• Gratis levering fra 399,-
 • Gratis afhentning og returnering i butik
 • på Trustpilot
Din ønskeliste
  Din kurv (0)

Din indkøbskurv er tom.

 Bedst i Test - Delsey Segur kabinekuffertBerlingske Livsstil bragte 23. april 2016 en test af kabinekufferter, til dem der rejser meget, men let – dvs. dem der typisk kun har håndbagage med sig. Berlingske testede 5 forskellige kabinekufferter ud fra kvalitet, design, rummelighed og brugervenlighed.

 

Vinderen blev DELSEY Segur

DELSEY Segur, 55 cm. er en hardcase kabinekuffert i flot metal finish. Dommerpanelet var så begejstret, at kufferten både blev kåret som vinder af testen samt at få stemplet Bedst til Prisen.

Køb vinderkufferten her

 

Om kufferten sagde de 2 testdeltagere:

”Den her kan jeg virkelig godt lide. Den har gode dobbelte hjul, så den næsten danser, når man ruller af sted med den. Indvendig har den et godt rum, og man kan pakke helt ud til kanten. Derudover er den pæn og neutral i farverne uden logo og for meget ballade. Det er virkelig en kuffert, jeg selv vil overveje at købe, når min skal skiftes ud. Den er solid og behagelig samt praktisk og noget af det vigtigste – den har gode hjul.”

”Gud, den er rar, den her! – den glider helt vildt nemt, så man bare har lyst til at gå og gå med den. Håndtaget er solidt og rart at holde ved, og når man skal pakke i den, er der god plads. Den ene side lukkes til med et praktisk net, så man kan se, hvad der ligger deri – det er smart. Kufferten virker også solid og sikker at pakke både tunge og skrøbelige ting i. Derudover har den flere fine små finesser, som en ekstra lille lomme indvendig og en god bred rem, der holder styr på tøjet. Det er helt klart den her, jeg vil købe ud af de fem. Og når jeg hører prisen, er jeg slet ikke i tvivl. Det er en god investering. Den fortjener både at blive kåret som vinder af testen samt at få stemplet »Bedst til Prisen«”

 

Se hele testen på Berlingske her

 

Lidt fakta:

4-hjuls kabinekuffert i lækkert design

Solidt og behageligt håndtag

Dobbelt spinnerhjul

Indbygget TSA lås

Indvendigt aftageligt og vaskbart foer

5 års verdensgaranti

Mål H55 x B40 x D 20 cm.

Vægt 2,7 kg.

Indhold 32 liter

 

DELSEY Segur er en trolley med 4 hjul og kaldes derfor en spinner. De 4 hjul gør, at den er utrolig nem at gå med. Læs Fordele ved spinner kufferter her

 

Se flere DELSEY kabinekufferter her

Se alle kufferter fra DELSEY her

 

Sådan blev kufferterne testet

 • Der er i alt testet fem kabinekufferter til weekendturen eller den korte rejse
 • Alle de testede kufferter er hårde i materialet
 • Dommerne har pakket alle kufferter, som de vil gøre til en almindelig weekendtur
 • Herefter har de bedømt dem ud fra rummelighed, kvalitet, brugervenlighed og design
 • Der er givet stjerner ud fra karaktererne en til seks, hvor seks er det bedste. Samt vurderet, hvilken der er »Bedst til Prisen«.

 

Testpersoner: Sarah Skarum, Journalist på Berlingske og Steen Albrechtsen, Pressechef for Albatros Travel

0 Comments | Posted in Brands Viden om ... at 25/04/2016 12.10.20

Tasker til børn hos NEYE - få den bedste skolestart

Valg af skoletaske er utrolig vigtigt for dit barns skolestart. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken model dit barn skal lægge ryg til.

 

Tag os med på råd før du køber skoletaske

I NEYE har vi forstand på skoletasker og vores sortiment består af kvalitetstasker. Vi har selvfølgelig alle de populære mærker, som børnene vil have. Snus løs her på neye.dk eller besøg en af vores butikker … og tag os endelig med på råd inden du og dit barn vælger en skoletaske.

