• Gratis levering fra 399,-
  • Gratis afhentning og returnering i butik
  • på Trustpilot
Din ønskeliste
  Din kurv (0)

Din indkøbskurv er tom.

Nu kom det endelig - sommervejret! Vi har siddet inden for og kigget ud på regn og blæst, krydset vores fingre for, at vi snart kunne hilse på den danske sommer. Nu er vejret vendt og der er lovet 30 grader og sol i weekenden. Lad os håbe det fortsætter. Make no mistake – vi er klar! Men er du?

 

Vi har samlet lidt produkter, der dufter af sol og sommer - håber det kan inspirere til at gøre dine solskinsdage endnu bedre.

 

NEYE must haves til stranden

1. Strandtaske fra Maya Copenhagen - 279,30 kr. (før 399,-) Skøn strandtaske i flet

2. Bøllehat fra Maya Copenhagen - 139,30 kr. (før 199,-) Bøllehat med blomsterprint

3. Strandtaske fra DAY Birger et Mikkelsen - 599 kr. AYALA Strandtaske fra DAY

4. Juhldal Sol lotion 150 ml. - 135 kr. Se solprodukter fra Juhldal

5. Juhldal After sun 150 ml. - 109 kr. Se alle de skønne produkter fra Juhldal

6. Shopper fra Kipling - 363,30 (før 499,-) Praktisk shopper i Marine look

7. Sporty taske fra Herschel - 489,30 kr. (før 699,-) Få plads til det hele med Herschel Novel

8. Køletaske fra DAY Birger et Mikkelsen - 499 kr. Gweneth Sign Cooler fra DAY

Ud i det blå

Selvom badetemperaturen stadig kun sniger sig op på 16 grader, er det ingen hindring for en dag på stranden. Hvis du bor tæt ved vandet, er det selvfølgelig nemmest at cykle til stranden. Men uden den rigtige taske – kan det godt blive en besværlig tur. Så pak alle dine ting i en rummelig taske, f.eks. en let strandtaske eller en praktisk shopper. Se alle shoppere her.

 

Når planen er at skulle være på stranden hele dagen, kan mad og drikkevarer hurtigt blive en dyr fornøjelse, med mindre du har det med hjemmefra. Kolde drikkevarer og mad er derfor et must! Det kan du have, hvis du medbringer den super fine køletaske fra DAY Birger et Mikkelsen. Så sparer du også både turen til kiosken og en masse penge. Win win!

 

Sidst men ikke mindst. Husk solcreme! Mange timer i solen er hårdt for huden, derfor er det også vigtigt at beskytte den ordenligt. Vi anbefaler Juhldal Sun Lotion. Den indeholder udelukkende naturlige solfiltre udvundet af planter. På den måde sikrer du den bedst mulige kulør samtidig med du passer på dig selv.


Nyd solen, og husk at drikke vand – og rigeligt af det! 

0 Comments | Posted in Nyheder at 02/07/2015 10.00.57

Med de nye lavpris rejseselskaber er det blevet et rent slaraffenland at bestille ferie sydpå. Hvis man er ude i god tid, kan man nærmest komme til Barcelona og hjem igen for den samme pris som en togbillet fra Aarhus til København. Det er vi mange, der nyder godt af – og så kan vi jo tillade os at forkæle os selv lidt ekstra med den helt rigtige kuffert.

med fly ud i verdenen


Hvis du skal på charterrejse, er det vigtigste sådan set, at du kan komme nemt rundt i lufthavnen, og navigere uden om alle de andre rejsende uden for meget besvær. Her er en 4-hjuls kuffert den perfekte løsning. F.eks. har denne Firelite spinner fra Samsonite alt hvad du skal bruge i den henseende. Den vejer ikke meget, og så har den teleskophåndtag, så den, uanset hvordan du vender og drejer den navigerer præcis, som du vil have det. Men der er kun få stk. tilbage – til gengæld sparer du 1000 kr. på modellen lige nu.

