½

Fødselsdagsfest - Spar op til 40%

Pacsafe tasker og tilbehør ”holder tyvene væk på rejsen”

I storbyens mylder, i offentlige transportmidler og på travle gader mødes alle turister, også de mere langfingrede. Med produkter fra Pacsafe kan du nyde ferien, og komme hjem med både minder og værdier i behold.
w05_Imagebanner_3200x700_PACSAFE.jpg

Innovative og funktionelle produkter fra Pacsafe

Mange har prøvet at stå i udlandet, og miste pas, kreditkort eller det nyindkøbte kamera, man havde købt specielt til rejsen. Ikke nok med frustrationen over at opholde sig i et fremmed land uden ens værdier, så kommer man i tanke om alt det besvær det medfører, når man kommer hjem igen.
Hos NEYE forhandler vi Pacsafe, som er en lang række innovative, unikke og funktionelle produkter, der øger sikkerheden og mindsker risikoen for at få stjålet sine værdigenstande i udlandet, men i særdeleshed også i dagligdagen. Pacsafe har designet disse produkter af folk der rejser, til folk der rejser.

5 gode grunde til at vælge tasker og tilbehør fra Pacsafe

  • Unik og prisvindende anti-tyveri teknologi, der er designet til at være diskret og nem at anvende, men samtidig vanskelig at overvinde.
  • Snittesikre paneler – Indbygget wirenet de mest udsatte steder på tasken, som forhindrer at din taske bliver snittet op, så dine værdier er frit tilgængelige.
  • Punkterfri lynlåse – Gør det umuligt at stikke en spids genstand i lynlåsen, for derved at åbne din bagage. Forhindrer lommetyve i at stjæle dine værdier, men kan også forhindre uønsket smuglergods i at blive transporteret i din taske.
  • Snittesikre remme – Indbygget rustfrit stål kabler i de justerbare remme, som beskytter imod forsøg på overskæring.
  • Blokering i forbindelse med overførsel af personfølsomme data – I mange pas og kreditkort er der indbygget en RFID mikrochip, som indeholder dine personfølsomme oplysninger. Pacsafes produkter indeholder prisbelønnet RFIDsafe blokeringsmateriale, som forhindrer overførsel af disse data.

Garanti for kvalitet med Pacsafe

Hos NEYE anbefaler vi Pacsafe, som en garanti for kvalitet og gode produkter, der gør din hverdag og ferie lettere. Har du dog en tendens til altid at opbevare dine værdigenstande i lommerne og ikke ønsker en rygsæk anbefaler vi at du tager et kig på vores store udvalg af bæltetasker fra blandt andet Pacsafe og mange andre mærker.
w24_SpotComponentCTA_1600x960_PACSAFE.jpg

En sikker rejse med Pacsafe

Crossbodys, rygsække, bæltetasker og meget mere, fås alt sammen i Pacsafes sortiment. Det store udvalg sikrer at der er noget i alle prisklasser og til enhver smag, uden at du bør gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet. 
Se alle produkter her