• Fri fragt i DK 
 • Levering: 2-3 dage
 • Gratis returnering i butik
 • på Trustpilot
Din ønskeliste

Lækre skoletasker og rygsække med knald på farverne… Både til de små og de store

 

En skoletaske er ikke bare en skoletaske. Det ved de fleste skolebørn og deres forældre. En skoletaske skal være praktisk, men den skal bestemt også være cool og følge tidens tendenser.

I den sammenhæng er der er gode nyheder til farveglade skolebørn og deres forældre. I år er skoletaskerne nemlig fyldt med moderigtige farver og fede mønstre, og der bliver ikke holdt igen med camouflage, polkaprikker og kække farvekombinationer.

Den klassiske

Fjällrävens skoletasker er en vaskeægte klassiker for både store og små. Men selvom det er en klassiker, bliver der ikke sparet på farverne. Klassikeren fås i fede modefarver som karrygul, lilla og vinrød og i forskellige størrelser.

Den moderne

Det canadiske mærke Herschel byder på supermoderne skoletasker til drenge og piger, der ikke er bange for farver og mønstre. Hvad siger du fx til en rygsæk med camouflagemønster, polkaprikker og bolsjestribet for? Eller en pink rygsæk med prikker og kontrastfarvede lommer? Taskerne fra Herschel er noget af det mest moderne, og giver masser af plads til vovede farver og mønstre, der sætter lidt mere spræl på skoledagen.

Til de mindste

Til de mindste byder Beckmann på den moderigtige mintfarve og skønne mønstre til både drenge og piger, og Jeva følger med på camouflage-tendensen med en cool og praktisk skoletaske.

Den praktiske

Det kan sagtens lade sig gøre at være praktisk samtidig med, at man følger med de farveglade og multimønstrede tendenser. Se fx de cool regnslag fra Herschel, der beskytter skolebøgerne mod det danske vejr uden at ødelægge stilen.

Se hele vores store udvalg af skoletasker og rygsække og bliv glad i låget af farver, hawaiimønster og bolsjestriber.

                                  Skoletaske fra JEVA i camouflage                                                            Rygsæk fra Herschel

0 Comments | Posted in Nyheder Brands Viden om ... at 24/04/14 15.58

Studerende? På SU? – Og vil du gerne have pengene til at række lidt længere?

Så er det hos Neye du skal købe din næste rygsæk, kuffert, eller nye håndtaske til byturen. Neye giver nemlig 10 % rabat til alle studerende – bare husk gyldigt studiekort ;-)

Tilbuddet gælder i alle Neyes butikker, dog ikke på web-shoppen, på alle varer*. Så kom ind og spar penge hos Neye!

Gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre tilbud.

 

10% studierabat på alle varer i NEYE

0 Comments | Posted in Nyheder at 28/03/14 14.33

Første skoledag er en stor dag for både børn og forældre. Og da det er meget vigtigt for både Børneulykkesfonden og NEYE, at alle børn får en god skolestart, har vi indgået et samarbejde i 2014, hvor vi i fællesskab vil bidrage til at gøre skolestarten til noget ganske særligt.

Børneulykkesfonden har trykt et lærerigt og spændende trafik opgavehæfte specielt til NEYEs kunder, og dette får du med helt gratis, når du køber en skoletaske i NEYE (så længe lager haves). 

NEYE har trykt en folder bl.a. med gode råd, når skoletasken skal købes, og den er du meget velkommen til at hente i nærmeste NEYE butik.

Du kan læse mere om samarbejdet mellem NEYE og Børneulykkesfonden på neye.dk/samarbejde og på borneulykkesfonden.dk/neye, og ønsker du at læse mere om børneulykkesfondens store arbejde for øget trafiksikkerhed, så kan du gøre dette på borneulykkesfonden.dk

 

Skolestart kampagne

Mange børn skal starte i skole i uge 33. Og i den anledning afholder NEYE og Børneulykkesfonden en skolestart kampagne i uge 29-31, hvor vi bl.a. afholder en fælles konkurrence for børn (og deres forældre) på facebook med udlodning af 4 skønne skoletasker hver uge i 3 uger, dvs. 12 skoletasker i alt.

For at deltage i denne konkurrence på facebook, skal forældre hjælpe barnet med at like den af de 4 viste skoletasker, som er barnets favorit i dén uge. Kommentarer til de viste skoletasker er naturligvis også velkomne :-) og konkurrencen slås op i fællesskab på både NEYE's og Børneulykkesfondens Facebooksider.

4 vindere trækkes tilfældigt hver mandag blandt alle likes fra mandag - søndag på ovennævnte 2 facebooksider. De 4 vindere får direkte besked. 

