• Gratis levering fra 399,-
 • Gratis afhentning og returnering i butik
 • på Trustpilot
Din ønskeliste
  Din kurv (0)

Din indkøbskurv er tom.

 

Den har været elsket i generationer, brugt i årtier og har vundet en masse hjerter verden over uden at ændre på sit klassiske design. Den er slidstærk, og dens look har vist sig at være tidløs. Så da ideen om at lave den mest bæredygtige taske nogensinde opstod, var det nødvendigt med en hel ny tilgang. Var det muligt at udvikle en rygsæk ud af 11 genbrugs PET-flasker?

 

Den originale Kånken-rygsæk er en taske som har en relativ lille miljøpåvirkning. Takket være dens simple og ligefremme design, producerer den meget lidt spild i produktionen i forhold til mere komplicerede rygsække. Nu lanceres en ny version af den ikoniske taske med en væsentlig forskel: Materialet i Re-Kånken er 95 % genbrug, og kan genbruges igen.


“Vi gik tilbage til begyndelsen med alt, undtagen det klassiske design. Udfordringen lå i at opnå den mindst mulige miljøpåvirkning, samtidig med, at vi kunne imødekomme vores krav om en slidstærk og funktionel rygsæk,” siger Neal Fernandez, produktudvikler hos Fjällräven og manden bag projektet.


Mens der i den originale Kånken bruges 3 forskellige typer af materialer til selve rygsækken, inderlommen og skulderstropper, bruges der i Re-Kånken et og samme materiale – genbrugs polyester. 11 PET-flasker går der til en Re-Kånken og projektudviklerne har været omhyggelige med at tjekke at flaskerne faktiske var genbrugsflasker og smidt på genbrugsstationer, så de kunne blive genbrugt igen. Udover at polyesteren er genbrugt, er der også en stor miljøfordel ved den nye indfarvningsprocess. Konventionelle indfarvningsprocesser involverer et stort forbrug af kemikalier.  Det betyder også et stort forbrug af vand og energi, da stofmaterialerne senere skal tørres i store ovne. Re-Kånken er farvet ved at benytte en teknik kaldet Spin-Dye®, hvor farvestoffet er tilføjet i processen mens polyester-fibrene bliver spundet. Ved hjælp af denne teknik bliver der sparet på store mængder vand og energi.

 

Re-Kånken adskiller sig en smule fra den originale i designet og har dermed sin egen identitet, fx er det runde emblem der stadig, men emblemet er broderet på Re-Kånken.

 

RE-KÅNKEN

Sig hej til et nyt medlem af Kånken-familien! Uden at ændre noget i det sindrige design, har Fjällrävens udviklere skabt en Kånken med mindst mulig rå-materiale og energiforbrug. Re-Kånken bruger gamle, kasserede PET-flasker og en innovativ Spin-Dye®-teknologi – resultatet er en rygsæk, som har et radikalt reduceret forbrug af vand, kemikalier og energi i produktionen. 

 

 • 1 garn = 3 materialer
 • 95 % genbrugt materiale
 • Mindre H2O (75 %)
 • Mindre Kemikalier (67 %)
 • Mindre Energi (39 %)
 • Genbruger 11 PET-flasker/9 PET-Flasker
 

FAKTA

 

 • Speciel udviklet Kånken lavet af genanvendt Spin-Dye® polyester
 • Re-Kånken er udviklet fra PET-flasker svarende til 11 stk. Mens den lille, Re-Kånken Mini bruger 9 PET-flasker
 • Stof, skulderstropper og foring er lavet af samme garn
 • At der kun anvendes et materiale betyder nemmere mulighed for genbrug i slutningen af rygsækkens livscyklus. 

 

Re-Kånken og Re-Kånken Mini er i butikkerne fra august 2016. Vejl. pris på Re-Kånken er 699,- og vejl. pris på Re-Kånken Mini er 599,- 


 

 

 

 

0 Comments | Posted in Nyheder at 25/07/2016 17.20.07

 

Konkurrence på Instagram

 

Hvilket praktisk formål har din yndlingstaske for dig?

Er det den, du bruger til studiet, jobbet, rejsen eller byturen? Fortæl os det, og vær med i konkurrencen om at vinde den taske*, du ønsker dig allermest fra NEYE.

 

Sådan er du med i konkurrencen: 

1. Tag et billede af din yndlingstaske fra kataloget, webshoppen eller en af vores butikker.

2. Upload billedet på Instagram. Skriv #taskermedetformål og fortæl hvad din nye taske skal bruges til.

3. Husk, at du skal have en åben profil for at vi kan se billedet.

 

Vi udtrækker 3 vindere tilfældigt den 5.9. 2016 blandt alle korrekt uploadede billeder i nedennævnte konkurrenceperiode. Alle 3 vindere får direkte besked samt offentliggøres her på siden.

Konkurrencen afholdes på Instagram fra den 18.7. til og med den 4.9. 2016 og *hver præmie har en max. værdi af 3.000 kr. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter, og skal afhentes i nærmeste/aftalte NEYE butik senest den 16.10. 2016.

