• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

SprayDay i 6 NEYE butikker i august

 

Få din egen unikke Satch skoletaske!

Mød op i en af nedenstående seks NEYE butikker på nævnte dato mellem kl. 12-15, med din Satch skoletaske eller penalhus og få vores sprayer til at dekoreret den med et motiv efter eget valg - helt gratis.

 

Hvis du ikke har et Satch produkt, kan du nå at købe det i butikken på selve dagen, og bagefter få det dekoreret af sprayeren.

 

Spray Day afholdes i disse 6 butikker i nær fremtid:

 

Det er gratis at få dekoreret din Satch skoletaske eller penalhus. Motivet er vandafvisende. Sprayeren bruger ca. 15 minutter pr. motiv. Et motiv pr. kunde. 

 

Se vores store udvalg af Satch skoletasker og penalhuse her.

 

 

0 Comments | Posted in Nyheder at 21/07/2017 10.46.45

Eksklusivt samarbejde mellem Maria Jernov og Delsey

Den 23-årige Maria Jernov er tidligere Fashion Coordinationer hos ELLE, og driver i dag bloggen mariajernov.com. Her blogger hun om alt fra fashion, make-up og indretning til fitness, opskrifter og rejser. Maria har lavet et blog-samarbejde med Delsey Paris, hvorfor hun har promoveret den lækre og enkle Delsey Belfort kuffert.

Maria har taget en masse fine billeder af kufferten i Paris, hvilket der er kommet en flot fotoserie ud af. Hvem drømmer ikke om en lille tur til Paris i selskab med denne fine kuffert, efter at have set Marias billeder?

Kuffertens mange fordele

Delsey Belfort kufferten fås hos NEYE i fire forskellige størrelser: 55 cm, 70 cm, 76 cm og 82 cm, og i fire smukke farver: Rød, blå, sort og turkis.

Kufferten har flere fordelagtige features, som gør den uundværlig på din næste rejse.

 • 4-hjuls kuffert med dobbelte støjsvage spinnerhjul
 • Hjulene er sænket for større kørekomfort og stabilitet
 • Vandtæt forsegling og 3 sikkerhedslåse
 • Ergonomisk håndtag
 • Kufferten er fuldt foret indvendig med aftagelig skilleplade, som kan indstilles i højden

 Se og køb kufferten her

 

 

0 Comments | Posted in Nyheder at 05/04/2017 09.56.39

Testvinder - Ergobag Prime

 

Ergobag, nyt prisvindende mærke hos NEYE

Nyeste mærke indenfor rygsække hos NEYE er Ergobag – og det er vi stolte af. Ergobag Prime har nemlig vundet ”Bedst-i-test” prisen af Forbrugerrådet Tænk. Ergobag blev startet i 2010 af de fire venner Sven, Florian, Oliver og Julian, som i dag skaber rygsække og skoletasker fra børnehavealderen og op til de store klassetrin.

 

Ergobag er mere end bare en skoletaske

 • Ergonomi: Vægten flyttes fra skuldrene til det stabile bækkenområde. 
 • Tilpasning: Via udskiftelige kletties kan du finde dit helt eget yndlingsmotiv. 
 • Bæredygtighed: Ergobag bruger tekstiler, der er fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker.
 • Synlighed: Alle skolerygsække har mange reflekser, så der er god synlighed i mørke. 

 

Derudover har alle skoletasker og rygsække en god og funktionel indvendig indretning, forlomme, magnetisk lukkemekanisme, og tilhørende mulepose til f.eks. gymnastiktøj. Bunden på tasken er udstyret med små fødder, så indholdet forbliver tørt i regnvejr.

 

Ergobag har vundet ”Bedst-i-test” prisen
Forbrugerrådet Tænk har testet 9 skoletasker til 0. klasse med fokus på ergonomi, holdbarhed, brugervenlighed samt indhold af uønsket kemi. Testen er udført af 2 uafhængige laboratorier, en ergoterapeut samt et panel bestående af børn og forældre.


Ergobag Prime er ”Bedst-i-test”
Skoletasken Ergobag Prime er den skoletaske der samlet set har opnået den højeste vurdering i Forbrugerrådet Tænks ”Bedst-i-test”. Skoletasken scorer over middel i samtlige testparametre, både børn og forældre vurderede den positivt og så er den fri for skadelig kemi. Derudover vandt den også for mest regntætte taske, og er blandt de mest holdbare i slid- og styrketest.
Ud af alle 9 testede skoletasker anbefaler Forbrugerrådet Tænk kun Ergobag Prime, som klart distancerer sig fra de øvrige. Den samlede bedømmelse ligger for denne skoletaske på 93%.

 

Sådan er testen udført
Den ergonomiske vurdering af skoletaskerne er udført af en professionel ergoterapeut, som har haft fokus på; taskens udformning, støtte og polstring af rygbeklædning og seler, fordeling af lommer og rum i forhold til vægtfordeling i tasken, generende kanter m.m. Holdbarheden af taskerne er undersøgt ved regntest og slidstyrketest på et laboratorium. Derudover er indholdet af uønsket kemi også undersøgt på laboratorium. Her er der blevet undersøgt for PAH’er, ftalater, flammehæmmere og klorparaffiner.