 

med fly ud i verdenenHvis du har set dig varm på en af de fantastiske storbyer, som Europa har at byde på, kan det måske bedre betale sig at investere i en kuffert med to (gode) hjul. For når man skal trække den over kantsten, brosten og andre spændende udfordringer – så vil man elske sig selv for at have den rigtige kuffert med. Igen er vi tossede med Samsonite, der til dette formål har lavet denne flotte elfenben farvet trolley, som vejer minimalt, men er meget rummelig. Opdelingen i kufferten giver helt perfekt fordeling af tøj og accessories.

med fly ud i verdenen

 

Er din storbyferie til en af Europas ”fashion hovedstæder” – f.eks. Milano eller Paris – hvorfor så ikke gå all-in med denne ekstravagante kuffert fra Aries Travel eller denne kobber skønhed af en kuffert fra Epic? Man må jo godt skille sig lidt ud fra alle de andre.

 

Psst. Så er den også nemmere at finde på bagagebåndet!

Læs ogå dette blogindlæg: Sådan pakker du din kuffert


Vi ønsker dig en helt fantastisk sommerferie, uanset om du skal til udlandet eller bliver hjemme og nyder det danske sommervejr.

 

Se alle kufferter fra Samsonite

Se alle kufferter fra Epic

Se alle kufferter fra Rimowa

Se alle kufferter fra Aries Travel

0 Comments | Posted in Rejs at 29/06/2015 09.40.36

festival-blog-neye-15

BLIV KLAR TIL FESTIVAL

Du checker DMI’s byvejr fem gange  i døgnet, og beder aftenbøn om solskin under den festival, du skal på. Vi kender følelsen. Teltet er købt, og der er sparet sammen til en uges festivitas på en græsmark. Det er sommer – og du er klar til festival! Eller er du? Checklisten kan synes utrolig lang, afhængig af hvem man er, og hvilken festival man skal på.

 

Vi har lavet en top 5 liste over ting, som vil gøre din festivaloplevelse mere behagelig.

 

1. REGNTØJ

Let’s face it… Sandsynligheden for at solen står højt på himlen fem dage i træk er minimal i Danmark. Vi ved det godt – men hader at erkende det. Men hvad gør det, at det regner, når man kan få regntøj, der er så flot som den nye kollektion fra Rains. Så kan du næsten begynde at håbe på regnvejr. 

Se Rains’ geniale regntætte produkter og regntøj

 

2. TRANSPORTVENLIG TASKE

Når du har fyldt din taske op med varme dåseøl, makrel på dåse og det mest essentielle sommertøj (og det kan godt være en del!), er det et mareridt, at skulle have tasken fra togstationen eller festivalindgangen og til teltpladsen. Med en af de fede Eastpak rejsetasker på hjul kan du lægge alle bekymringer om hold i ryggen til side – og pakke alle de dåseøl du vil.

 

3. PAS PÅ DINE VÆRDIGENSTANDE

Et telt er umiddelbart ikke det mest indbrudssikre midlertidige ”hjem”, man kan forestille sig. Pacsafe har specialiseret sig i at lave tasker, der ikke kan skæres op, så dine personlige ejendele ligger trygt, mens du fester.  Lige nu kan du vinde en Pacsafe taske ved at deltage i vores konkurrence på Facebook eller Instagram.

 

4. BÆLTETASKE

Udover at være uundværlig, når du skal have plads til alle dine værdigenstande, har bæltetasken fået revival som fashion-item. Hvis du bruger den som skuldertaske, kan den give det sidste pift til et afslappet festival look. Uanset om du går efter et retro-look eller en stilfuld læderbæltetaske. Se udvalget af bæltetasker / bumbags lige her.

 

5. HAT

Hvis solen skulle skinne (og selvfølgelig kommer den til det!), så er det bare med at finde sommertøjet frem. Vi er selv helt tossede med denne bøllehat fra Maya Copenhagen, som rammer modetendensen spot on lige nu.

 

Hvad synes du, er vigtigst at huske når man skal pakke tasken til festivalen?

Toilettasken måske? Jamen så får du da lige en bonusliste med 6 nødvendigheder i din festival toilettaske.

  • Solcreme (f.eks. favoritten fra Juhldal, som findes her)
  • Håndsprit
  • Deo
  • Læbepomade
  • Tandbørste og tandpasta
  • Hårelastikker (altså hvis du har langt hår)

 

Og glem så heller ikke solbriller, vandflaske og sko du kan stå og danse i i lang tid!

 

Ha’ en god festival!!


0 Comments | Posted in Viden om ... at 22/06/2015 09.03.09