Populære kategorier

w23_SpotComponentCTA_800x480-studiestart-rygsække-v2.jpg

Shop din stil og bliv klar til studiet

For mange er en rygsæk den perfekte følgesvend. Dyk ned i vores store udvalg af populære brands og find den rygsæk, der bedst passer din stil og dit behov. Lad dig inspirere her på siden og find din favorit til studiet.

Rygsække til ham
Rygsække til hende

Shop rygsække
w23_SpotComponentCTA_800x480-studiestart-computermapper-V2.jpg

Business is pleasure

Foretrækker du at hoppe i et par chinos og en skjorte, så er en lækker mappe i kvalitetslæder eller en cool version i nylon eller tekstil det oplagte valg, når du skal på studiet eller på arbejde. Bliv inspireret i vores store udvalg af computertasker, og bliv helt klar til hverdagen med stil.

Er du vild med rygsækkens fortræffeligheder, så tjek vores udvalg af rygsække i skind, hvis stilen skal være lidt klassisk.

Shop computertaske
w27_SpotComponentCTA_800x480-collonil-pleje-læder.jpg

Forlæng taskens levetid

Hvis du passer på din taske, kan du have glæde af den i mange år. Men ikke alle produkter passer til alle materialer. Bliv klogere på de forskellige skindtyper og få gode råd til pleje af læder og vegan leather (syntet) i vores guide.

Se guide til læderpleje

63 millioner til kræftforskning

Siden 1977 har vi doneret vores overskud til kræftforskning i Danmark. De seneste 10 år, er det blevet til 63 mio. kroner til det gode formål. Så tak fordi du handler i NEYE og dermed støtter kampen mod kræft, uanset hvad du køber.

Neye-fondens donationer