Den store rejseguide

For nogle står ferien snart for døren, og hvad enten du mangler en kuffert til skiferien eller de sydlige himmelstrøg, så har vi hos NEYE et bredt udvalg. Vi har samlet en kuffert- og tilbehørsguide til enhver rejse, med produkter fra kendte brands som Samsonite, Eastpak, Delsey, Epic og mange flere. Derudover guider vi dig også igennem et udvalg af produkter, som hjælper til en sikker rejse.
w04_Imagebanner_3200x700_TOP_v2.jpg

Hvilken kuffert skal jeg vælge?

Går du også med overvejelser omkring, hvilken kuffert, der er det rigtige valg for dig? Her får du et overblik over de mange forskellige muligheder.

Overordnet set kan du vælge mellem en hardcase og en softcase kuffert. Hardcase kufferter kan f.eks. være fremstillet i polycarbonat, som giver en ekstrem holdbarhed. Modsat findes der også softcase kufferter fremstillet i slidstærkt tekstil, som er lidt mere fleksible, da stoffet kan udvide sig en smule, hvis kufferten er pakket til det maksimale. Til gengæld kan flere af disse modeller trykkes let sammen, hvis ikke de er helt fyldte, og på den måde mere håndterbare, hvis pladsen er trang, f.eks. når bilen skal pakkes. Søger du en blød letvægtskuffert, så er Uplite serien fra Samsonite oplagt. 

Det næste du skal overveje er, om din kuffert skal have 2 eller 4 hjul. Dette afhænger lidt af, hvilken type ferie du skal på. Kufferter med 2 hjul er oplagte til storbyferier, da disse er mere terrængående og du kan således nemt trække den efter dig på ujævne overflader.

Kufferter med 4 hjul er herimod velegnet til charterferier, hvor du bliver transporteret nemt fra fly til hotel.
Mange business rejsende foretrækker også de 4-hjulede. Denne type kan du uden problemer manøvrere rundt med på den jævne overflade, som der blandt andet er i en lufthavn. 

Det næste spørgsmål du højst sandsynligt stiller dig selv er, hvad en kuffert må veje og hvor store disse må være? Dette afhænger alt sammen af, hvilket flyselskab du rejser med, eller hvor meget plads du har i bilen, hvis du elsker kør-selv ferier. Et godt og fonuftigt udgangspunkt er dog at vælge en letvægtskuffert. Disse kufferter vejer typisk under 2 kg., hvis det er kabinekuffert størrelsen og mellem 2 og 3 kg, hvis det er de lidt større modeller. Og på den måde har du lidt flere at kilo at gøre godt med i forhold til det du pakker ned i den.

Se alle kabinekufferter

Se alle børnekufferter

Se det store udvalg af kufferter

w20_SpotComponentCTA_800x480_haandbagage.jpg

Få styr på reglerne

Det kan være svært at holde styr på reglerne for håndbagage for de mange flyselskaber, da reglerne er forskellige fra flyselskab til flyselskab. Hos NEYE har vi lavet en guide, så du er klædt på til din næste rejse.

Her får du blandt andet svar på:
  • Håndbagage - Hvor mange kilo?
  • Håndbagage - Hvilke mål?
  • Håndbagage - Hvad skal man have med?
Læs håndbagage-guide

Kabinekufferter

Kuffert tilbud

Rejsetasker

Hvordan pakker jeg min kuffert optimalt?

w04_SpotComponent_1_1200x960_pakkeguide.jpg

Samsonite

Eastpak

Delsey

w04_SpotComponent_1_1200x960_tilbehor.jpg

Det uundværlige rejsetilbehør til rejsen

Har du alt tilbehør til din rejse? Hos NEYE finder du et bredt udvalg af tilbehør, lige fra nakkepuder og sovebriller til pasholdere, pengekat og kuffertremme.
Se alt rejsetilbehør
w24_SpotComponentCTA_1600x960_REJSSMART_1.jpg

Guide til bløde foldbare rejsetasker

Mangler du plads eller kan du bare godt lide, at din kuffert ikke optager unødvendig plads i hjemmet? Hos NEYE har vi et godt udvalg af foldbare kufferter og tasker til dig. Også de bløde rejsetasker er populære, bl.a. fra mærker som Epic og Eastpak, som er lette og fleksible og gør det nemt at opbevare taskerne, når de ikke er i brug.
Fleksibel bagage løsning