• Gratis levering fra 399,-
 • Gratis afhentning og returnering i butik
 • på Trustpilot
Din ønskeliste
  Din kurv (0)

Din indkøbskurv er tom.

zinc-flyte-blog-neye-banner

I NEYE kan vi præsentere en helt fantastisk nyhed til børn fra 3 år – Zinc Flyte Case Scooters. De tre-hjulede ‘Rock n Roll Style’ trolley-og-løbehjul-i-et er et sikkert hit til børn på deres rejser. Hos NEYE fører vi disse 2 skønne modeller.

zinc-flyte-blog-neye-blaa

Blå Flyte Case Scooter, 999,-

zinc-flyte-blog-neye-multi

Multifarvet Flyte Case Scooter, 999,-

 

Zinc Flyte er grundlagt af Simon i 2015, hvis ønske er at designe legetøj og ting, som han selv ville have elsket som barn. Simon elskede at rejse som barn og ønsker derfor at gøre rejsen lettere for mange børn. For hvorfor skal en ny generation af små rejsende være dømt til at mase sig vej gennem lange køer og traske rundt med tunge kufferter i hænderne. Derfor designede Simon Zinc Flyte, med det formål at gøre alle ture til et sjovt eventyr.

 

zinc-flyte-blog-neye-trolleyDe helt nye Zinc Flyte er ethvert barns tro følgesvend på rejsen og giver mulighed for at rejse på en sjovere og anderledes måde med masser af fart over feltet.

 

Zinc Flyte rummer hele 25 liter, så der er masser af plads til både tøj og børnenes yndlingslegetøj. De kan anvendes som løbehjul og kan trækkes som almindelige trolley kufferter, når benene bliver trætte. Derudover er kufferterne vandtætte samt lette at rengøre efter turen gennem vandpytten.

 

Kufferterne er designet i et letvægtsmateriale og er samtidig modstandsdygtige over for slag og buler. Håndtaget på løbehjulet/kufferten kan justeres, så det passer netop til dit barn. Ydermålene på trolleyen passer også til flyveturen som kabinekuffert hos de fleste flyselskaber. Løbehjulet kan bære op til 50 kg i alt!

 

0 Comments | Posted in Nyheder Brands Rejs at 20/11/2015 14.21.42

neye_blog_epic_vind

 

Køb én Epic Phantom kuffert i NEYE og deltag med ét lod i vores spændende konkurrence.

 

NEYE udlodder i alt 2 ens præmier bestående af:

2 flybilletter tur/retur til London, 1 overnatning for 2 personer i dobbeltværelse på hotel og 2 teaterbilletter til forestillingen Phantom of the Opera*.

 

Se en EPIC phantom kuffert her.

 

Konkurrencen afholdes i NEYE’s 36 butikker og på neye.dk og konkurrencen slutter onsdag den 23.12. 2015. 

For at kunne deltage i konkurrencen, skal du købe en Epic Phantom kuffert. Når du betaler for kufferten ved kassen, får du udleveret 1 stk. konkurrencekupon pr. købt kuffert, og denne kupon skal du udfylde og aflevere til butikspersonalet, gerne straks men senest onsdag den 30. december 2015.

Bemærk, at først når NEYE har modtaget din udfyldte konkurrencekupon, deltager du i konkurrencen med 1 lod pr. kupon.

Når du køber en Epic Phantom kuffert på neye.dk vil en konkurrencekupon blive sendt til dig sammen med kufferten. Denne kupon skal du udfylde og enten aflevere til personalet i nærmeste NEYE butik, eller sende i frankeret kuvert til: NEYE-Fonden, Klosterstræde 1, 4. sal, 1157 København K. Att.: Marketing.

Sidste frist for at sende din udfyldte kupon til NEYE er mandag den 4. januar 2016.

De 2 vindere trækkes tilfældigt blandt alle indleverede/indsendte udfyldte kuponer fredag den 15. januar 2016, dvs. når alle kuponer fra 36 butikker og salg på neye.dk er samlet på NEYE's hovedkontor i København.

