Festtasker

Fuldend looket med en festtaske, der understreger din stil. Om den skal shine eller være klassisk sort, er helt op til dig og dit humør. Lad dig inspirere af sæsonens favoritter, f.eks. tasker i de skønneste farver eller styles med elegante teksturer som flet og quilt.

Crossbody

Crossbody taske. Find din favorit taske til festen på neye.dk

Clutch

Clutch. Find din favorit taske til festen på neye.dk

Håndtasker

Håndtaske. Find din favorit taske til festen på neye.dk

Skuldertasker

Skal skuldertasken med til fest, anbefaler vi en lille taske eller en taske i mellemstørrelse, hvis looket skal være lidt elegant. Festtasken må gerne være et item i sig selv, så vælg gerne en med smukke detaljer. Det kan være alt fra materialet, formen, en kæderem eller et smukt spænde, der gør forskellen.

Shop skuldertaske

Flettasker

En af sæsonens store tendenser er tasker med smukke strukturer, som flet og quilt. Find din favorittaske med flettet look fra brands som Adax, Pitaya, HERA, Conmé, Saddler og Noella.

Bumbags

Der findes et væld af bæltetasker, og helt sikkert også modeller, som vil være fine alternativer til en mere traditionel festtaske. Vi har alt, lige fra små stilrene styles til de mere iøjnefaldende oversized bumbags. Skal stilen være casual eller cool, så gå efter en taske i tekstil, f.eks. denim, nylon eller polyester.

Shop bæltetaske

Festtasker