Den samlede bedømmelse af skoletasker er vægtet på følgende måde:

- Ergonomisk vurdering 40%
- Børne- og forældrepanel 20%
- Slidstyrke- og regntest 30%
- Uønsket kemi 10%

 

 Se det store udvalg af skoletasker og rygsække fra Ergobag

0 Comments | Posted in Brands Viden om ... at 31/03/2017 14.35.15

Vind 'Elektronista by KNOMO'

Konkurrence på Instagram

Hvilke ting har du altid med i din taske?
Er det din mobil, pung, håndcreme eller måske en snack til den lille sult? Fortæl os det, og vær med i konkurrencen om at vinde den super smarte og lækre ’Elektronista’ Clutch fra KNOMO, som er designet i samarbejde med den danske tech-blogger Christiane Vejlø. ’Elektronista’ er skabt til kvinden, der lever det moderne og digitale liv - både på arbejdet, i fritiden og på ferien.

Se alle de flotte tasker og rygsække fra KNOMO her

Sådan deltager du i konkurrencen:
1. Skriv i en kommentar til billedet, minimum 2 ting som du altid har i din taske.
2. Følg @neye_dk og @knomolondon på instagram

Vi udtrækker 1 heldig vinder tilfældigt d. 10.02.2017, blandt alle som har deltaget og opfylder ovenstående konkurrencebetingelser. Vinderen bliver kontaktet direkte og offentliggøres på NEYEs instagram.

Konkurrencen afholdes i samarbejde med KNOMO på Instagram fra d. 31.01.2017 t.o.m. d. 10.02.2017 og præmien har en værdi af 1.999 kr. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter eller en anden præmie og skal afhentes i nærmeste/aftalte NEYE butik.
NEYEs personale og deres familier kan ikke vinde konkurrencen.

Se konkurrencen her


Vidste du, at NEYEs overskud går til kræftforskningen i Danmark?
Læs om NEYEs formål her

0 Comments | Posted in Nyheder at 31/01/2017 10.09.52

Vind et ferieophold

 

Vind et ferieophold i Europa

Køb en kuffert af mærket Aries Travel eller Airbox i NEYE og vær med i lodtrækningen om 5 ferieophold i Europa til en valgfri destination fra Vacansoleil. Vælg frit blandt ophold i kategorien "Topudvalg".

 

Sådan kan du vinde
Når du køber en kuffert af mærket Aries Travel eller Airbox, får du udleveret en kupon, når du betaler ved kassen. Udfyld kuponen og aflevér den til personalet i butikken, så er du med i lodtrækningen.
Hvis du køber en kuffert af mærket Aries Travel eller Airbox i vores webshop, modtager du en kupon sammen med din kuffert. Du kan aflevere din udfyldte kupon i nærmeste NEYE butik eller sende den til nedenstående adresse:

NEYE A/S
Klosterstræde 1, 4
1157 København K.
Att.: Marketing

 

Bemærk: Seneste dato for indlevering af udfyldt kupon i vores butikker er den 27. februar 2017.

Hvis du vælger at sende din udfyldte kupon til NEYE A/S så vær opmærksom på at kuponen skal være fremme hos NEYE A/S senest den 1. marts 2017, hvis du skal nå at deltage i konkurrencen.

 

Det kan du vinde
Du kan vinde et gavekort til et ferieophold for op til 6 personer til en valgfri destination i Europa fra Vacansoleil i kategorien ”Topudvalg” f.eks. Frankrig, Italien eller Tyskland.

Vi udlodder i alt 5 ferieophold. Hvert ferieophold har en værdi af op til 3.000 kr.


Du finder flere informationer om Vacansoleil her.

 

Betingelser
Ferieopholdet fra Vacansoleil skal være afholdt og afsluttet inden den 10. juni 2017. Herefter er gevinsten ikke længere gyldig.

Endvidere skal det ønskede ferieophold være booket hos Vacansoleil senest 14 dage før ferieopholdets startdato, for at gavekortet kan benyttes.  

  

Du kan deltage i lodtrækningen i NEYEs 44 butikker og på neye.dk i perioden fra den 26. januar 2017 til og med den 26. februar 2017. 

De 5 vindere udtrækkes tilfældigt den 3. marts 2017 blandt alle udfyldte/indleverede kuponer, og de 5 vindere får direkte besked. Deltagelsen er købsbetinget, og vinderen skal være min. 18 år.

Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter eller varer fra NEYE, og ferieopholdet skal være afholdt inden den 10. juni 2017. Efter denne dato er gevinsten forældet.

NEYE’s personale og pårørende hertil kan ikke deltage i lodtrækningen.

 

 

Vidste du, at NEYE’s overskud går til kræftforskningen i Danmark?

Læs om NEYEs formål her.

0 Comments | Posted in Nyheder at 24/01/2017 13.46.05