Mest til ham

En hver mand med respekt for sig selv har minimum én taske til rådighed. Og hvis det nu er gået op for dig, at du mangler en ny, så er du landet det rigtige sted. Få inspiration i vores herreunivers her.

Eastpak

Haglöfs

Samsonite

w46_SpotComponentCTA_800x480_jul_adventsgaver_herre_v1.jpg

On his wishlist

Bliv inspireret til årets adventsgave til din mand, kæreste eller far. Se f.eks. vores favoritter inden for tasker, punge, kreditkortholdere og bælter – alle sammen gode gaveidéer til under 500 kr.

Adventsgaver til ham

Til ham

Til ham

Til ham

w46_SpotComponentCTA_800x480_herrepunge.jpg

Småt, men godt

Prøv en ægte klassiker på ønskelisten. Gå efter en kortholder i aluminium, en klassisk sort pung eller vælg lyst læder for et moderne look. Find din favorit i vores store udvalg af punge og kreditkortholdere.

Shop herrepung

Sandqvist

Hestra

The North Face

Rains

Haglöfs

Fjällräven

American Tourister

Matinique

Epic

w46_SpotComponentCTA_800x480_kufferter_ham_v1.jpg

Where to next?

Uanset hvor turen går hen, så invester i en kuffert der holder. En kuffert giver god komfort på rejsen og holder styr på bagagen. Vi har alt, fra de budgetvenlige modeller, til kufferter med alverdens features, de ultra lette og de blærede kufferter, der understreger din stil. Find den kuffert, der matcher dine behov.

Shop kuffert

Adidas Originals

XD Design

Aevor

Jost

Doughnut

Douchebags

w46_SpotComponentCTA_800x480_rygsaekke_herre.jpg

Vi har din ryg

Rygsækken kan mere end blot at være en virkelig praktisk taske. Vi ser flere og flere nyheder inden for rygsække til mænd, der både peger i retning af fashion og sport. Men en lækker rygsæk i skind, går man heller ikke galt i byen med. Find din favorit i det store udvalg her.
Se alle rygsæk tilbud

Shop rygsæk til ham

Eastpak

Herschel

Still Nordic

w46_SpotComponentCTA_800x480_jul_herretasker.jpg

Til enhver anledning

Om du er studerende, i job eller bare på farten, så kan der være mange gode grunde til at investere i en fed taske. Se det store udvalg og find den model, der matcher dit behov og ikke mindst stil.

Shop tasker til ham

*tilbuddene gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Enkelte styles kan være undtaget.