Kintobe - Carry kindness

Mød det danske brand Kintobe, der er bygget på en grundtanke om, at vi skal behandle både jordkloden og hinanden med empati. Kintobe anvender certificerede, genanvendte og holdbare materialer, og er dedikerede til at give kunder fuld indsigt i hele produktets værdikæde. Med Kintobe får du urbane klassikere i et stilrent design.

Rygsække

Kintobe Tippi rygsæk. Stort udvalg af Kintobe rygsække på neye.dk

Crossbody

Kintobe Nico crossbody. Stort udvalg af Kintobe tasker på neye.dk

Se alt fra Kintobe

Kintobe Sage computertaske. Stort udvalg af Kintobe tasker på neye.dk

Shop dine favoritter

Til alle hverdagens eventyr

Oplev nyheden Kintobe Milo, som er en rummelig skuldertaske. Med plads til en computer, en praktisk forlomme og en sidelomme til drikkeflasken er Milo en sand hverdagsfavorit. Brug den som arbejdstaske, sportstaske, pusletaske eller til indkøb. Milo er fremstillet i vandafvisende og slidstærkt ripstop nylon.

Shop Kintobe skuldertasker
Kintobe Miles og Mini Miles tasker. Stort udvalg af Kintobe på neye.dk

Festival styles

Dans igennem med Kintobes cool bumbags og crossbody tasker. De lette og slidstærke nylon styles er lette at bære, og kommer i størrelser, der rummer alt fra det mest nødvendige til vandflaske, regnslag, snacks eller en ekstra bluse. Vi er vilde med farven Storm Blue, som er det perfekte sommermatch.

Shop Kintobe tasker

Nyhed: Mini Miles

Kintobes bestseller har fået en lillebror! Oplev Mini Miles, der er kompakt, praktisk og fuld af attitude. Og så er den svær at undvære, når man først har den på. Organiser nemt telefon, kort, airpods og nøgler, så hænderne er fri. Findes i en klassisk sort samt i farverne blå og grøn, som er virkelig flotte.

Shop Kintobe Miles
Unge mennesker med Kintobe Luca bæltetasker. Stort udvalg af Kintobe på neye.dk

En urban klassiker

Kintobes Luca bumbag er efterhånden en klassiker, og med god grund. Den rummelige bæltetaske er praktisk, men uden at gå på kompromis med et moderne og urbant look. Luca er elsket af mange, fra festende unge til forældre med børn. Tasken indeholder nemt både drikkeflaske, ekstra bluse og snacks. Bær Luca over ryggen for maksimal frihed.

Shop Kintobe Luca

Past, present & future

Kintobe mener, at bæredygtighed handler om meget mere end miljøet. Bæredygtighed handler lige så meget om, hvordan vi behandler hinanden. For hvis ikke vi evner at leve sammen som mennesker, så har vores fremtid på planeten ikke en chance. De tror på, at positive forandringer starter hos du og jeg, for vi kan ikke vente på, at andre ordner det for os.

Kindness til jorden

Kintobe anvender nøje udvalgte certificerede, genanvendte eller bio-baserede materialer ned i de mindste detaljer af deres tasker. Brandet designer med funktionalitet og durabilitet for øje, så produkterne kan få så langt et liv som muligt. Brandet køber også brugte tasker tilbage, og sælger dem secondhand for at forlænge lifecycle yderligere, og for at støtte op om en kultur, hvor man ikke smider ud.

Kintobe lægger stor vægt på, at man som kunde skal have fuld indsigt i sit køb. Derfor indeholder hver taske fra Kintobe en QR-kode, som fortæller om produktets produktion, materialer og plejeanvisninger. Brandet udgiver hvert år en detaljeret responsibility rapport.

Kindness til mennesker

Ud over at passe på planeten, mener Kintobe, at det er mindst lige så vigtigt, at vi passer på hinanden. Det er nemlig kun, hvis vi kan eksistere fredeligt sammen, at vi kan løse verdens udfordringer. Derfor donerer Kintobe 1% af alt salg til deres Kindness Foundation, som støtter initiativer, der spreder venlighed og fred i verden.

Inden i alle Kintobes tasker kan du finde forskellige citater, som minder dig om, at du kan gøre en positiv forskel, hvis du går ud af døren med et åbent hjerte og tasken fuld af kindness.

Se alle Kintobe tasker og rygsække