w24_Imagebanner_3200x700-skolestart-skoletasker.jpg
w24_Imagebanner_3200x700-skolestart-skoletasker.jpg

Er dit barn klar til skolestart?

For de fleste små er skolestart noget nyt og spændende i deres liv. En ny hverdag begynder - med læring, fællesskab og oplevelser. Det er derfor vigtigt at klæde dem bedst muligt på til dette. Få et overblik over de bedste skoletaske mærker her på siden og få gode råd til valg af den rigtige taske til dit barn samt det vigtige tilbehør, som skal med i skoletasken hver dag.

w24_SpotComponentCTA_800x480-skoletasker-gode-råd.jpg

Guide: 5 gode råd, når du vælger skoletaske

Undervurder ikke vigtigheden af den rigtige skoletaske. Hos NEYE har vi et bredt udvalg af kvalitetsskoletasker og der vil helt sikkert også være en, der passer dit barn. Tag os med på råd, inden du og dit barn vælger skoletaske.
Læs skoletaske guide

0.-1. Klasse

Beckmann-classic-tiger-0-1.jpg

2.-4. Klasse

Jeva-square-flora-2-4.jpg

5.+ Klasse

Satch-pack-no-rules-5+.jpg

Populære skoletaske mærker

w24_SpotComponentCTA_800x480-skoletasker-alt-til-skolen.jpg

Skolesager

Vi har samlet Alt det, dit barn skal bruge til skoledagen på én side til dig. Klik ind og se det store udvalg af:

Skoletasker

Skoletaskesæt

Penalhuse

Madkasser

Drikkedunke

Gymnastiktasker

Computer sleeves

Se alt til skolestart

Hele pakken

Hos NEYE går du aldrig ned på udstyret til skolestart. Oplev de fantastiske skoletaskesæt fra bl.a. Ergobag, Beckmann og LEGO - og få styr på både skoletaske, gymnastiktaske/ turrygsæk og penalhus. Indholdet varierer mærkerne i mellem, så find det sæt, der bedst passer jeres behov.
Køb skoletaske sæt
helepakken-beckmann-ergobag.jpg

Tryg skolestart

Skolestart handler om andet end ergonomiske skoletasker og spidsede blyanter.

Skolestart handler også om nye rammer, nye krav og nye venner – som er ganske ressourcekrævende for børn, der ved skolestart samtidig siger farvel til de trygge rammer i børnehaven. Børnene møder en helt ny hverdag, hvor mødet med store skolebørn i skolegården, kan være lidt af en omvæltning, samtidig med, at de også skal finde sin egen rolle og skabe nye relationer.

Organisationer som Børns Vilkår og Skole og Forældre (landsorganisationen for skolebestyrelser og forældre til børn i folkeskolen) har masser af gode råd til dig som forælder, uanset om det er skolestarten for det lille barn eller første skoledag efter en lang sommerferie for de lidt større børn. Nogle af de gode råd de deler ud af, handler om hvordan du skaber de bedste rammer for dit barns skolestart.

Gode råd til dit barns skolestart

  • Få barnet ind i en god rytme i forhold til sengetider og gode morgenrutiner
  • Giv barnet ro i maven med klare rammer. Tal f.eks. om hvad skoledagen vil bringe (det vil man typisk kunne læse om på Aula), og hvem der henter efter skole.
  • Giv barnet færre eller kortere legeaftaler, så der er overskud til at fordøje skoledagens indtryk, og tid til bare at være hjemme og slappe af.
  • Skab luft i familiens kalender. Ved skolestart bør antallet af aktiviteter efter skole og i weekenden begrænses, det giver plads til familietid i vante rammer.
  • Giv barnet tid til at finde sig til rette. Mange børn bliver ved skolestart hurtigere træt, sur eller grådlabil. Det betyder ikke nødvendigvis, at barnet ikke er glad for at gå i skole. Støt barnet og lyt til eventuelle bekymringer hos barnet.
w24_SpotComponentCTA_800x480-skoletasker-tilbud-v1.jpg

Gode tilbud til skolestart

Hos NEYE har vi alle de vigtige ting, til når man går i skole. Og selvfølgelig er der også gode tilbud til skolestarten.

Køb penalhus
Køb drikkedunk
Køb madkasse
Se skoletaske tilbud