• Gratis levering fra 399,-
 • Gratis afhentning og returnering i butik
 • på Trustpilot
Din ønskeliste
  Din kurv (0)

Din indkøbskurv er tom.

Er du også påpasselig med at bruge dine lædertasker for meget, fordi de bliver slidt? Læg den tanke til side, og læs her, hvordan du holder dem pæne langt frem i tiden. Du får her en hurtig læderpleje guide til hvordan du behandler glat skind og ruskind.

 

Pleje af glat skind

Det kan virke indlysende at imprægnere din skindtaske, for at få mest mulig beskyttelse, allerede inden du bruger den. Det kan du også med fordel gøre på de fleste modeller. Dog fraråder både Belsac og Adax dette. Men selv uden imprægneringen, skal du ikke være bange for at bruge dine glatte skindtasker til hverdag.

 

Typisk vil din taske kunne rengøres hurtigt og enkelt med en hårdt vredet klud. Det er vigtigt, at du ikke gør kluden for våd, da det kan skabe vandmærker. Ironisk nok vil den kun let våde klud i de fleste tilfælde, faktisk kunne fjerne eventuelle vandmærker, ved at gnide den forsigtigt på området af mærket. På den måde suger kluden vandet ud af læderet.

 

Er skindet nusset og slidt, kan du meget enkelt, få den til at se ud som ny.

Et rigtig godt produkt, som NEYE anbefaler, er Collonil Gold Premium Leather Polish, som er en fugtgivende og beskyttende læderlotion. Det er lettere end du tror. Gnid lotionen grundigt ind i læderet på hele tasken med en ren klud. Resultatet er en taske, der nærmest er flottere end da du købte den.

 

Pleje af ruskind

Ruskind er et noget sværere materiale at rengøre på grund af den ru overflade. Dog kan det med lidt knofedt, ligesom glat læder, oftest rengøres med en hårdt opvredet klud. Det kræver bare en smule mere arbejde. Derfor er forebyggelsen, også her, meget vigtig. Dine ruskindstasker kan derfor med stor fordel imprægneres med f.eks. Collonil Classic Waterstop.

 

Et trick til at rette den ud og fjerne snavs er at holde den over en dampende gryde. Så fjerner man de fleste streger og mærker.

 

Har du været så uheldig at få en fedtplet på dit ruskind, kan det fjernes ved at dække mærket med talkum. Lad den stå og arbejde natten over. Pulveret vil på den måde absorbere fedtet, og du kan derefter tørre talkummet af med en klud.

 

Med minimalt arbejde og forbrug, kan du altså holde liv i selv de tasker, du aldrig havde troet, du ville komme til at bruge igen.

 

Se alle plejeprodukter her

Få flere gode råd - pleje af pels, kunstskind og nylon

 

Vær venligst opmærksom på, at imprægnering og pleje af produkter sker på eget ansvar. Læs brugsanvisningen omhyggeligt og test eventuelt på et skjult område inden du behandler tasken. Har du spørgsmål kan du kontakte NEYE Kundeservice.


0 Comments | Posted in Viden om ... at 20/05/2015 17.11.09

Alle kender nok fænomenet, at der er masser af plads til din bagage, når du rejser ud, men når du skal hjem, kan dit tøj ikke være i din kuffert.

 
Derfor får du her den ultimative guide til, hvordan du pakker din kuffert mest optimalt.

 1. Pak kun det, der står på din pakkeliste. Jo mindre bagage du har med, des hurtigere og nemmere er det at pakke. Husk at du skal kunne bære kufferten rundt. Mindre bagage gør rejsen lettere og formindsker rejsestress.
 2. Det kan betale sig at være lidt grundig med pakningen. Stryg gerne tøjet, så er det lettere at folde pænt sammen, og det er lettere at få det i form, når du pakker ud på destinationen.
 3. Rul tøjet i stedet for at folde det. Mange materialer som for eksempel bomuld, silke og jersey kan med fordel rulles i stedet for at foldes sammen, så krøller det ikke så let.
 4. Brug de små sager som undertøj, leggings og strømper til at fylde hulrum ud med. Det er en god ide at pakke, så mere skrøbelige ting ikke ligger og roder rundt.
 5. Rejser du med skjorter i kufferten, kan du ligge noget hårdt rundt i kraven, for at beskytte den mod tryk. For eksempel et sammenrullet bælte.
 6. Rul dine slips i stedet for at folde dem, Så undgår du folden på midten.
 7. Sko kan blive flade af at ligge i en kuffert. Fyld dem gerne ud med strømper eller andre små ting, så de bevarer formen. Brug gerne skoposer, så undgår du at skofarven smitter af eller eventuelt snavs kommer på dit tøj.
 8. Pak toiletsager i en fugttæt toilettaske eller en plasticpose. Og husk regler for væske i håndbagen, så du ikke bliver bedt om at aflevere dine egendele i lufthavnen.
 9. Har du tunge ting i din bagage, som for eksempel bøger, er det en god ide at ligge det nederst i kufferten.
 10. Øverst i kufferten skal du ligge de fineste ting. Silkekjoler og slips for eksempel.
 11. Du kan med fordel rejse i din jakke og dine støvler, så de store ting ikke tager plads i kufferten.
 12. Hæng din bagage på bøjle og pak ud, når du kommer frem, så tøjet luftes og eventuelt krøllet tøj kan nå at rette sig ud. Du kan med fordel hænge krøllet tøj på badeværelset, mens du bader, så vil det oftest rettes ud.
 13. Tag en kuffert med ekspansion med - så kan den udvides når du skal hjem. Problem solved!


