Mest til ham

Få inspiration i vores herreunivers, når du skal finde tasken, der skal matche dit outfit. Vi har alt fra outdoor rygsække til tidløse herremapper og cool tasker fra de fedeste fashion brands.

Haglöfs

Salomon

Superdry

w05_SpotComponentCTA_1600x960_digitale_accessories_stort_udvalg.jpg

Digitale accessories

Se vores store udvalg af moderigtige og funktionelle accessories som høretelefoner, powerbanks og computersleeves.
Digitale accessories

Tilbud - Populære kategorier

Rains

Eastpak

Still Nordic

Fjällräven

Haglöfs

Herschel

w36-SpotComponentCTA-computertaker-mapper-herre.jpg

Plads til den bærbare

I vores kategori af computertasker og mapper finder du et stort udvalg af tasker, hvor der er plads til den bærbare. Opgrader din arbejdstaske eller hæv niveauet på studiet med en ny lækker computertaske.
Shop computertaske
w36-SpotComponentCTA-rygsække-herre-neye.jpg

Vi har din ryg

Rygsækken kan mere end blot at være en virkelig praktisk taske. Vi ser flere og flere nyheder inden for rygsække til mænd, der både peger i retning af fashion og sport. Men en lækker rygsæk i skind, går man heller ikke galt i byen med. Find din favorit i det store udvalg her.
Se alle rygsæk tilbud
Shop rygsæk til ham

Adidas Originals

XD Design

Aevor

w27-SpotComponentCTA-bæredygtighed-tasker-rygsække-kufferter-v1.jpg

Det bæredygtige valg

Omtanke for vores samfund har altid været en del af NEYEs DNA. Derfor giver det rigtig god mening for os at fremhæve alle de bæredygtige valg, der er at finde i vores store sortiment.
Læs mere her

Samsonite

Matinique

Epic

The Bridge

Doughnut

Osprey

w01_SpotComponentCTA_800x480_Kufferter_HERE.jpg

Where to next?

Uanset hvor turen går hen, så invester i en kuffert der holder. En kuffert giver god komfort på rejsen og holder styr på bagagen. Vi har alt, fra de budgetvenlige modeller, til kufferter med alverdens features, de ultra lette og de blærede kufferter, der understreger din stil. Find den kuffert, der matcher dine behov.
Shop kuffert

Sandqvist

Burkely

The North Face

w36-SpotComponentCTA-rygsække-herre-neye_v1.jpg

Til enhver anledning

Om du er studerende, i job eller bare på farten, så kan der være mange gode grunde til at investere i en fed taske. Se det store udvalg og find den model, der matcher dit behov og ikke mindst stil.
Shop tasker til ham

Superdry

Shepherd

Design Letters

Tak fordi du handler i NEYE

NEYE butikkerne ejes af NEYE-Fonden, der siden 1977 har doneret sit overskud til kræftforskning i Danmark. Uanset hvad du køber i NEYE, støtter du derfor den vigtige sag. Alene de seneste 5 år, er det blevet til 50 mio. kroner til det gode formål

NEYE-Fondens donationer