Sikkerhed på rejsen med en TSA lås

Undgå tyveri af dine personlige ejendele på rejsen med en TSA lås. Denne kombinationslås sørger for, at din kuffert er mest mulig tyverisikret. Samtidig undgår du, at tolderne forvolder skade på kufferten, hvis de gerne vil tjekke din bagage. Læs med her hvis du er i tvivl om, hvad en TSA lås er, og hvornår du skal bruge en TSA lås, når du rejser.

w05_Imagebanner_3200x700.jpg

Hvad er en TSA lås?

En TSA lås (Transportation Security Administration) finder du som en monteret lås på en kuffert eller rejsetaske eller som hængelås med kombination. Tolderne i lufthavnen har en universalnøgle, som passer til alle disse låse, og der medfølger derfor ikke nogen nøgle til din kuffertlås eller hængelås.

Vi anbefaler alle, men især rejsende til USA, at anskaffe sig en TSA lås, da dette sikrer dig, at du ikke får din kuffert, trolley eller taske ødelagt, hvis tolderne vælger at tjekke din kuffert. Ved indrejse i USA er denne lås et lovkrav og TSA betyder, at den er godkendt af de amerikanske myndigheder.

Du kan kende TSA låse ved deres lille røde ikon. En TSA lås kommer både i form af en monteret lås på kufferten, som en hængelås, eller som en kuffertrem med TSA lås, der også kan benyttes i stedet for en hængelås. Under bunden på din TSA lås vil der være en kode f.eks. "TSA 001", som indikerer, at det er en ægte TSA lås.

I NEYE anbefaler vi, at man køber en kuffert med TSA lås. Så er du altid sikker på, at tolderne kan tjekke din bagage, uden at skulle forvolde skade på kufferten.

Se alle kufferter her
Se alle weekendtasker her

Sådan skifter du kode på din TSA kuffertlås

  1. Åbn din lås med den fabriksindstillet kode – f.eks. "000".
  2. Tag noget spids – evt. en blyant eller sikkerhedsnål og tryk på "Reset" knappen. Knappen sidder typisk på én af siderne. (Bemærk: Knappen er meget lille).
  3. Indstil din kode til den ønskede kombination – f.eks. "999".
  4. Forsøg at åbn låsen til den siger en klik-lyd.
  5. Når du hører klikket, er din kuffertlås indstillet.

Sådan skifter du kode på din TSA hængelås

  1. Åbn din lås med den fabriksindstillet kode – f.eks. "0000".
  2. Drej toppen af låsen 90 grader mod uret og tryk den ned.
  3. Indstil din kode til den ønskede kombination – f.eks. "9999".
  4. Løft toppen af låsen igen og drej den resterende vej mod uret, til den er på plads.
  5. Nu er din kode ændret.

Samsonite

Samsonite-Stackd-rosa.jpg

Delsey

Delsey-Segur-blå.jpg

Aries Travel

w06_2024_CategorySpot_740x740-tsa-laas-aries-travel.jpg