• Gratis levering fra 399,-
  • Gratis afhentning og returnering i butik
  • på Trustpilot
Din ønskeliste
  Din kurv (0)

Din indkøbskurv er tom.

Sommerkampagne på Samsonite S'Cure kufferter - spar 200 kr.

Lige nu sparer du 200 kr. på alle S'Cure kufferter. De fås i 3 størrelser og i flere farver.

Samsonite tilbud


Se Samsonite sortimentet her

 

Vind en rejse til en af verdens bedste strande med Samsonite S'Cure

Samsonite afholder en S'Cure sommer konkurrence, idet der i hver S'Cure kuffert størrelse 69 cm. og størrelse 75 cm. er vedlagt en oppustelig badering samt et hangtag hvorpå der bl.a. står en unik kode og oplysning om en webside, som man skal besøge, hvis man ønsker at aktivere sit lod i denne konkurrence.

 

Den unikke kode skal indtastes, når ejer af den nyindkøbte S'Cure kuffert går ind på den oplyste webside for at aktivere "sit lod", og her skal der indledningsvist svares på nogle få spørgsmål, før man deltager i konkurrencen om en rejse til en af verdens bedste strande. Der udloddes i alt 1 rejse til værdi 5000 Euro, og konkurrencen afholdes i 18 lande.

Aldersgrænsen for at kunne deltage i konkurrencen er minimum 18 år. 

 

Konkurrencen slutter den 30. september 2015 og vinderen trækkes den 15. oktober 2015. Vinderen får direkte besked, men vil ikke blive publiceret på internettet grundet beskyttelse af personlige data.

 

Ansatte i Samsonite og alle deres samarbejdspartnere, samt nære familiemedlemmer hertil, kan ikke deltage i konkurrencen.

 

Læs mere om Samsonite S'Cure konkurrencen her

 

S'Cure konkurrencen afholdes af Samsonite og NEYE kan derfor ikke gøres ansvarlig. 

0 Comments | Posted in Rejs at 28/04/2015 11.26.48

Blog_2015_Skoletasker


En ny skoletaske til barnet, men hvilken skal man vælge?
 

Blog_2015_Skoletasker

Det er ikke altid lige let at finde den helt rigtige skoletaske til barnet. Den skal både have den rigtige størrelse, sidde rigtigt på ryggen og stadig se smart ud.

Når du skal købe en skoletaske, er der særligt 2 ting, der skal tages med i beslutningen.

1. Det er vigtigt, at tasken sidder korrekt på barnets ryg. Den må ikke hænge og hvile på numsen, men skal sidde på ryggen. Derfor er det vigtigt, at tasken kan tilpasses i formen, så den netop passer dit barns ryg. Lad barnet prøve tasken, så I er sikre på, at den passer. Læs evt. guiden Sådan vælger du din skoletaske.

Blog_2015_Skoletasker2. Den må ikke være for tung at bære for barnet. Skoletasken må højst veje 15% af   barnets vægt, når den er fyldt med bøger, penalhus og madkasse.

Andre forhold såsom brystrem og reflekser er også vigtige. En brystrem støtter op     om barnets ryg, og reflekser gør, at dit barn sikkert kan befærde sig i trafikken.


Uanset, hvilket behov I har, har NEYE en skoletaske, der passer til dit barn - uanset størrelse og alder. Se evt. guiden Sådan bliver I klar til første skoledag.

I NEYE kan du også finde tilbehør til skoletasken. Se de mange penalhuse, drikkedunke, madkasser og gymnastiktasker her.

Du finder et stort udvalg af smarte og spændende skoletasker og tilbehør i NEYE.  Vi har kendte mærker som LEGO, JEVA, Disney, og Ticket to Heaven.

Se den skønne video fra LEGO om de nye skoletasker fra LEGO Bags.


I NEYE går vi aldrig ned på hverken kvalitet og udstyr, så find det du står og mangler i vores store sortiment af skoletasker og tilbehør til børn her.

0 Comments | Posted in Nyheder Viden om ... at 27/03/2015 09.25.37

Markberg SS15

Hos Markberg er der stor fokus på kvalitet, det er vi rigtig glade for hos NEYE. Lækre og bløde skindkvaliteter og det simple design er det, der kendertegner Markberg brandet.

Alle produkter designes ud fra et skandinavisk look i ægte læder med et råt tvist, det være sig tasker, cluthces, bælter og punge.

Spring 15 kollektionen
Der er i denne sæson fokus på det rene skandinaviske look med farverne sort, lys grå og offwhite.

Nogle af vores favoritter er Rina crossbody tasken i grå, Malou bæltetasken i den sarte offwhite og Stephanie skuldertasken i klassisk sort. Alle taskerne fås i de tre skønne farver; grå, offwhite og sort. Vi er vilde med dem!

  Markberg_SS15_NEYE

I den nye kollektion har Markberg valgt virkelig at sætte fokus på materialemixet i produkterne. Der arbejdes med de rene linjer i et mix af ruskind og nappa læder, hvilket giver kant til det ellers rene look. Se de mange nyheder fra Markberg hos NEYE her.

Den nye kollektion fra Markberg byder stadig på brandets basisvarer såsom Paris Bag, Jade Back Pack og Rina Bag i forårets farver. Dog byder vi også velkommen til sæsonens helt nye design, nemlig posetasken, som både Markberg og NEYE er begejstrede for.

Alle Markbergs produkter er ”easy-to-wear” og kan bruges sæson efter sæson. Se alle de skønne Markberg produkter hos NEYE her.

Glæd jer - den nye kollektion fra Markberg er intet ringere end FANTASTISK!

0 Comments | Posted in Nyheder Brands at 25/03/2015 09.51.03

Liv marts 2015

0 Comments | Posted in NEYE i medierne at 23/03/2015 11.52.07