Dette skal du have med i din håndbagage:

Husk at tage de mest vigtige og værdifulde ting i din håndbagage

 

 1. Pas og legitimation
 2. Flybilletter, penge og kreditkort
 3. Smykker, nøgler og andre personlige ting
 4. Mobiltelefon og oplader
 5. Kontaktlinser, briller og solbriller
 6. Tablet og kamera
 7. Medicin og anden personlig pleje

 

Hvis du kan få plads til det, kan du med fordel tage lidt toiletsager og en ekstra bluse med i håndbagagen. Det kan jo ske, at din kuffert bliver forsinket. Husk at overholde reglerne for håndbage.


4 ekstra tips til bagagen:

 1. Vælg den rigtige taske eller kuffert. Den skal være nem at pakke, nem at bære og nem at komme til og kunne bruges til flere formål.
 2. Næsten alle bruger sorte kufferter. Vælg derfor en med en anden farve eller brug en farvestrålende kuffertrem, så kufferten er let at finde på bagagebåndet.
 3. Mærk din bagage med navn, adresse, telefonnummer og adresse på feriestedet. Et kuffertmærke kan falde af, så læg eventuelt også en seddel med de dine kontaktoplysninger i kufferten også. Køb gerne et robust navneskilt.
 4. Hvis I er flere, der rejser sammen, er det en meget god ide at fordele jeres bagage i flere kufferter. Så har I altid noget, hvis en af kufferterne skulle blive forsinket eller helt forsvinde.

 

Se eventuelt denne videoguide fra Samsonite og få gode råd til, hvordan du let pakker din kuffert.
0 Comments | Posted in Viden om ... Rejs at 12/05/2015 18.00.00

Regler for håndbagage på fly

Det kan være svært at holde styr på reglerne for håndbagage for de mange flyselskaber. Det er flyselskaberne, der fastlægger, hvor meget håndbagage og bagage du må have med på flyet, før du skal betale overvægt. Reglerne for håndbagage er meget forskellige fra flyselskab til flyselskab.

Du kan med fordel kigge på dit rejsebureaus eller flyselskabs hjemmeside, når du bestiller rejsen. Her oplyses de gældende regler for håndbagage. Reglerne for håndbagage på flyet afhænger ikke kun af vægt. Der er også flere regler for, hvilke mål din håndbagage må have. Disse mål for håndbagage kan ligeledes ses på de fleste flyselskabers og rejsebureauers hjemmesider.

Regler for væske i håndbagage
Medbringer du væsker på din rejse, som for eksempel neglelakfjerner, shampoo, solcreme og tandpasta, så er det en god idé, så vidt det er muligt, at pakke det ned i den bagage, du checker ind i flyet. Medbringer du væske i din håndbagage, er der en række regler der skal overholdes:

 • Du må kun medbringe væsker i beholdere, der maksimalt kan indeholde en deciliter eller 100 milliliter.
 • Du må gerne medbringe flere beholdere med væske i din håndbagage. De skal blot kunne være i en af de gennemsigtige væskeposer, du får udleveret i lufthavnen eller i en anden gennemsigtig og genlukkeligpose, der kan rumme masimalt en liter.
 • Der må kun medbringes én af disse poser i hver persons håndbagage.
 • Genlukkelige poser til væske i håndbagagen kan bl.a. købes i Bilka, Føtex og Matas. Mange flyselskaber uddeler også poser som disse til dine væsker.


Hold dig opdateret med regler for håndbagage
Reglerne for håndbagage bliver ofte reguleret og ændret. Derfor er det en god ide at holde dig opdateret.

De fleste flyselskaber og rejsebureauer informerer om dette på deres hjemmesider.

Læs også...
Københavns lufthavne - CPH: 9 gode rejsetips
Københavns lufthavne - CPH: Regler for håndbagage
Trafikstyrelsen - Luftfart: Nye regler for væsker igennem security i lufthavnen

0 Comments | Posted in Viden om ... Rejs at 11/05/2015 20.00.00

IN maj 2015

0 Comments | Posted in NEYE i medierne at 02/05/2015 02.00.00