• Fri fragt i DK 
  • Levering: 2-3 dage
  • Gratis returnering i butik
  • på Trustpilot
Din ønskeliste

NEYE byder foråret velkommen

Selvom det er koldt og gråt, og vinteren stadig raser omkring os, har vi i NEYE taget forskud på det milde forår. Den nye forårssæson er skudt i gang og byder på en masse nye kollektioner. De sarte pastelfarver er sprunget ud og har indtaget pladserne fra vinterens tunge, klassiske og mørke farver.


Nyheder fra Adax

I NEYE bugner det med spændende nyheder. Den sarte mint, cerise pink og lys blå er blandt sæsonens nye farver. Se for eksempel de skønne nyheder fra Adax og Saint Sulpice, der virkelig har skabt smukke tasker i tråd med forårets smukke tendenser.


Nyheder fra Saint Sulpice

 

 

 

Vi glæder os meget til at vise alle de fantastiske nyheder fra SS15. 

Se flere taskenyheder fra Adax og Saint Sulpice  <3 <3 <3

 

 


0 Comments | Posted in Nyheder at 26/01/2015 13.02.57

Vinderne af Velorbis cykler er nu trukket og de 2 heldige vindere har disse købsboner:

 

Vinder af en Velorbis herrecykel på købsbon:

Velorbis produkt købt i NEYE, Vestsjællandscentret 13, Slagelse

Bon nr. 81. Købsdato 23.12.14.

 

Vinder af en Velorbis damecykel på købsbon:

Velorbis produkt købt i NEYE, Bispensgade 2, Aalborg.

Bon nr. 19. Købsdato 14.12.14.

 

Vinderne bedes kontakte den butik hvor Velorbis produktet er købt for aftale om afhentning af gevinst i butikken.

Købsbonen skal medbringes som dokumentation ifm. afhentning af gevinst.

 

 

Velorbis konkurrence

Køb et Velorbis produkt i NEYE og deltag automatisk i konkurrencen om 2 Velorbis cykler (en damecykel og en herrecykel) til en samlet værdi af kr. 20.000,-

 

Når du køber et Velorbis produkt i NEYE t.o.m. den 23.12.14., deltager du automatisk med din købsbon/ordre i konkurrencen om 2 Velorbis cykler. Du deltager med kombinationen af NEYEbutik, bonnummer og købsdato, hvis du har købt dit Velorbis produkt i en af vores butikker, eller kombinationen af ordrenummer, varenummer og købsdato, hvis du har handlet på neye.dk. Det hele står på din købsbon/ordre.

 

Konkurrencen afholdes i perioden fra den 10.11. - 23.12.14. De 2 vindere trækkes tilfældigt blandt alle købsboner/ordrer hvorpå et Velorbis produkt medgår fredag den 16.01.15. og NEYEbutik, bonnummer og købsdato og/eller ordrenummer, varenummer og købsdato offentliggøres på neye.dk den 16.01.15. kl. 12:00.

Alle som har købt et Velorbis produkt i konkurrenceperioden, skal selv sørge for at kontrollere om det er deres købsbon/ordre, der er blevet trukket som vinderlod i konkurrencen. Og vinderen skal selv sørge for at kontakte butik, som står øverst på købsbonen eller kundeservice for nærmere aftale om afhentning af præmien. Forældelsesfristen for afhentning af præmien i butik er den 28.02.15. 

Præmierne kan ikke ombyttes til penge eller til andre varer. Og købsbon/ordre skal vises som dokumentation ved afhentning af præmien.

 

Vi håber, at du har lyst til at deltage i denne konkurrence, som afholdes fælles for alle 36 NEYE butikker og neye.dk. Find din nærmeste NEYE her.

 

Ansatte i NEYE og nærmeste pårørende hertil kan ikke deltage i konkurrencen.

0 Comments | Posted in Rejs at 16/01/2015 01.00.00

Vinder af Juhldal wellness ophold for op til 4 personer er trukket og den heldige vinder har denne købsbon:

 

Juhldal produkter købt i NEYE, Torvegade 36, Vejle.

Bon nr. 59. Købsdato 11.12.14.

 

Vinderen bedes kontakte NEYE, Torvegade 36, Vejle, for aftale om afhentning af gevinst i butikken.

Købsbonen skal medbringes som dokumentation ifm. afhentning af gevinst.

