Favoritter til ferien

Sommerferien begynder så småt at kalde. Måske skal batterierne lades op under sydens sol eller i det ganske danske land. Uanset hvor i verdenen, og om den står på strandtur, cykeltur eller bytur, så har vi det, du skal bruge, når du pakker til gode ferieminder.

Rejsetasker & duffel bags

Både rejsetasker og duffel bags er perfekte som håndbagage og som rummelig taske til de mindre ture. Går du efter et klassisk og eksklusivt look, så vælg en taske i læder.

Skal stilen være mere sporty, så gå efter en duffel bag fra outdoor brands som The North Face, Haglöfs og Fjällräven. Vi har også mange flotte modeller, der ikke er i skind, men som stadig giver et moderne og stilrent look, f.eks. fra fashion brands som Rains, Calvin Klein, Les Deux, DAY ET og Again.

Shop sporty duffel bags

Shop fashion rejsetasker til ham

Shop fashion rejsetasker til hende

Se alle rejsetasker
w21_SpotComponentCTA_800x480-rejs-børn.jpg

På tur med de små

Det er en stor oplevelse at rejse sammen med sine børn. Hvis børnene er små, så udvælg få ting, I skal opleve, og afsæt tid til afslapning. Alt går ikke nødvendigvis efter planen, men det skal nok blive en god ferie. 

10 uundværlige rejsetips til småbørnsfamilier

Shop børnekufferter

Shop børnetasker

Shop små rygsække og turtasker 

Shop pusletasker og pusleunderlag

w20_SpotComponentCTA_800x480-pak-til-sommerferien.jpg

Pak til sommerferien

Hurra for ferie og pakkelister! Inden du pakker, så lad dig inspirere af vores store udvalg af tasker og kufferter til hele familien. Og ikke mindst underholdning til turen eller hygge i sommerhuset. Se alle spil & puslespil her.


Shop toilettasker

Shop bæltetasker

Shop strandtasker og køletasker

Shop nakkepuder og kuffertmærker

Crossbody

w22_CategorySpot_740x740-Festival-crossbody.jpg

Skuldertasker

w22_CategorySpot_740x740-Festival-skuldertaske.jpg

Tote bags

w22_CategorySpot_740x740-Festival-totebag.jpg