjælp os med at hanke op i en god sag

Læs mere om NEYE Fondens formål her:

NEYE støtter kræftforskningen i Danmark

vind-goodiebag-neye-facebook-instagram

 


0 Comments | Posted in Nyheder at 13/07/2015 09.27.25

Mobilpunge og iPad sleeves i lækkert skind

Vi elsker vores gadgets. Alt fra smartphones til tablets og ure der kan snakke til dig. Måske har du, ligesom rigtig mange andre, erfaret, at de er ligeså skrøbelige, som de er smarte. Så når man har investeret så mange penge i funktionelt legetøj, så kan man ligeså godt pakke det pænt ind – og samtidig sikre sig, at det ikke går i stykker. Derfor har vi fundet et par covers frem til både store og små gadgets, så du ikke skal bruge unødige penge på reparationer.

 

Mobilpunge og mobilcover

Selvom en iPhone er smart, er den også en udsat gadget, som er meget skrøbelig. Hvis du synes, at de mest traditionelle covers bliver lidt for meget af det gode, så kan du også vælge en mobilpung eller mobiltaske til formålet. Vi har mange fine modeller fra mærker som Adax, GiGi Fratelli, Pia Ries, DKNY og Markberg. Se dem alle her.

sleeves og covers

Lige nu kan du få denne lækre læder mobilpung fra Adax for kun 250 kr. Ud over at selvfølgelig have plads til din telefon, så kan du også have dine vigtigste kort i tasken. På den måde fungerer den næsten som en mikro-clutch specielt designet til din telefon. 

sleeves og covers

Tilsvarende kan man også få ”mandeudgaven” fra Tony Perotti. En super elegant mobilpung, hvor der også er plads nok til den nye (store) iPhone 6. Den er, ligesom alle andre Tony Perotti produkter, fremstillet i kvalitetslæder, og er derfor også slidstærk, og bliver faktisk kun flottere med tiden. Ligesom i Adax tasken, er der heri også plads til kreditkort.

 

Tablet sleeves og covers

sleeves og coversTil din tablet har vi også masser af muligheder med både sleeves og covers fra mærker som Herschel, Rains og Tony Perotti.  Vi er selv helt tossede med dette cover fra SDLR by Saddler. Det er fremstillet i lækkert skind, og har to store rum. Så er der både plads til din tablet og papirnoter. Coveret har tekstilfoer, hvilket er en lækker lille detalje.

 

Så er du også blevet træt af ridser og revner i skærmene, så kan det være at en af disse, ville gøre dit liv lidt nemmere i fremtiden!

Se flere mobiltasker og covers her

0 Comments | Posted in Nyheder at 09/07/2015 18.08.24

Vind gavekort til spændende oplevelser i LEGOLAND®

Når du køber en LEGO skoletaske i NEYE får du en konkurrence kupon, som du kan udfylde og aflevere i butikken eller sende ind til NEYEs hovedkontor. Så er du med i lodtrækningen om 1 gavekort til LEGOLAND®

Se alle LEGO skoletasker her

 

 • Gavekoret er gyldigt for 1 overnatning i et temaværelse for 2 voksne og 2 børn, og indgang til LEGOLAND® i 2 dage
 • Gavekoret er gyldigt til og med 1. november 2015 og kan ikke ombyttes til kontanter
 • Konkurrencen slutter søndag 30. august 2015.

 

Aflever kuponen i din NEYE butik senest 31. august - eller send den med brev til NEYE Fonden senest 2. september, så er du med i konkurrencen. Du kan deltage med én kupon pr. købt LEGO skoletaske.

 

NEYE Fonden

Klosterstræde 1, 4. sal

1157 København K.

Att. Marketing

 

Konkurrencen afholdes i NEYEs 37 butikker og på neye.dk

Alle indleverede/indsendte kuponer samles på NEYE’s hovedkontor efter at konkurrencen er slut. Der trækkes lod blandt alle deltagere fredag 4. september og vinderen får direkte besked.

Medarbejdere i NEYE samt deres familier må ikke deltage i konkurrencen.

lego-skoletaske-vind-legoland

0 Comments | Posted in Brands at 07/07/2015 12.53.43