Sale: Spar op til 50% på masser af brands

Fashion – også i regnvejr

Rains har virkelig sat standarden for fashion regntøj og vandtætte accessories. Stilen er minimalistisk og farverne er altid i tråd med tiden. Deres tasker og accessories er designet til al slags vejr og perfekte til de regnfulde dage.

Vi er vilde med Rains’ vandtætte og bløde signaturmateriale, der har en glat og mat finish.

Shop dine Rains favoritter

Stilrene rygsække

Rygsækkene er kernen i Rains taskekollektion. De er behagelige at have på, og så beskytter de dine ting i al slags vejr.  Oplev de mange muligheder inden for størrelser, farver og features. F.eks. rolltops, skjulte lommer til elektronik og signaturspænder.

Shop Rains rygsække
Brandsite_category-banner_accessories_1400x700px.jpg

Tasker & accessories

Foruden tasker og rygsække, så har Rains også designet en bred vifte af accessories i deres lækre og vandtætte signaturmateriale. Naturligvis i nuancer, som matcher taskerne. Du finder alt fra punge og toilettasker til picnictæpper og beklædning.

Rains toilettasker
Rains computer sleeves
Rains punge & kortholdere
Rains hatte og kasketter

Shop Rains tasker

Rejsetasker

Uanset om du skal på en kort byferie eller en længere rejse, så er Rains’ duffel bags og rejsetasker oplagte at tage med. Alle designs fås i et udvalg af størrelser i tidløse farver og med funktionelle detaljer.

Shop Rains weekendtaske

Paris Fashion Week AW22

I januar 2022 havde Rains sin showdebut i den prestigefyldte modeuge i Paris. Showet foregik i kunsthallen Palais de Tokyo, hvor Rains i den grad viste deres internationale format. Om kollektionen Skywalker fortæller chefdesigner Tanne Vinter i en pressemeddelelse: “Skandinavien om vinteren er mørk. Og enten taber man sig selv i den sorte afgrund, ellers læner man sig ind. Vi lænede os ind. Så vi tog vores palet til et af de mørkeste steder, vi kender på Jorden – Norden – og fandt opmuntring i det storartede nordlys”.

Tanne Vinter har designet kollektionen, mens influencer Pernille Teisbæk har været stylist på showet, der blev lukket af Prins Nikolai, som sidste model på podiet.

Past, present & future

Danske Rains blev etableret i 2012 og har siden da fremstillet kvalitetsprodukter i et tidløst og originalt design. Stilen er skandinavisk, med funktionelle detaljer og komfort i højsædet. Rains kollektioner dækker bl.a. regnjakker, tasker og accessories og de kommer løbende med nye bud på, hvordan det moderne og stilbevidste menneske kan bevæge sig tørt igennem regnen.

Rains er inspireret af skandinavisk vejrforhold og designtradition. Og det er virksomhedens klare opfattelse, at funktionalitet ikke bør prioriteres på bekostning af designet. Netop Danmarks beliggenhed i udkanten af det europæiske kontinent, tæt ved store havområder og midt i vestenvindsbæltet bidrager til produktudviklingen. Et hurtigt regnskyl kan være både smukt og stemningsfuldt, men først og fremmest stiller det krav til beklædningen, så vel som accessories, hvis du færdes ude. Visionen er således at skabe produkter, som bidrager til en positiv udendørs oplevelse.

Ansvarlighed

Som en ansvarsbevidst virksomhed forpligter Rains sig til at opretholde et ansvarligt og bæredygtigt fokus i hele deres værdikæde. Det gør de ved at sætte fokus på etiske standarder og ved at være særlig opmærksom på konsekvenserne af deres produktion. Udgangspunktet for Rains’ produkters bæredygtighed findes i produktsikkerhed og holdbarhed ved at fokusere på kvalitetsprodukter, der er 100% sikre at bære og på længere sigt har en minimal indvirkning på miljøet.

Se alle Rains tasker

Se alle Rains rygsække

Shop dine Rains favoritter