½

Final Sale - ekstra 10%

Skolestart-guide-3200x700.jpg
Skolestart-guide-3200x700.jpg

Er dit barn klar til skolestart?

For de fleste små er skolestart noget nyt og spændende i deres liv. En ny hverdag begynder - med læring, fællesskab og oplevelser. Det er derfor vigtigt at klæde dem bedst muligt på til dette. Få et overblik over de bedste skoletaske mærker her på siden og få gode råd til valg af den rigtige taske til dit barn samt det vigtige tilbehør, som skal med i skoletasken hver dag.

w06_SpotComponentCTA_800x480_5-gode-raad.jpg

Guide: 5 gode råd, når du vælger skoletaske

Undervurder ikke vigtigheden af den rigtige skoletaske. Hos NEYE har vi et bredt udvalg af kvalitetsskoletasker og der vil helt sikkert også være en, der passer dit barn. Tag os med på råd, inden du og dit barn vælger skoletaske.
Læs skoletaske guide

0.-1. Klasse

Beckmann-classic-tiger-0-1.jpg

2.-4. Klasse

Jeva-square-flora-2-4.jpg

5.+ Klasse

Satch-pack-no-rules-5+.jpg

Populære skoletaske mærker

w06_SpotComponentCTA_800x480_skoleting.jpg

Skolesager

Vi har samlet Alt det, dit barn skal bruge til skoledagen på én side til dig. Klik ind og se det store udvalg af:

Skoletasker

Skoletaskesæt

Penalhuse

Madkasser

Drikkedunke

Gymnastiktasker

Computer sleeves

Se alt til skolestart

Hele pakken

Hos NEYE går du aldrig ned på udstyret til skolestart. Oplev de fantastiske skoletaskesæt fra bl.a. Ergobag, Beckmann og LEGO - og få styr på både skoletaske, gymnastiktaske/ turrygsæk og penalhus. Indholdet varierer mærkerne i mellem, så find det sæt, der bedst passer jeres behov.
Køb skoletaske sæt
helepakken-beckmann-ergobag.jpg

Beckmann: Perfekt ergonomi

Beckmann skoletasker har førsteklasses bærekomfort og er testvinder af "Innovation Award for Ergonomics 2019". God begynder-skoletaske med vandtæt lomme til madpakken samt regnslag. Fås i flere varianter.

JEVA: Perfekt ergonomi

Skumryg sikrer perfekt støtte mellem ryg og skoletaske. Den justerbare brystrem giver optimal bærekomfort. Drikkedunk og gymnastikpose medfølger på følgende serier: Beginners, Intermediate, U Turn og Practised.

Ergobag: Bæredygtigt valg

Ergobag anvender tekstiler, der er fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker. Perfekt ergonomi: alle Ergobag skoletasker har justerbart rygsystem, så de kan tilpasses barnets kropsbygning, og dermed vokse med barnet.

w06_SpotComponentCTA_800x480_tilbud_v1.jpg

Gode tilbud til skolestart

Hos NEYE har vi alle de vigtige ting, til når man går i skole. Og selvfølgelig er der også gode tilbud til skolestarten.

Køb penalhus
Køb drikkedunk
Køb madkasse
Se skoletaske tilbud

Nye og gamle kendinger