 

Juhldal konkurrence

Når du køber et Juhldal produkt i NEYE t.o.m. den 23.12.14., deltager du automatisk med din købsbon/ordre i konkurrencen om ét wellnessophold for op til 4 personer på EnJoy Resorts. Du deltager med kombinationen af NEYEbutik, bonnummer og købsdato, hvis du har købt dit Juhldal produkt i en af vores butikker, eller med kombinationen af ordrenummer, varenummer og købsdato hvis du har købt dit Juhldal produkt på neye.dk. Alle informationer står på din købsbon/ordre.

Konkurrencen afholdes i perioden fra den 10.11. - 23.12.14, og vinderen trækkes tilfældigt fredag den 16.01.15. blandt alle købsboner/ordrer i konkurrenceperioden hvorpå et Juhldal produkt medgår. Vinderen offentliggøres på neye.dk, enten med NEYEbutik, bonnummer og købsdato hvis købt i butik, eller med ordrenummer, varenummer og købsdato hvis købet er foretaget på neye.dk

Alle som har købt et Juhldal produkt i konkurrenceperioden, skal derfor selv sørge for at kontrollere om det er deres købsbon/ordre, der er blevet trukket som vinderlod i konkurrencen. Og vinderen skal selv sørge for at kontakte butik, som står øverst på købsbonen eller kundeservice, for nærmere aftale om afhentning af præmie. Forældelsesfristen for afhentning af præmien i butik er den 28.02.15. 

Præmien kan ikke ombyttes til penge eller til andre varer. Og købsbon/ordre skal vises som dokumentation ved afhentning af præmien.

 

Vi håber, du har lyst til at deltage i denne konkurrence, som afholdes fælles for alle 36 NEYE butikker og neye.dk. Find din nærmeste NEYE her.

 

Ansatte i NEYE og nærmeste pårørende hertil kan ikke deltage i konkurrencen.


0 Comments | Posted in Rejs at 16/01/2015 01.00.00

Knap er juletræet pakket væk og de sidste champagneflasker fjernet fra gader og stræder, før det er tid til endnu en af årets store begivenheder: Januarudsalg.

Januar er den tid på året, hvor du kan finde din nye yndlingstaske til halv pris og få fyldt garderoben med de skønneste tasker – også selvom julegaverne og nytårskjolen stadig kan mærkes i budgettet.

Butikkerne bugner med lækre varer til fantastiske priser. Men hvad skal du egentlig gå efter på januarudsalget? De fleste kender nok til, at man lader sig lokke lidt for meget af alle de gode tilbud, men her kommer to bud på klassikere, du altid kan gå efter på udsalg – og som du aldrig bliver træt af.

 

Den klassiske dametaske

Vi kan ikke få nok af dem. De små, de rummelige, de skæve, de cool. Alle kvinder elsker dametasker – og mange af os kan ikke få nok. Og heldigvis er der masser af dametasker på udsalg. Hvis du vil være sikker på, at din nye dametaske holder i mere end en sæson, skal du gå efter klassikerne, når du shopper dametasker på januarudsalg. En klassisk dametaske i lækkert materiale og et enkelt design holder altid – og klassikere kan du aldrig få for mange af. Tjek f.eks. den her skønne skuldertaske fra DKNY ud. Den er klassisk i designet og i det lækreste, blå skind.

 

Den lækre kuffert

Gå efter en lækker kuffert eller rejsetaske, når der er januarudsalg. Kig efter en kuffert af høj kvalitet i holdbare materialer. Når du shopper kufferter og rejsetasker på udsalg, har du råd til at fokusere på kvaliteten. Og når du først har købt en lækker kuffert på udsalg, har du en kuffert for livet. Et bud på en ægte klassiker er denne lækre trolley i topkvalitet fra Samsonite.

Du kan få det fulde overblik over NEYEs januarudsalg lige her.

0 Comments | Posted in Nyheder at 01/01/2015 01.00.00

Det danske brand Wood Wood har teamet op med Eastpak, og i samarbejde lavet den nye "Desertion" ny kollektion fra Wood Wood

Kollektionen er fremstillet i naturlige materialer med særlig fokus på funktionalitet. Kollektionen består blandt andet af weekendtasker, rygsække, iPhone holdere, iPad sleevs og bæletasker med etniske motiver og gennemtænkte detaljer.

Den eksklusive kollektion vil være at finde i Europas største storbyer og de 2 danske Wood Wood butikker i Århus og København fra d. 21 juni 2012

Læs mere om det nye samarbejde og se hele kolletionen her

Eastpak by Wood Wood

0 Comments | Posted in Brands at 12/06/2014 02.00.00