 

5 gode råd, når du vælger skoletaske

 1. Prøv tasken på, både med og uden overtøj. Så du er sikker på, at størrelsen er rigtig til dit barn
 2. Tasken skal sidde på ryggen, ikke på numsen. Så vælg en taske, der kan tilpasses dit barns ryg for at belaste den mindst muligt
 3. Tjek, at tasken ikke er for tung. Den bør ikke veje mere end 1 kg. uden indhold og maksimalt 15% af dit barns vægt, når den er fyldt
 4. Vælg en taske, hvor dit barn nemt selv kan bruge lynlåse, remme og spænder
 5. Husk, at tasken skal have brystrem og ruminddeling, fordi det giver en bedre vægtfordeling. Samt synlige reflekser, så dit barn bliver set i trafikken

 

Du finder disse skoletaske mærker hos NEYE

Vælg et mærke, som er kendt for gode skoletasker. Der er masser af ”alternative producenter”, som måske nok laver nogle modeller, som børnene kan lide. Men husk at du gør klogt i at vælge en model, der lever op til de 5 førnævnte råd. Hos NEYE fører vi kun skoletasker som vi kan stå inde for.

Se alle skoletasker her

 

JEVA

Siden 1956 har danske JEVA lavet skoletasker til preschool, de små skolebørn og de større skolebørn. Rygsystemet i JEVA skoletasker er lavet i samarbejde med en kiropraktor for at sikre en ergonomisk god taske. Hos NEYE finder du JEVA skoletasker, penalhuse, gymnastiktasker og mobilpunge. Alle JEVA skoletasker har:

 • Polstret lomme til tablet/computer
 • Brystrem
 • Isoleret rum til madkasse
 • Lomme til drikkedunk
 • Gymnastikpose, madkasse og drikkedunk

Se alle produkter fra JEVA her 

 

TICKET TO HEAVEN

Ticket to Heaven laver børnetøj, børnetasker og accessories i allerbedste kvalitet. Hos NEYE finder du Ticket to Heaven børnetasker, skoletasker og penalhuse. Barnets komfort er i højeste fokus hos Ticket to Heaven, da taskerne er skabt med fokus på funktionalitet, der sikrer barnets ryg. Ticket to Heaven er kendt for de mange flotte prints kombineret med friske farver, og alle tasker er fremført i vandafvisende materiale. Ticket to Heavens klassiske skoletaske kommer med:

 • Polstret lomme til tablet/computer
 • Brystrem
 • Termorum til madkasse
 • Lomme til drikkedunk
 • God rumdeling og solide lynlåse
 • Gymnastikpose, madkasse og drikkedunk

Se alle produkter fra Ticket to Heaven her

 

LEGO

LEGO er leg og sjov for børn i alle aldre. Udover de kendte klodser, laver LEGO også en af markedets bedste skoletasker med fokus på komfort, pasform og kvalitet. Hos NEYE finder du bl.a. børnehavetasker, skoletasker, penalhuse og rejsetasker.  Alle LEGO tasker er fri for PVC, Ftalat og AZO og udvalgte tasker er testet af Forbrugerlab. Med en LEGO skoletaske får du

 • God rumdeling, bl.a. rum til penalhuset samt
 • Gode justerbare stropper samt brystrem
 • Ergonomisk udformet rygpanel
 • Termorum til madkasse
 • Lomme til drikkedunk
 • Gymnastikpose
 • Slidestærkt materiale som er lettere smuds og vandafvisende

Se alle produkter fra LEGO her 

 

BECKMANN

Siden 1946 har norske Beckmann lavet kvalitetstasker, hvis filosofi var at designe gode og solide skoletasker. I dag designer Beckmann ikke kun skoletasker, men også andre skolesager såsom penalhuse og gymnastiktasker samt super holdbare kufferter. NEYE er eneforhandler af Beckmann tasker og kufferter i Danmark. Beckmann skoletasker er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter og med den på ryggen får dit barn bl.a.:

 • God rumdeling
 • Gode justerbare stropper
 • Brystrem- og mavebælte, der overfører 50% af vægten til hoften
 • Anatomisk udformet rygbøjle, der tilpasses barnets ryg
 • God ventilation i ryggen
 • Regnovertræk i toppen
 • Lommer til drikkedunk og madkasse

Se alle produkter fra Beckmann her

 

Læs også blogindlægget:

Sådan bliver I klar til første skoledag

Agnes' skoletaske valg - gode råd fra mor Marie

 

 

 

0 Comments | Posted in Viden om ... at 16/03/2016 15.40.03

Hvis ikke du allerede følger os på Facebook eller Instagram, så er der en oplagt anledning til at starte nu, hvor du har chancen for at vinde dette skønne kuffertsæt.

