w05_2024_Imagebanner_3200x700-skoleguide-skoletasker.jpg
w05_2024_Imagebanner_3200x700-skoleguide-skoletasker.jpg

Er dit barn klar til skolestart?

For de fleste små er skolestart noget nyt og spændende i deres liv. En ny hverdag begynder - med læring, fællesskab og oplevelser. Det er derfor vigtigt at klæde dem bedst muligt på til dette. Få et overblik over de bedste skoletaske mærker og få gode råd til valg af den rigtige taske til dit barn samt det vigtige tilbehør, som skal med i skoletasken hver dag.

w05_2024_SpotComponentCTA_800x480-gode-råd.jpg

Guide: 5 gode råd, når du vælger skoletaske

Undervurder ikke vigtigheden af den rigtige skoletaske. Hos NEYE har vi et bredt udvalg af kvalitetsskoletasker og der vil helt sikkert også være en, der passer dit barn. Tag os med på råd, inden du og dit barn vælger skoletaske.
Læs skoletaske guide

Genvej til klassetrin

De bedste skolesager

Få styr på alt til skoledagen. Fra skoletasker og gymnastiktasker til alle de uundværlige ting som drikkedunk, madkasse og penalhus. Vi forhandler kun brands, som vi står inde for, uanset om det gælder taskens ergonomi eller tilbehøret i tasken. Se det store udvalg af:

Skoletasker
Penalhuse
Madkasser
Drikkedunke
Termo drikkeflasker
Gymnastiktasker
Computer sleeves
Skriveartikler & tilbehør

Se alt til skoledagen
NEYE prismatch på skoletasker

Prismatch på skoletasker

Vi vil gerne tilbyde dig det bedste udvalg af skoletasker, til markedets bedste priser. Derfor matcher vi prisen på alle skoletasker, hvis du finder samme model billigere et andet sted.

Læs mere om prismatch

Populære brands

Tryg skolestart

Skolestart handler om andet end ergonomiske skoletasker og spidsede blyanter.

Skolestart handler også om nye rammer, nye krav og nye venner – som er ganske ressourcekrævende for børn, der ved skolestart samtidig siger farvel til de trygge rammer i børnehaven. Børnene møder en helt ny hverdag, hvor mødet med store skolebørn i skolegården, kan være lidt af en omvæltning, samtidig med, at de også skal finde sin egen rolle og skabe nye relationer.

Organisationer som Børns Vilkår og Skole og Forældre (landsorganisationen for skolebestyrelser og forældre til børn i folkeskolen) har masser af gode råd til dig som forælder, uanset om det er skolestarten for det lille barn eller første skoledag efter en lang sommerferie for de lidt større børn. Nogle af de gode råd de deler ud af, handler om hvordan du skaber de bedste rammer for dit barns skolestart.

Gode råd til dit barns skolestart

  • Få barnet ind i en god rytme i forhold til sengetider og gode morgenrutiner
  • Giv barnet ro i maven med klare rammer. Tal f.eks. om hvad skoledagen vil bringe (det vil man typisk kunne læse om på Aula), og hvem der henter efter skole.
  • Giv barnet færre eller kortere legeaftaler, så der er overskud til at fordøje skoledagens indtryk, og tid til bare at være hjemme og slappe af.
  • Skab luft i familiens kalender. Ved skolestart bør antallet af aktiviteter efter skole og i weekenden begrænses, det giver plads til familietid i vante rammer.
  • Giv barnet tid til at finde sig til rette. Mange børn bliver ved skolestart hurtigere træt, sur eller grådlabil. Det betyder ikke nødvendigvis, at barnet ikke er glad for at gå i skole. Støt barnet og lyt til eventuelle bekymringer hos barnet.