Den store rejseguide

For nogle står ferien snart for døren, og uanset hvor turen går hen, så har vi en kuffert, der kan matche dit behov. I guiden her får du f.eks. gode råd til valg af kuffert og til hvordan du pakker mest optimalt. Lad dig inspirere i vores store udvalg af mærker som Samsonite, Eastpak og Delsey - og glem ikke at dykke ned i det uundværlige rejsetilbehør.

w04_Imagebanner_3200x700_TOP_v2.jpg

Hvilken kuffert skal jeg vælge?

Går du også med overvejelser omkring, hvilken kuffert, der er det rigtige valg for dig? Her får du et overblik over de mange forskellige muligheder.

Overordnet set kan du vælge mellem en hardcase og en softcase kuffert. Hardcase kufferter kan f.eks. være fremstillet i polycarbonat, som giver en ekstrem holdbarhed. Modsat findes der også softcase kufferter fremstillet i slidstærkt tekstil, som er lidt mere fleksible, da stoffet kan udvide sig en smule, hvis kufferten er pakket til det maksimale. Til gengæld kan flere af disse modeller trykkes let sammen, hvis ikke de er helt fyldte, og på den måde mere håndterbare, hvis pladsen er trang, f.eks. når bilen skal pakkes. Søger du en blød letvægtskuffert, så er Airea serien fra Samsonite oplagt. 

Det næste du skal overveje er, om din kuffert skal have 2 eller 4 hjul. Dette afhænger lidt af, hvilken type ferie du skal på. Kufferter med 2 hjul er oplagte til storbyferier, da disse er mere terrængående og du kan således nemt trække den efter dig på ujævne overflader.

Kufferter med 4 hjul er derimod velegnet til charterferier, hvor du bliver transporteret nemt fra fly til hotel.

Mange business rejsende foretrækker også de 4-hjulede. Denne type kan du uden problemer manøvrere rundt med på den jævne overflade, som der blandt andet er i en lufthavn. 

Det næste spørgsmål du højst sandsynligt stiller dig selv er, hvad en kuffert må veje og hvor store disse må være? Dette afhænger alt sammen af, hvilket flyselskab du rejser med, eller hvor meget plads du har i bilen, hvis du elsker kør-selv ferier. Et godt og fonuftigt udgangspunkt er dog at vælge en letvægtskuffert. Disse kufferter vejer typisk under 2 kg., hvis det er kabinekuffert størrelsen og mellem 2 og 3 kg, hvis det er de lidt større modeller. Og på den måde har du lidt flere kilo at gøre godt med, i forhold til det du pakker ned i den.

Se alle kabinekufferter

Se alle børnekufferter

Se det store udvalg af kufferter

Håndbagage guide. Få gode råd til rejsen på neye.dk

Få styr på reglerne

Det kan være svært at holde styr på reglerne for håndbagage, da reglerne er forskellige fra flyselskab til flyselskab. Hos NEYE har vi lavet en guide, så du er klædt på til din næste rejse.

Her får du blandt andet svar på:

Hvor meget må håndbagagen veje?
Hvilke mål er tilladt som håndbagage?
Hvad skal man pakke i sin håndbagage?

Læs håndbagage guide

Kabinekufferter

w04_CategorySpot_740x740_rejs_kateogrier_kabine.jpg

Kuffert tilbud

w04_CategorySpot_740x740_rejs_kateogrier_tilbud_v3.jpg

Rejsetasker

w04_CategorySpot_740x740_rejs_kateogrier_rejsetaske.jpg

Hvordan pakker jeg min kuffert optimalt?

w04_SpotComponent_1_1200x960_pakkeguide.jpg
w04_SpotComponent_1_1200x960_tilbehor.jpg

Det uundværlige tilbehør til rejsen

Har du husket det hele? Hos NEYE finder du et bredt udvalg af rejsetilbehør, f.eks.

Nakkepuder
Sovemasker
Pasholdere
Pengekat
Kuffertvægte
Kuffertremme
Kuffertmærker

Se alt rejsetilbehør
w24_SpotComponentCTA_1600x960_REJSSMART_1.jpg

Guide til bløde rejsetasker

Mangler du plads eller kan du bare godt lide, at din kuffert ikke optager unødvendig plads i hjemmet? Hos NEYE har vi et godt udvalg af foldbare kufferter og tasker til dig. Også de bløde rejsetasker er populære, bl.a. fra mærker som Eastpak og Thule, som er lette og fleksible og gør det nemt at opbevare taskerne, når de ikke er i brug.
Fleksibel bagage løsning