De 2 vindere får direkte besked og offentliggøres på neye.dk. Præmierne skal afhentes i nærmeste NEYE butik efter nærmere aftale, og forældelsesfristen for afhentning af præmie i butik er lørdag den 27.02. 2016. 

Rejsen til London skal være bestilt senest den 30.06. 2016 og kan kun udstedes til en myndig person. 

 

Vi håber, du har lyst til at deltage i vores spændende konkurrence! Du kan læse mere om konkurrencen, på den kupon du får med, når du køber en EPIC Phantom kuffert på neye.dk og/eller i butikkerne.

 

* Hvis Phantom of the Opera "bliver taget af plakaten" i London i 2016, gives billetter til en anden teaterforestilling. De 2 præmier kan ikke ombyttes til penge eller til andre varer.

Ansatte i NEYE og nærmeste pårørende hertil kan ikke deltage i konkurrencen. 

 

Konkurrencen afholdes i samme periode i alle NEYE butikker og på neye.dk. Find din nærmeste NEYE herhttp://www.neye.dk/butikker

0 Comments | Posted in Nyheder at 05/11/2015 15.25.16

Neye_blog_kollektion_2015

 

Endelig kan vi løfte sløret helt for vores nye kollektion, der er skabt i samarbejde med den anerkendte accessoriesdesigner Cecilie Toklum!

Vi er utrolig stolte af hver og en af de 5 styles fra kollektionen NEYE Since 1881 by Cecilie Toklum, der netop er landet i alle NEYE butikker og her på neye.dk

Cecilie Toklum har fundet inspiration til kollektionen ved at dykke ned i vores 100 år gamle designarkiver og nyfortolket gamle designs, krydret med hendes egen signatur som designer. 2 af taskerne er direkte videreudvikling af tasker fra arkivet. Den ene en klassisk dametaske fra 1930’erne, som der nu er tilpasset, så der er plads til en pc. Den anden en lille håndtaske fra 1919, som er blevet opdateret lidt, bl.a. med en aftagelig skulderrem.

Taskerne er alle navngivet efter stærke og betydningsfulde kvinder i NEYE familien gennem historien.

 

Neye_blog_kollektion_2015_packs

 

NEYE Since 1881 by Cecilie Toklum er en ikonisk, enkel og funktionel kollektion med et gennemgående tubekvilt-tema, der binder kollektionens forskellige modeller sammen i et klassisk, men samtidig råt og moderne look.

De klassiske former og farver gør taskerne til nye favoritter, som kan bruges hele året. Alle modeller er i en lækker skindkvalitet med bomuldsfoer og indvendige rum til mobiltelefon og kreditkort samt aftagelige skulderremme med kæde.

 

Tasker med et formål – NEYE Fondens DNA

Historien om NEYE går tilbage til 1881, hvor Johannes Neye, en fremsynet iværksætter og forretningsmand, åbnede sin første galanterihandel på det eksklusive Vimmelskaftet i København. Den ældste søn Knud Neye og hans hustru Agathe tog sidenhen over og efter Knuds død i 1945 (døde af kræft blot 59 år gammel) drev Agathe virksomheden videre.  NEYE Fonden blev grundlagt i 1977 af Agathe Neye og det fremgår af vedtægterne at "De penge, der indtjenes i lædervarefirmaet NEYE, skal komme det samfund til gode, i hvilket pengene er tjent". NEYE Fonden har således doneret penge til forskellige forskningsprojekter og professorater – alle med det formål at forske i kræft og forebyggelse af sygdommen - siden grundlæggelsen. Alene siden år 2000 er der doneret mere end 30 millioner kroner.

Så hver eneste gang du handler i NEYE, er du med til at hjælpe os i kampen mod kræft. Vores overskud har nemlig det primære formål at støtte kræftforskningen i Danmark. Derfor har tasker, du køber hos os, ikke kun et praktisk formål for dig, men tjener også et vigtigt formål for andre.

