Hvem er NEYE

NEYE kæden er en Nordisk butiksæde som består af 44 butikker fordelt over hele Danmark, samt en butik i Emporia Shopping Center i Sverige.

NEYE driver desuden webshops online i både Danmark og Sverige, og er markedsleder inden for tasker, rygsække, kufferter og accessories fra en lang række internationalt og nationalt anerkendte brands. 

Der er ca. 350 medarbejdere i kæden og i NEYE vil vi være kendt for det største og bedste udvalg af tasker og accessories inden for fashion, fritid og rejs.

NEYEs stifter, Johannes Neye, åbnede den første NEYE butik i 1881 på Vimmelskaftet i København. Her var specialet lædervarer og den dag i dag, finder du stadig en bred vifte af kvalitetslædervarer i NEYEs sortiment.

NEYE er fondsejet og NEYE-Fonden giver sit overskud til sygdomsbekæmpende forskning, nærmere bestemt kræftforskning.


NEYE-Fonden giver sit overskud til kræftforskningen i Danmark

NEYE-Fonden, som ejer alle NEYE butikker, blev grundlagt i 1977 af efterkommerne til stifteren af NEYE, Johannes Neye. I Fondens vedtægter står der, at "De penge, der indtjenes i lædervarefirmaet NEYE, skal komme det samfund til gode, i hvilket pengene er tjent." NEYE-Fonden har således doneret penge til forskellige forskningsprojekter og professorater lige siden - alle med det formål at forske i kræft og forebygge sygdommen.

Det betyder, at lige meget hvad du køber i NEYE, går overskuddet til kræftforskning. Du kan læse mere om NEYE-Fondens formål her. 


Vi er stolte af vores historie og vores vigtige formål

I dagens detailhandel er det ikke mange virksomheder, som har en historie, der rækker helt tilbage til 1881. Men i NEYE bliver vi dagligt mindet om vores rødder. Alle medarbejdere, uanset om man har sin daglige gang på kontoret, lageret eller i en af vores butikker, arbejder med det overordnede formål at drive butikskæden og skabe overskud, som skal anvendes til kræftforskning i Danmark. Du kan læse mere om NEYE's historie her.


God Fondsledelse

Ved ændringerne af Lov om Erhvervsdrivende Fonde, der trådte i kraft den 1. januar 2015, indførtes i lovens § 60 en bestemmelse om, at "bestyrelsen skal redegøre for, hvorledes de forholder sig til de af Komitéen for god Fondsledelse udarbejdede Anbefalinger for god Fondsledelse.".

Redegørelsen skal optages i ledelsesberetningen i årsrapporten eller på fondens hjemmeside.

I december 2014 udsendte Komitéen for god Fondsledelse i alt 16 anbefalinger til god fondsledelse.

Bestyrelsen for NEYE-Fonden forholder sig til anbefalingerne og redegør herfor i forbindelse med årsrapporten.

Anbefalinger og redegørelser er indarbejdet i årsregnskabet for 2019/2020, som kan ses her.


Hvem er NEYE Butikker Job i NEYE Klub NEYE PR & Presse Kundeservice Kontaktoplysninger Handelsbetingelser Webordrer Betaling Levering Bytteservice og returnering Reklamation Køb med GLN/EAN nummer Tax Free køb/Momsrefusion Persondatapolitik Samfundsansvar Hvad er GRS Certificering? Cookies Gavekort/tilgodebevis Konkurrenceregler