NEYEs personale og deres familier kan ikke deltage i konkurrencen.

 

Se konkurrencen her

 

Se alle tasker til HAM og HENDE her

 

Vidste du, at NEYEs overskud går til kræftforskningen i Danmark?

Læs om NEYEs formål her

 

0 Comments | Posted in Nyheder at 07/07/2016 12.47.31

 

Tegn en tegning af dig selv på din 1. skoledag og aflevér tegningen i en af NEYEs butikker - gerne allerede nu - og senest søndag den 14. august, så deltager du i vores tegnekonkurrence om flotte børnetrolleys.

 

Husk at skrive navn, alder og tlf.nr. bag på tegningen, før du afleverer den i butikken. 

Alle indleverede tegninger kan ses på neye.dk

Konkurrencen afholdes i NEYEs 36 butikker og løber fra den 11.7. til og med den 14.8. 2016. Vi udlodder i alt 16 børnetrolleys til samlet præmieværdi 7.664 kr.

Alle indleverede tegninger samles på NEYEs hovedkontor i København og de 16 vindere udtrækkes tilfældigt den 31.8. 2016. Alle vindere får direkte besked samt offentliggøres her på siden.

Gevinsterne kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. Gevinsten skal hentes i nærmeste/aftalte butik senest den 16.10. 2016.

NEYEs personale og deres familier kan ikke deltage i konkurrencen.

 

Se vores store udvalg af skoletasker her

0 Comments | Posted in Nyheder at 05/07/2016 14.00.31

 Bedst i Test - Delsey Segur kabinekuffertBerlingske Livsstil bragte 23. april 2016 en test af kabinekufferter, til dem der rejser meget, men let – dvs. dem der typisk kun har håndbagage med sig. Berlingske testede 5 forskellige kabinekufferter ud fra kvalitet, design, rummelighed og brugervenlighed.

 

Vinderen blev DELSEY Segur

DELSEY Segur, 55 cm. er en hardcase kabinekuffert i flot metal finish. Dommerpanelet var så begejstret, at kufferten både blev kåret som vinder af testen samt at få stemplet Bedst til Prisen.

Køb vinderkufferten her

 

Om kufferten sagde de 2 testdeltagere:

”Den her kan jeg virkelig godt lide. Den har gode dobbelte hjul, så den næsten danser, når man ruller af sted med den. Indvendig har den et godt rum, og man kan pakke helt ud til kanten. Derudover er den pæn og neutral i farverne uden logo og for meget ballade. Det er virkelig en kuffert, jeg selv vil overveje at købe, når min skal skiftes ud. Den er solid og behagelig samt praktisk og noget af det vigtigste – den har gode hjul.”

”Gud, den er rar, den her! – den glider helt vildt nemt, så man bare har lyst til at gå og gå med den. Håndtaget er solidt og rart at holde ved, og når man skal pakke i den, er der god plads. Den ene side lukkes til med et praktisk net, så man kan se, hvad der ligger deri – det er smart. Kufferten virker også solid og sikker at pakke både tunge og skrøbelige ting i. Derudover har den flere fine små finesser, som en ekstra lille lomme indvendig og en god bred rem, der holder styr på tøjet. Det er helt klart den her, jeg vil købe ud af de fem. Og når jeg hører prisen, er jeg slet ikke i tvivl. Det er en god investering. Den fortjener både at blive kåret som vinder af testen samt at få stemplet »Bedst til Prisen«”

 

Se hele testen på Berlingske her

 

Lidt fakta:

4-hjuls kabinekuffert i lækkert design

Solidt og behageligt håndtag

Dobbelt spinnerhjul

Indbygget TSA lås

Indvendigt aftageligt og vaskbart foer

5 års verdensgaranti

Mål H55 x B40 x D 20 cm.

Vægt 2,7 kg.

Indhold 32 liter

 

DELSEY Segur er en trolley med 4 hjul og kaldes derfor en spinner. De 4 hjul gør, at den er utrolig nem at gå med. Læs Fordele ved spinner kufferter her

 

Se flere DELSEY kabinekufferter her

Se alle kufferter fra DELSEY her

 

Sådan blev kufferterne testet

 • Der er i alt testet fem kabinekufferter til weekendturen eller den korte rejse
 • Alle de testede kufferter er hårde i materialet
 • Dommerne har pakket alle kufferter, som de vil gøre til en almindelig weekendtur
 • Herefter har de bedømt dem ud fra rummelighed, kvalitet, brugervenlighed og design
 • Der er givet stjerner ud fra karaktererne en til seks, hvor seks er det bedste. Samt vurderet, hvilken der er »Bedst til Prisen«.

 

Testpersoner: Sarah Skarum, Journalist på Berlingske og Steen Albrechtsen, Pressechef for Albatros Travel

0 Comments | Posted in Brands Viden om ... at 25/04/2016 12.10.20

Tasker til børn hos NEYE - få den bedste skolestart

Valg af skoletaske er utrolig vigtigt for dit barns skolestart. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken model dit barn skal lægge ryg til.