Vi kalder det: Tasker med et formål.

Historien og ikke mindst formålet er for fint til bare at ligge i skuffen, og derfor valgte vi i samarbejde med Cecilie at skabe en kollektion med dybe rødder i NEYE’s snart 135 år historie – under overskriften: Tasker med et formål. Blandt andet for at sætte fokus på NEYE Fondens formål.

 

Designeren blev draget af NEYE’s historie

Cecilie Toklum sad i flere dage og bladrede forsigtigt i NEYEs 1 meter x 1 meter store scrapbog, det 100 år gamle designarkiv med udklip af annoncer, skitser og kataloger. Hun blev mere og mere draget af den fine historie, som bogen er med til at fortælle og hun blev samtidigt bekræftet i, at kollektionen skulle være funktionelle hverdagstasker, da det i høj grad er et gennemgående tema i NEYE’s historie. Eller sagt med andre ord … tasker til alle formål.

Men historien bag NEYE Fonden og fondens formål – at støtte kræftforskningen i Danmark – rørte også Cecilie. Den historie ville hun gerne være med til at fortælle. Og det synes vi hos NEYE, at hun med den nye NEYE Since 1881 by Cecilie Toklum kollektion i den grad er lykkedes med.

Se NEYE Since 1881 by Cecilie Toklum kollektionen her

 

Læs også:

Artikel fra IN – ”Hvad scrapbogen gemte…”.

Tidligere blogindlæg om designsamarbejdet med Cecilie Toklum.

Læs mere om NEYE’s historie og NEYE Fondens formål her.

 

 

0 Comments | Posted in Nyheder Brands at 21/10/2015 14.11.34

Modemagasinet IN har i november nummeret talt med designeren Cecilie Toklum, som vi hos NEYE har haft fornøjelsen af at skabe en ny taske kollektion med. Det kom der artiklen ”Hvad scrapbogen gemte” ud af.

3 fine sider om idéen bag de funktionelle hverdagstasker – og ikke mindst – om historien, passionen for godt håndværk og kærligheden til læder i høj kvalitet. <3

Læs artiklen fra IN her

 

Kollektionen NEYE Since 1881 by Cecilie Toklum er inspireret af vores arkiver med gamle designs og annoncer helt tilbage fra år 1900. Se kollektionen her.

Glæd dig ... NEYE Since 1881 by Cecilie Toklum lander snart!NEYE Since 1881 by Cecilie ToklumNEYE Since 1881 by Cecilie ToklumNEYE Since 1881 by Cecilie Toklum

0 Comments | Posted in Nyheder Brands NEYE i medierne at 19/10/2015 13.14.13

Når det bliver koldt udenfor, er der intet så dejligt som et par varme luffer eller handsker, der virkelig luner i den kolde tid. Men hvilket materiale skal man så vælge?

Alt efter om du er den forfrosne type, stiler efter designet, sværger til skindhandsker eller nyder at putte hænderne i et par luftige luffer, så er det en god ide at sætte dig lidt ind i materialevalget, inden du køber handsker eller luffer.

Se også: Sådan måler du din handskestørrelse

Skindtyper
Der findes flere forskellige typer skind, men man kan lidt groft opdele dem i to slags: Premium og Essential.

Kort om Premium skind

 • Kendes på den matte overflade.
 • Meget blødt læder
 • Giver sig ca. 1⁄2 størrelse efter brug, så skal sidde helt tæt fra starten.
 • Lammeskind er aniline-læder. Farven er trængt ind i læderet og alle små ujævnheder kan ses. Derfor er aniline læder altid den bedste kvalitet af lammeskind!
 • Mindre slidstærk.
 • Kræver pleje/vedligeholdelse med læderspray.
 • Ikke vandafvisende, men kan imprægneres.
 • Vær opmærksom på, at meget fint lammeskind vil give sig med tiden! Handsker i lammeskind skal derfor sidde helt tæt til fra starten. Lammeskindshandsker vil typisk give sig ca. halv til en hel størrelse efter brug.


