Hold tyvene væk på rejsen

I storbyens mylder, i offentlige transportmidler og på travle gader mødes alle turister, også de mere langfingrede. Med produkter fra Pacsafe kan du nyde ferien, og komme hjem med både minder og værdier i behold.

w05_Imagebanner_3200x700_PACSAFE.jpg

Innovative og funktionelle produkter fra Pacsafe

Mange har prøvet at stå i udlandet, og miste pas, kreditkort eller det nyindkøbte kamera, man havde købt specielt til rejsen. Ikke nok med frustrationen over at opholde sig i et fremmed land uden ens værdier, så kommer man i tanke om alt det besvær det medfører, når man kommer hjem igen.

Hos NEYE forhandler vi Pacsafe, som har en lang række innovative, unikke og funktionelle produkter, der øger sikkerheden og mindsker risikoen for at få stjålet sine værdigenstande. Både på rejsen, men også i dagligdagen. Pacsafe produkter er designet af folk der rejser, til folk der rejser.

5 gode grunde til at vælge Pacsafe

  • Unik og prisvindende anti-tyveri teknologi, der er designet til at være diskret og nem at anvende, men samtidig vanskelig at overvinde.
  • Snittesikre paneler – Indbygget wirenet de mest udsatte steder på tasken, som forhindrer at din taske bliver snittet op, så dine værdier er frit tilgængelige.
  • Punkterfri lynlåse – Gør det umuligt at stikke en spids genstand i lynlåsen, for derved at åbne din bagage. Forhindrer lommetyve i at stjæle dine værdier, men kan også forhindre uønsket smuglergods i at blive transporteret i din taske.
  • Snittesikre remme – Indbygget rustfrit stål kabler i de justerbare remme, som beskytter imod forsøg på overskæring.
  • Blokering i forbindelse med overførsel af personfølsomme data – I mange pas og kreditkort er der indbygget en RFID mikrochip, som indeholder dine personfølsomme oplysninger. Pacsafes produkter indeholder prisbelønnet RFIDsafe blokeringsmateriale, som forhindrer overførsel af disse data.

Tryghed på rejsen

Har du en tendens til at opbevare dine værdigenstande i lommerne, så anbefaler vi, at du tager et kig på vores udvalg af pengekatte og bæltetasker. En lille taske kan både holde styr på dine sager og vil, alt andet lige, gøre det sværre for lommetyve at nappe dem.

En god rygsæk, hvor indholdet kan gemmes lidt væk, enten i bunden af tasken eller via indvendige lommer med lynlås er også oplagt på rejsen. Se det store udvalg af rygsække her.

w24_SpotComponentCTA_1600x960_PACSAFE.jpg

Rejsesikkerhed

Gå på opdagelse i vores store udvalg af rejseprodukter. Fra gode solide kufferter, der er lette at gå med - til små uundværlige ting som kuffertlås, kuffertrem, kuffertmærker, pasholder og pengekatte.

Shop rejsetilbehør

Shop Pacsafe