• Fri fragt i DK 
  • Levering: 2-3 dage
  • Gratis returnering i butik
  • på Trustpilot
Din ønskeliste

I fredags holdt de søde piger fra 9PR fest sammen med Adax på Hotel d’Angleterre i København. Anledningen var samarbejdet mellem Adax og den super cool svenske designer Carin Wester
De næste designsamarnejde forventes at være på hylderne i januar - og kan naturligvis også findes her på neye.dk.

 

En af de mange smukke gæster var skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke. Her ses hun med Pia fra Adax
og sin Serini Leopard Adax taske. Gosh hvor er de bare et pænt match! 
(Foto: 9PR

Sofie Lassen-Kahlke with her Serini Leopard Adax bag

Sophie Lassen-Kahkle med Ada Serini bag

Adax Serini Leopard taske

0 Comments | Posted at 14/10/14 02.18

Alt for Damerne.dk har fundet sommerens uundværlige shoppere til storby ferien eller en tur ned at strøget.

En af deres favoritter er den lækre skind shopper fra Italinske Gianni Chiarini.

Se alle shopperne fra Altfordamerne.dk her

Gianni Chiarini shopper, 1.199 kr

 

Gianni Chiarini, 1.199 kr

0 Comments | Posted at 12/06/14 13.05

Det danske brand Wood Wood har teamet op med Eastpak, og i samarbejde lavet den nye "Desertion" ny kollektion fra Wood Wood

Kollektionen er fremstillet i naturlige materialer med særlig fokus på funktionalitet. Kollektionen består blandt andet af weekendtasker, rygsække, iPhone holdere, iPad sleevs og bæletasker med etniske motiver og gennemtænkte detaljer.

Den eksklusive kollektion vil være at finde i Europas største storbyer og de 2 danske Wood Wood butikker i Århus og København fra d. 21 juni 2012

Læs mere om det nye samarbejde og se hele kolletionen her

Eastpak by Wood Wood

0 Comments | Posted at 12/06/14 03.38

NEYE byder velkommen til Oill! 

Oill accessories - ikke kun til ham...

Vi har fået et nyt dansk accessory mærke til herrerne i  NEYE.

Oill er et dansk designet brand til ham, der er vild med enkel skandinavisk design, naturfarver, gode materialer og har en afslappet stil.

Udvalget er street - dog uden at der går club kids i den. Taskerne og rygsækkene kan rumme din PC, en six pack eller hele weekend garderoben. Så behøver du ikke huske på mere.

Se udvalget af Oill i NEYE her.

Mød Oill på Facebook her.

0 Comments | Posted at 12/05/14 10.26

Første skoledag er en stor dag for både børn og forældre. Og da det er meget vigtigt for både Børneulykkesfonden og NEYE, at alle børn får en god skolestart, har vi indgået et samarbejde i 2014, hvor vi i fællesskab vil bidrage til at gøre skolestarten til noget ganske særligt.

Børneulykkesfonden har trykt et lærerigt og spændende trafik opgavehæfte specielt til NEYEs kunder, og dette får du med helt gratis, når du køber en skoletaske i NEYE (så længe lager haves). 

NEYE har trykt en folder bl.a. med gode råd, når skoletasken skal købes, og den er du meget velkommen til at hente i nærmeste NEYE butik.

Du kan læse mere om samarbejdet mellem NEYE og Børneulykkesfonden på neye.dk/samarbejde og på borneulykkesfonden.dk/neye, og ønsker du at læse mere om børneulykkesfondens store arbejde for øget trafiksikkerhed, så kan du gøre dette på borneulykkesfonden.dk

 

Skolestart kampagne

Mange børn skal starte i skole i uge 33. Og i den anledning afholder NEYE og Børneulykkesfonden en skolestart kampagne i uge 29-31, hvor vi bl.a. afholder en fælles konkurrence for børn (og deres forældre) på facebook med udlodning af 4 skønne skoletasker hver uge i 3 uger, dvs. 12 skoletasker i alt.

For at deltage i denne konkurrence på facebook, skal forældre hjælpe barnet med at like den af de 4 viste skoletasker, som er barnets favorit i dén uge. Kommentarer til de viste skoletasker er naturligvis også velkomne :-) og konkurrencen slås op i fællesskab på både NEYE's og Børneulykkesfondens Facebooksider.

4 vindere trækkes tilfældigt hver mandag blandt alle likes fra mandag - søndag på ovennævnte 2 facebooksider. De 4 vindere får direkte besked. 

 

Hvis du har børn, som skal starte i skole efter sommerferien, så besøg NEYE, hvor vores dygtige personale gerne hjælper med at finde den helt rigtig skoletaske, og når I har købt en skoletaske, så tilbring nogle hyggelige stunder sammen med jeres barn, mens I sammen øver sikker trafikfærdsel i opgavehæftet.


Hvis I allerede har besluttet jer for, hvilken skoletaske barnet skal have, så har I også mulighed for at købe den på vores onlineshop neye.dk, – Vi tilbyder fri fragt i Danmark, og vi husker naturligvis at sende et opgavehæfte med sammen med skoletasken.


NEYE og Børneulykkesfonden ønsker alle børn og forældre en sjov, lærerig og fortsat dejlig varm sommer.
Trafikopgavehæfte
Neye-Fonden er Danmarks største detailkæde indenfor lædervarer med et landsdækkende net bestående af 37 butikker. NEYE er fondsejet og fonden's primære formål er at støtte kræftforskning.

0 Comments | Posted at 14/03/14 11.53