Kort om
Essential skind

 • Glat og mere skinnende overflade.
 • Indfarvet med ”spray”, så farven er 100% jævn og ligger tykkere i overfladen af læderet.
 • Alle naturlige farveudsving/ujævnheder mm. er skjult.
 • Kan virke mere ”stiv” i læderet.
 • Mest slidstærk.
 • Vandafvisende ved mindre vandmængder.
 • Kræver ikke så meget pleje/vedligeholdelse.
 • Holder oprindelig størrelse ved brug, så skal passe fra starten.


Hvilken type skind, skal du vælge?
Premium og Essential læder har forskellige egenskaber.

Premium blødt lammeskind er til dig, der:

 • Er meget kvalitetsbevidst
 • Er til silkeblødt handskelæder
 • Kan lide en handske, der sidder meget tæt og elegant på hånden


Essentialt lammeskind med en grovere struktur er til dig, der:

 • Prioriterer funktion og robust materiale.
 • Har brug for et mere hårdført produkt.
 • Vil have en handske der ikke giver sig.


Vidste du? ...et par skindhandsker er lavet af minimum 20 stykker skind? 


Hvilken type handskefoer, skal du vælge?
Har du tendens til at fryse meget om fingrene, bør du vælge en lining/foer af naturlige fibre, altså cashmere/uld mix eller 100% uld. Kunstige fibre som f.eks. polyester giver ikke samme varme.

Cashmere/uld mix er til dig, der:

 • Vil have en god varmeeffekt. Vi anbefaler cashmere/uld mix ned til -5 grader.
 • Vil have perfekt pasform. Foeret strikkes som en hel handske uden syninger i siderne. Derfor får handsken også et elegant og slankt udtryk.
 • Vil have foer, der ikke kradser.
 • Jo højere andel af cashmere, jo højere komfort og blødhed.


100% uld er til dig, der:

 • Vil have maksimal varme effekt. Vi anbefaler uld foer -15-20 grader.
 • Kan lide luffer, da 100% merino uld bruges oftest til luffer.
 • Husk, at lammeuld er et naturligt materiale, derfor kan der være mindre variationer i tykkelsen og udseendet.


Poylester, fleece og fake fur er til dig, der:

 • Ikke vil have for varme hænder. Vi anbefaler kunstigt foermateriale ned til 0 grader.
 • Vil have blødt foer, der ikke er naturligt varmegivende som naturfibre er.
 • Vil have handsker eller luffer til en fornuftig pris.


Førstehjælp til skindhandsker
Her er et par tip til at forlænge levetiden og udeendet på dine nye (og gamle) handsker.

 1. Imprægner dine nye og gamle skindhandsker.
  Spray med et tyndt lag og altid minimum 30 cm væk fra handsken. Lad handsken tørre liggende flat. 
 2. Rengør dine handsker. Skindhandsker kan rengøres sådan: 
  Lav en balje med lunkent vand med skum ved brug af mild vaskemiddel eller sæbespåner.
  Tag handskerne på og vask dem forsigtigt under vandet. 
  Skyl handskerne grundingt i rent vand.

  Klem forsigtigt overskydende vand ud af læderet - start ved fingerspiderne og nedefter. 
  Træk meget forsigtigt handsken tilbage i oprindelig form.

  Hæng handskene til tørre - brug ikke klemmer da de laver mærker!
  Undgå direkte varme eller sollys.
  Vask aldrig handsker i forskellig farve sammen, da de kan smitte af.
  De bedste resultater opnås, hvis handskerne rengøres jævnligt.
 3. Opbevar dine skindhandsker tørt og væk fra direkte sollys, da det kan udtørre læderet.
 4. Når handskerne er våde, må de aldrig vrides, da de kan trækkes ud af facon. Det tynde læder er meget smidigt.
0 Comments | Posted in Viden om ... at 12/10/2015 03.00.00