Et klassisk og feminint univers

Klassiske og tidløse tasker med et feminint snit. Aura er til den kvalitetsbevidste kvinde, der gerne vil have styr på sine essentials i taskegarderoben og til en rimelige pris.

Se alt fra Aura

w05_CategorySpot_740x740-Aura-alle-tasker.jpg

Håndtasker

w05_CategorySpot_740x740-Aura-håndtasker.jpg

Computertasker

w05_CategorySpot_740x740-Aura-computertasker.jpg

Shop dine favoritter

Klassisk skandinavisk design

Med det stilrene og feminine design henvender Aura sig til den klassiske skandinaviske type. En kvinde, der gerne vil have styr på det hele i garderoben, uden at betale en formue for dem.

Uanset om du forelsker dig i en håndtaske, crossbody eller computertaske fra Aura, så kan du være sikker på, at der både er tænkt over funktion og skønne detaljer.

Shop Aura

Aura kollektionen

Kollektionen består af tidløse tasker, der passer til enhver lejlighed. Fra den rummelige arbejdstaske med plads til computeren - til festtasken og den klassiske sorte crossbody. Alle tasker er skabt i særligt slidstærkt læder, så taskerne kan holde sæson efter sæson.

Shop Aura tasker

Historien bag

I efteråret 2018 relancerede NEYE brandet Aura. For første gang nogensinde fik inhouse-brandet Aura en udefrakommende designer på banen. Nemlig Mette Astrup fra det succesfulde danske brand Markberg.

Designsamarbejdet mellem NEYE og Mette Astrup er på mange måder det perfekte match. Ikke mindst fordi Mette Astrup efter mange år i branchen er specialist i læderproduktion og flere gange om året rejser til Indien, hvor hun har et tæt samarbejde med fabrikkerne og selv tjekker kvaliteten, inden varerne sendes til Danmark.

Mette Astrup er stolt af at samarbejde med NEYE-kæden, som er ejet af NEYE Fonden. Fonden har siden 1977 doneret sit overskud til kræftforskning: "På et eller andet tidspunkt i livet stifter de fleste danskere desværre bekendtskab med kræft, og det er derfor et privilegium, at jeg via mit samarbejde med NEYE får mulighed for at støtte kræftforskningen," siger Mette, der er fast chefdesigner for Aura.

Leather Working Group

Aura benytter læder i høj kvalitet og er medlem af Leather Working Group (LWG), som er en international nonprofit organisation. LWG arbejder målrettet med at mindske miljøpåvirkningen fra læderindustrien. Det betyder f.eks. at læderet er garvet på garverier, der er certificeret af LWG. Generelt er det en mere ansvarlig måde at køre produktionen på, hvor ressourcer som energi og vand bliver anvendt ansvarligt. På den måde hjælper man til at fremme en mere bæredygtig udvikling inden for læderbranchen.