 

Tag os med på råd før du køber skoletaske

I NEYE har vi forstand på skoletasker og vores sortiment består af kvalitetstasker. Vi har selvfølgelig alle de populære mærker, som børnene vil have. Snus løs her på neye.dk eller besøg en af vores butikker … og tag os endelig med på råd inden du og dit barn vælger en skoletaske.

 

5 gode råd, når du vælger skoletaske

 1. Prøv tasken på, både med og uden overtøj. Så du er sikker på, at størrelsen er rigtig til dit barn
 2. Tasken skal sidde på ryggen, ikke på numsen. Så vælg en taske, der kan tilpasses dit barns ryg for at belaste den mindst muligt
 3. Tjek, at tasken ikke er for tung. Den bør ikke veje mere end 1 kg. uden indhold og maksimalt 15% af dit barns vægt, når den er fyldt
 4. Vælg en taske, hvor dit barn nemt selv kan bruge lynlåse, remme og spænder
 5. Husk, at tasken skal have brystrem og ruminddeling, fordi det giver en bedre vægtfordeling. Samt synlige reflekser, så dit barn bliver set i trafikken

 

Du finder disse skoletaske mærker hos NEYE

Vælg et mærke, som er kendt for gode skoletasker. Der er masser af ”alternative producenter”, som måske nok laver nogle modeller, som børnene kan lide. Men husk at du gør klogt i at vælge en model, der lever op til de 5 førnævnte råd. Hos NEYE fører vi kun skoletasker som vi kan stå inde for.

Se alle skoletasker her

 

JEVA

Siden 1956 har danske JEVA lavet skoletasker til preschool, de små skolebørn og de større skolebørn. Rygsystemet i JEVA skoletasker er lavet i samarbejde med en kiropraktor for at sikre en ergonomisk god taske. Hos NEYE finder du JEVA skoletasker, penalhuse, gymnastiktasker og mobilpunge. Alle JEVA skoletasker har:

 • Polstret lomme til tablet/computer
 • Brystrem
 • Isoleret rum til madkasse
 • Lomme til drikkedunk
 • Gymnastikpose, madkasse og drikkedunk

Se alle produkter fra JEVA her 

 

TICKET TO HEAVEN

Ticket to Heaven laver børnetøj, børnetasker og accessories i allerbedste kvalitet. Hos NEYE finder du Ticket to Heaven børnetasker, skoletasker og penalhuse. Barnets komfort er i højeste fokus hos Ticket to Heaven, da taskerne er skabt med fokus på funktionalitet, der sikrer barnets ryg. Ticket to Heaven er kendt for de mange flotte prints kombineret med friske farver, og alle tasker er fremført i vandafvisende materiale. Ticket to Heavens klassiske skoletaske kommer med:

 • Polstret lomme til tablet/computer
 • Brystrem
 • Termorum til madkasse
 • Lomme til drikkedunk
 • God rumdeling og solide lynlåse
 • Gymnastikpose, madkasse og drikkedunk

Se alle produkter fra Ticket to Heaven her

 

LEGO

LEGO er leg og sjov for børn i alle aldre. Udover de kendte klodser, laver LEGO også en af markedets bedste skoletasker med fokus på komfort, pasform og kvalitet. Hos NEYE finder du bl.a. børnehavetasker, skoletasker, penalhuse og rejsetasker.  Alle LEGO tasker er fri for PVC, Ftalat og AZO og udvalgte tasker er testet af Forbrugerlab. Med en LEGO skoletaske får du

 • God rumdeling, bl.a. rum til penalhuset samt
 • Gode justerbare stropper samt brystrem
 • Ergonomisk udformet rygpanel
 • Termorum til madkasse
 • Lomme til drikkedunk
 • Gymnastikpose
 • Slidestærkt materiale som er lettere smuds og vandafvisende

Se alle produkter fra LEGO her 

 

BECKMANN

Siden 1946 har norske Beckmann lavet kvalitetstasker, hvis filosofi var at designe gode og solide skoletasker. I dag designer Beckmann ikke kun skoletasker, men også andre skolesager såsom penalhuse og gymnastiktasker samt super holdbare kufferter. NEYE er eneforhandler af Beckmann tasker og kufferter i Danmark. Beckmann skoletasker er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter og med den på ryggen får dit barn bl.a.:

 • God rumdeling
 • Gode justerbare stropper
 • Brystrem- og mavebælte, der overfører 50% af vægten til hoften
 • Anatomisk udformet rygbøjle, der tilpasses barnets ryg
 • God ventilation i ryggen
 • Regnovertræk i toppen
 • Lommer til drikkedunk og madkasse

Se alle produkter fra Beckmann her

 

Læs også blogindlægget:

Sådan bliver I klar til første skoledag

Agnes' skoletaske valg - gode råd fra mor Marie

 

 

 

0 Comments | Posted in Viden om ... at 16/03/2016 15.40.03