 

Hvis du har børn, som skal starte i skole efter sommerferien, så besøg NEYE, hvor vores dygtige personale gerne hjælper med at finde den helt rigtig skoletaske, og når I har købt en skoletaske, så tilbring nogle hyggelige stunder sammen med jeres barn, mens I sammen øver sikker trafikfærdsel i opgavehæftet.


Hvis I allerede har besluttet jer for, hvilken skoletaske barnet skal have, så har I også mulighed for at købe den på vores onlineshop neye.dk, – Vi tilbyder fri fragt i Danmark, og vi husker naturligvis at sende et opgavehæfte med sammen med skoletasken.


NEYE og Børneulykkesfonden ønsker alle børn og forældre en sjov, lærerig og fortsat dejlig varm sommer.
Trafikopgavehæfte
Neye-Fonden er Danmarks største detailkæde indenfor lædervarer med et landsdækkende net bestående af 37 butikker. NEYE er fondsejet og fonden's primære formål er at støtte kræftforskning.

0 Comments | Posted in Nyheder Brands Viden om ... at 14/03/14 09.53

Hvordan skal jeg pleje mine varer fra NEYE? 

Tasker og andre produkter, der er lavet af læder har godt af den korrekte pleje.
Ikke alle læder produkter kan behandles på samme måde, da der kan være stor forskel på læderets overflade. Her giver vi dig et par grundregler. 
Vær venligst opmærksom på at imprægnering og pleje af produkter sker på eget ansvar.
Læs brugsanvisningen omhyggeligt og test eventuelt på et skjult område inden du behandler tasken.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Se alle NEYE's plejer produkter til skind og andre materialer.

Sådan plejer du glat skind

Oftest kan glat skind rengøres med en hårdt opvredet klud. De fleste typer glat skind har godt af imprægnering før brug, samt imprægnering efterfølgende efter behov. Er skindet mat eller tørt kan det være en god ide at friske det op med en fugtgivende og beskyttende læderlotion. NEYE læderlotion og læderbalsam  er ideel til formålet. 

Bemærk at Belsac og Adax fraråder imprægnering af deres glatte skind produkter.

 

Sådan plejer du ruskind

Ruskind er skind med en ru overflade. Det kan derfor være sværere at gøre rent. Man kan dog få meget væk med en hårdt opvredet klud. Et gammelt husmoder trick er at holde dit ruskind over en dampende gryde eller elkedel – så går de fleste streger og mærker væk. Ruskind kan med fordel imprægneres med Collonil Classsic Waterstop eller NEYE Imprægneringsspray.

 

Sådan plejer du åleskind

Den bedste måde at pleje et åleskindsprodukt på, er ved at imprægnere det inden brug. 
Åleskind tåler ikke særlig godt vand og stærkt sollys.
Hvis dit åleskindsprodukt skulle blive vådt og krøllet, er det bedst du kan gøre, at ligge det til tørre et sted uden direkte sollys. Er det forsat krøller efter tørring, kan du bruge en føntørrer med meget svag blæs og varme. Det vil glatte produktet ud. 

 

Sådan plejer du pels

Pels kan børstes med en tør børste eller en svamp, hvis der er kommet snavs på det. Man skal ikke imprægnere pels. 

 

Sådan plejer du kunstlæder

Kunstlæder eller PU som det også kaldes kan rengøres med en hårdt opvredet klud. Det kan med fordel imprægneres med Collonil Classic Waterstop eller NEYE Imprægnerings spray.

 

Sådan plejer du lak

Lak er et kunst materiale, der afskyr snavs og fugt. Derfor er det let at vedligeholde. Lak skal blot tørres af med en hårdt opvredet klud og efterfølgende tørres af med en tør klud. Kommer der ridser på lakken,  kan det nogle gang repareres med en neglelak i samme farve. Men dette bør du teste på et skjult område inden.
Reparation af denne salgs er på eget ansvar. 

 

Sådan plejer du nylon

Nylon materialer som skoletasker, sportstasker, rygsække og bløde kufferter kan med fordel imprægneres så de skyr fugt og snavs endnu bedre. Collonil Classic Waterstop og NEYE Imprægneringsspray er ideel til formålet.

Bliver nylon tasken snavset kan den tørres af med en klud. Den kan også – i enkelte tilfælde – klare en tur på skånevaske. Dette er dog på eget ansvar. 

 

Sådan plejer du kufferter

Hårde skal-kufferter og hardcase kufferter er lavet til at blive brugt. De kan få stød og ridser, som giver dem charme og minder om dejlige ferie rejser. Bliver de beskidte kan de tørres af med en hårdt opvredet klud. Hardcase kufferter behøver ingen yderligere pleje. 

