• Gratis levering fra 399,-
  • Gratis afhentning og returnering i butik
  • på Trustpilot

Beckmann

Beckmann

Beckmann er et norsk mærke, som blev grundlagt i 1946. I Norge er mærket i dag så populært, at tre ud af fire børn har en Beckmann skoletaske på, når de skal i skole. Mærkets primære produkt er skoletasker, men de laver i dag også andre ting, som for eksempel penalhuse, accessories og kufferter. Det er Beckmanns vision at lave verdens bedste skoletasker til børn.

Hos neye.dk har vi et bredt udvalg af de lækre skoletasker fra Beckmann, og vi er eneforhandler af mærket i Danmark. Vi har skoletasker fra Beckmann til børn helt ned til 0.-2. klasse og opefter, så dit barn kan have en god skoletaske, som passer til deres alder hele vejen gennem hele sin skolegang. 

Populært i kategorien

Mærker  /  Beckmann (11)
Sorter faldende
 

Mærker  /  Beckmann (11)
Sorter faldende
 

Beckmann skoletasker til både piger og drenge

Beckmann laver et bredt udvalg af skoletasker, som er tilpasset dit barns alder, så du er sikker på, at dit barn ikke går i skole med en skoletaske, som er alt for stor og tung. Samtidig kan du få Beckmann skoletasker i mange forskellige farver og med forskellige motiver. Derfor er der med garanti en skoletaske, som både piger og drenge kan blive forelsket i.


Du kan blandt andet få skoletasker i de grønne og mørkere nuancer med for eksempel en dinosaur eller biler som sejt motiv på tasken. Det må være enhver drengs drøm at have en farlig dinosaur eller en hurtigkørende rød racerbil på tasken. Taskerne, som ofte falder lige i pigernes smag, er derimod holdt i de lyserøde og lilla nuancer. Du finder for eksempel en skøn lyserød skoletaske i et fint mønster med en sød pony på tasken. Ud over de skønne tasker og rygsække er det også muligt at få penalhuse, som passer til hver enkelte taske, så sættet kan blive fuldendt.


Til de ældre drenge og piger, som ikke længere er til farverige tasker med motiver af biler eller drager, er det muligt at finde en smart rygsæk i for eksempel gråmeleret eller sort, hvor der også er gjort plads til, at der kan være computer og mobiltelefon i tasken. Hvis det skal være mere luksus, kan du fra Beckmann også få en lækker rygsæk i skind. Så kan du både være smart og have plads til alt det nødvendige.

Skoletasker med det rigtige udstyr

Når du køber en skoletaske fra Beckmann, kan du tydeligt se, at der er blevet kælet for detaljerne, og at det er vigtigt for mærket at skabe skoletasker, som sikrer en god komfort, er funktionelle, men samtidig er smarte og lever op til tidens trends.

For eksempel medfølger der til de fleste af deres skoletasker et regnslag, så du kan være sikker på, at indholdet af din taske ikke bliver vådt i regnvejr. På taskerne er der reflekser på alle sider, så du kan blive set, når det er blevet mørkt på vej hjem fra skole. Taskerne er lavet med anatomisk formede puder, som giver god støtte, og så er der bryst- og mavebælter, som overfører meget af taskens vægt til hoften, så ryggen ikke bliver overbelastet.