Christine Egholm x HERA

I samarbejde med influencer Christine Egholm har HERA skabt en kollektion af stilfulde styles til hverdag, fest og arbejde. Stilen er klassisk og sofistikeret, på en vældig fin og ikke-påtaget måde. Kollektionens 3 tasker kommer naturligvis med gennemtænkte detaljer, der gør dem ekstra elskværdige i brug.

Christine Egholm med crossbody tasken Elise - i samarbejde med NEYE

Christine om samarbejdet

“Jeg er enormt stolt af at få mulighed for at arbejde sammen med NEYE – ikke mindst pga. deres store støtte til dansk kræftforskning. NEYE er kendt for kvalitet og klassiske, langtidsholdbare designs, og det har helt sikkert også været nøgleordene i vores designproces.”

Helt i tråd med HERA’s dna, så er kollektionen skabt som en hyldest til skandinaviske kvinder. Og ikke mindst til Christines egen mor, som hun mistede til kræft i 2021.

Shop kollektionen

En personlig kollektion

De 3 Christine Egholm x HERA tasker er opkaldt efter Christines datter, guddatter og niece; Elise, Ingrid og Nikoline.

“Taskerne er navngivet efter tre små kvinder, som med tiden skal ud at erobre verden og gøre den til deres” siger Christine og fortsætter: ”Ambitionen har været at skabe smukke tasker som en hyldest til alle de seje kvinder, der findes derude. Tasker, som med en underspillet finesse og gennemtænkte detaljer bør bo i enhver garderobe.”

Shop Christine Egholm tasker

Om designsamarbejdet

NEYE har i mere end 140 år været danskernes foretrukne butik for kvalitetstasker i gennemtænkt design. Siden 1977 har kæden været ejet af NEYE-Fonden, der donerer butikkernes overskud til kræftforskning. Om samarbejdet med Christine Egholm fortæller Camilla Raffnsøe, adm. direktør hos NEYE og NEYE-Fonden, at Christines stilsikre og feminine smag gjorde hende til den oplagte partner for HERA:

“Vi har glædet os meget til at lancere samarbejdet med Christine på den nye HERA-kollektion. Christine er en stilsikker og kvalitetsbevidst kvinde med en tidløs smag, hvilket stemmer rigtig godt overens med HERAs designunivers. Ligesom os er hun passioneret omkring æstetik og funktionelt design samt dét at skabe noget, der kan være smukt og styrkende for andre kvinder. Kernen i HERA-fortællingen er netop, at når kvinder hviler i sig selv og stoler på deres intuition, udstråler de noget guddommeligt smukt. Det må man i den grad sige, at Christine gør og det er præcis den følelse, vi gerne vil give videre med den nye kollektion,” siger Camilla Raffnsøe.

Om Christine Egholm

Christine er uddannet M.Sc. i Business & Economics, men arbejder i dag som influencer og content creator. Siden 2008 har Christine drevet blog og instagram. I dag er hendes primære platform instagramprofilen @christine_egholm. Christine har et unikt talent for at skabe relaterbart indhold, uden at gå på kompromis med en stærk æstetik. Hendes stil er klassisk og feminin, og universet roligt og indbydende.

Elise, Ingrid og Nikoline

Om navngivningen af kollektionens tre styles siger Christine:

Every day bag ”ELISE”: Min datter. Med et lille stort hjerte, og en enorm empati, der rører alle omkring sig. Hun er mig og jeg er hende, og præcis som den perfekte hverdagstaske, er hun altid med mig.

Shop Elise crossbody

Party bag ”INGRID”: Min Guddatter. Lille, modige, festlige Ingrid. Selvfølgelig skulle festtasken være hendes. Ikke krukket og prangende, men sofistikeret og klassisk.

Shop Ingrid clutch

Workbag ”NIKOLINE”: Min niece. Den arbejdsomme og flittige. Organiseret og ordentlig, men aldrig kedelig. Den perfekte beskrivelse for en arbejdstaske, der kan rumme lidt af hvert.

Shop Nikoline shopper