 

Sådan plejer du handsker og luffer

Pas godt på dine handsker, så passer de godt på dine hænder. Her er et par tip til at forlænge levetiden og udeendet på dine nye (og gamle) handsker.

 1. Imprægner dine nye og gamle skindhandsker.
  Spray med et tyndt lag og altid minimum 30 cm. væk fra handsken. Lad handsken tørre liggende flat. 
   
 2. Rengør dine handsker. Skindhandsker kan rengøres sådan: 
  - Lav en balje med lunkent vand med skum ved brug af mild vaskemiddel eller sæbespåner. 
  - Tag handskerne på og vask dem forsigtigt under vandet. 
  - Skyl handskerne grundingt i rent vand. 
  - Klem forsigtigt overskydende vand ud af læderet. 
  - Start ved fingerspiderne og nedefter. 
  - Træk meget forsigtigt handsken tilbage i oprindelig form. 
  - Hæng handskene til tørre - brug ikke klemmer da de laver mærker.
  - Undgå direkte varme eller sollys.
  - Vask aldrig handsker i forskellig farve sammen, da de kan smitte af.
  - De bedste resultater opnås, hvis handskerne rengøres jævnligt.
 3. Opbevar dine skindhandsker tørt og væk fra direkte sollys, da det kan udtørre læderet.
 4. Når handskerne er våde, må de aldrig vrides, da de kan trækkes ud af facon. Det tynde læder er meget smidigt.Læder pleje fra LEATHER LOTION
  Læderbalsam, NEYE, 100 ml. 79,95 kr  Læder pleje fra LEATHER LOTION

  Imprægnering, NEYE, 200 ml. 79,95 kr.
   


  Læder pleje fra Collonil
  Imprægnering - Classic Waterstop, Collonil, 200 ml. 79,95 kr.
0 Comments | Posted in Nyheder Viden om ... at 04/12/13 09.58

Jørgen Simonsen begyndte at tegne den eksklusive NEYE Since 1881 by Jørgen Simonsen kollektion i vinteren 2012. 

"Selve arbejdet med kollektionen gik jeg til, som jeg ville have gjort med enhver anden designopgave – en grundig research, med øje for opgavens ordlyd og kundens forventninger til samme. Der var fra NEYEs side et udsat ønske at skabe en kollektion, der var indbegrebet af sublim formgivning, design, funktionalitet og innovation, et uovertruffent materialevalg, samt “besnær os” farver - alt sammen krydret med sans for god smag, ultimativ forarbejdning og kvalitet. Det var naturligvis en anseelig opgave at løse, men det er dog mit håb, at min mission er lykkedes."

Jørgen Simonsen ønskede at lave en kollektion "enhver kvinde bør have i sin garderobe – alt fra en rummelig, men skarp og trendy håndtaske, over en chic skuldertaske, en futuristisk clutch og en moderne, feminin shopper til en utilitær crossbody og en skøn, skøn weekendtaske".

Den fænomenale håndtaske model, har været længe under vejs. Vi vil gerne dele processen med jer og viser her - helt eksklusivt - Jørgen Simonsens tegninger af tasken og naturligvis den endelige model.

 

Jørgen Simonsen tegning NEYE since 1881

Jørgen Simonsens første tegning af håndtasken fra NEYE Since 1881 by Jørgen Simonsen.

 

Camilla Handbag af Jørgen Simonsen NEYE since 1881

Resultat af håndtasken fra NEYE Since 1881 by Jørgen Simonsen kollektionen, 2.495 kr. 

 

 

Og Jørgen Simonsen er blevet både udfordret og begejstret under forløbet:
"For jeg er jo en del af den etablerede franske Haute Couture modeverden, så selvom vi med NEYE Since 1881 by Jørgen Simonsen kollektionen gerne skulle ende med et yderst salgbart og kommercielt levedygtigt, men dog stadig usædvanligt fantastisk forarbejdet, italiensk håndlavet produkt, så skal der være plads til at drømme… Og det har NEYE ladet mig gøre med dele af denne kollektion. Forvent smørblødt kalveskindslæder, håndsyede detaljer, specielt fremstillede anodeindfarvede metalornamenter, ægte, eksotisk, håndmalet pythonslangeskind samt ultra-chic Silverblue minkpels. Alt sammen forenet i en silhouet, der uden at miste kant, har funktionaliteten i højsæde – det bedste af to verdner."

0 Comments | Posted in Nyheder Brands Viden om ... Press at 07/11/13 13.04