Hvem er NEYE

NEYE kæden består af 44 butikker fordelt over hele Danmark samt en webshop. Vi er markedsleder inden for tasker, rygsække, kufferter og accessories og vi forhandler en lang række internationalt og nationalt anerkendte brands. Der er ca. 350 medarbejdere i kæden og i NEYE vil vi være kendt for det største og bedste udvalg af tasker og accessories inden for fashion, fritid og rejs.

NEYEs stifter, Johannes Neye, åbnede den første NEYE butik i 1881 på Vimmelskaftet i København. Her var specialet lædervarer og den dag i dag, finder du stadig en bred vifte af kvalitetslædervarer i NEYEs sortiment.

NEYE er fondsejet og NEYE-Fonden giver sit overskud til sygdomsbekæmpende forskning, nærmere bestemt kræftforskning.


NEYE-Fonden giver sit overskud til kræftforskningen i Danmark

NEYE-Fonden, som ejer alle NEYE butikker, blev grundlagt i 1977 af efterkommerne til stifteren af NEYE, Johannes Neye. I Fondens vedtægter står der, at "De penge, der indtjenes i lædervarefirmaet NEYE, skal komme det samfund til gode, i hvilket pengene er tjent." NEYE-Fonden har således doneret penge til forskellige forskningsprojekter og professorater lige siden - alle med det formål at forske i kræft og forebygge sygdommen.

Det betyder, at lige meget hvad du køber i NEYE, går overskuddet til kræftforskning. Du kan læse mere om NEYE-Fondens formål her


Vi er stolte af vores historie og vores vigtige formål

I dagens detailhandel er det ikke mange virksomheder, som har en historie, der rækker helt tilbage til 1881. Men i NEYE bliver vi dagligt mindet om vores rødder. Alle medarbejdere, uanset om man har sin daglige gang på kontoret, lageret eller i en af vores butikker, arbejder med det overordnede formål at drive butikskæden og skabe overskud, som skal anvendes til kræftforskning i Danmark.

Vores payoff "Tasker med et formål" udtrykker essensen af NEYEs DNA: At uanset hvad du køber i NEYE har det et praktisk formål for dig, men tjener også et vigtigt formål for andre – i kraft af NEYE-Fondens donationer til kræftforskning.
Du kan læse mere om NEYEs spændende historie her.


God Fondsledelse

Ved ændringerne af Lov om Erhvervsdrivende Fonde, der trådte i kraft den 1. januar 2015, indførtes i lovens § 60 en bestemmelse om, at "bestyrelsen skal redegøre for, hvorledes de forholder sig til de af Komitéen for god Fondsledelse udarbejdede Anbefalinger for god Fondsledelse.".

Redegørelsen skal optages i ledelsesberetningen i årsrapporten eller på fondens hjemmeside.

I december 2014 udsendte Komitéen for god Fondsledelse i alt 16 anbefalinger til god fondsledelse.

Bestyrelsen for NEYE-Fonden forholder sig til anbefalingerne og redegør herfor i forbindelse med årsrapporten.

Anbefalinger og redegørelser er indarbejdet i årsregnskabet for 2019/2020, som kan ses her.


Hvem er NEYE Butikker Job i NEYE Klub NEYE PR & Presse Kundeservice Kontaktoplysninger Handelsbetingelser Webordrer Betaling Levering Bytteservice og returnering Reklamation Viabill Køb med GLN/EAN nummer Tax Free køb/Momsrefusion Persondatapolitik Samfundsansvar Hvad er GRS Certificering? Cookies Gavekort/tilgodebevis Konkurrenceregler