 

Vind kuffertsæt fra Aries Travel til en værdi af 1.847 kr. pr. sæt.

 

Sådan deltager du

Find konkurrencen på vores Facebook side og/eller vores Instagram profil. Her skal du svare rigtigt på et spørgsmål. Du skriver dit svar som en kommentar under konkurrencebilledet.

 

Spørgsmålet går på, hvornår NEYE begyndte at støtte kræftforskningen i Danmark. Du kan få hjælp til svaret her.

 

Konkurrencen løber, så længe tilbuddene i vores Forårskatalog er gældende. Vinderne trækkes derfor efter 1. maj - og får direkte besked. Vi udlodder i alt 3 Aries Travel kuffertsæt - 1 sæt på Facebook, 1 sæt på Instagram og 1 sæt i vores butikker.

 

Held og lykke!

 

Se alle kufferter fra Aries Travel

 

0 Comments | Posted in Rejs at 16/03/2016 11.40.39

Neye-leverer-flot-overskud

For blot et år siden kunne NEYE efter nogle år med underskud som følge af finanskrisen, vise flotte og sorte tal på bundlinjen. Nu et år efter leverer NEYE endnu engang et stærkt regnskab med et flot overskud på knap 25 mio. kr.

 

Som en del af NEYEs DNA støttes kræftforskningen gennem NEYEs overskud, og med dette års flotte resultat, kan NEYE fortsætte det gode formål.

 

Læs også artiklen: Velgørende taskesælger går over kvart mia. i omsætning

 

NEYE kæden består af 36 butikker fordelt over hele Danmark, og ifølge NEYEs administrende direktør, Camilla Raffnsøe, hænger den flotte fremgang sammen med NEYEs stræben efter at indgå i lokalsamfundene rundt omkring i landet: ”For os er det vigtigt ikke kun at være til stede i landets største byer, men at være en del af lokalsamfundene rundt omkring i hele landet”.

 

Læs mere i artiklen: Kæde efter svære år: Derfor fortsætter vi fremgangen

 

I dag er NEYE Danmarks største forhandler af tasker og lædervarer, og siden 1977 har virksomheden doneret penge til kræftforskningen gennem sit overskud – et formål, der forventes at støttes lang tid endnu. Med sin snart 135-årige fødselsdag forventer NEYE endnu engang at kunne donere store beløb til kampen mod kræft.

 

Læs mere om NEYEs flotte overskud:

NEYE præsenterer regnskab med overskud

NEYE svinger med håndtasken i stærkt regnskab

NEYE: "Overskuddet skyldes den lokale drift"

 

NEYE støtter kræftforskning - Tasker med et formål

0 Comments | Posted in Nyheder NEYE i medierne at 16/03/2016 09.06.41

trussardi-nyhed-i-neye-blog_banner


Foråret er symbolet på fornyelse, når alt igen spirer og blomstrer. NEYE byder den nye sæson velkommen med flere internationale taskebrands.

 

Når vi ser på nye tendenser inden for fashion, er det oftest mod internationale modebyer som Paris, London og Milano. Og det er ingen undtagelse for NEYE, der hvor vi dette forår byder velkommen til flere nye brands. Vi er stolte over nu at kunne præsentere engelske Pauls Boutique (ekslusivt i NEYE), italienske Coccinelle og Trussardi.

 

Made in Italy

Italien har altid gået forrest i modemarchen, når det gjaldt lædervarer af høj kvalitet. Italienske Trussardi er ingen undtagelse. Det mere end 100 år gamle brand er anerkendt for sine underspillede og stilfulde tasker og accessories, der blandt andet er set på den britiske kongefamilie. SS16 kollektionen består således af tidløse kvalitetstasker i både læder og synet med moderne detaljer, som shopperen Ischia. Den er udført i sort syntet i elegant ”læderlook” finish og med diskrete detaljer, der tilfører tasken et let dimensionsspil. Formen er tilpasset kvinden anno 2016 og hendes krav til rummelighed og hverdagsfunktionalitet. Den kan bæres både i håndholdt hank eller over skulderen.

 

Se hele kollektionen her

 

trussardi-shopper-ischiatrussardi-haandtaske-doctor

 

Læs mere om Pauls Boutique

Læs mere om Coccinelle

0 Comments | Posted in Nyheder Brands at 25/02/2016 01.00.00