Guide til skoletasker fra Beckmann

Den unikke kombination af ergonomi og design har gjort Beckmann til den fortrukne skoletaske for skandinaviske børn. Alle tasker gennemgår strenge kvalitetskontroller og testes grundigt, så de lever op til Beckmanns høje krav til holdbarhed og komfort.

Skoletasker

Beckmann skoletasker. Stort udvalg til piger og drenge på neye.dk

Gymnastiktasker

Beckmann gymnastiktaske. Stort udvalg af gymnastikposer og idrætstasker på neye.dk

Madkasser

Beckmann madkasse og drikkedunk. Stort udvalg til børn på neye.dk

Video guide: Classic

Bliv klogere på de mange fantastiske features, der er tænkt ind i Classic skoletasken. Gennemtænkt design, fra inderst til yderst.

Shop dine favoritter

Beckmann skoletasker 0. til 2. klasse. Stort udvalg af skoletasker på neye.dk

Tasker til skolestart

Både Classic og Active Air er bestsellers fra Beckmann. Oplev skoletaskerne, som passer til 0.-2. klasse, hvor fantastisk bærekomfort, synlighed og smarte funktioner er kombineret med farver, mønstre og illustrationer som børnene elsker. Se også det store udvalg af penalhuse, der matcher Beckmanns skoletasker og rygsække.

Shop penalhus

Beckmann til 0.-2. klasse

3. – 7. klasse

Sport Junior på 30 liter er til større børn. Skoletasken er ideel fra ca. 3. klasse og har et sporty design og mange praktiske rum. Også rygsækken Urban Midi på 26 liter passer godt til de større skolebørn. Urbans nordiske design med douche farver appellerer bredt.

Begge tasker har god luftgennemstrømning på ryggen, og alt hvad du behøver for optimal vægtfordeling og god bærekomfort. Derudover er der plads til en 16” bærbar pc.

Beckmann Sport & Urban Midi
Beckmann Street Go rygsæk. Stort udvalg af rygsække på neye.dk

Til job og studiet

Street er til unge og voksne, der søger en cool rygsæk uden at gå på kompromis med smarte funktioner og god bærekomfort. Alle Street rygsække er fremstillet af vand- og vejrbestandigt materiale; designet til at beskytte dine ejendele. Street Light rummer 22 liter, Street Go 26 liter og Street FLX 30 liter, men kan ved hjælp af FLX-systemet udvides med 5 liter. Læs om de forskellige rygsække features og find din favorit her.

Shop Beckmann til voksne

Til børnehaven

Rygsækkene Classic Mini og Urban Mini er designet til små børn, og er oplagte som børnehavetasker. Bæresystemet matcher kvaliteten af Beckmanns øvrige rygsække, med behagelig polstring i ryg og på skulderremme. Taskerne er fremstillet i vandafvisende materiale og har desuden et regnslag. Brystrem, reflekser, lomme til drikkedunk, navnelapper mm., er der selvfølgelig også tænkt på.

Beckmann børnehavetasker

Video guide: Active Air

Active Air FLX er et godt eksempel på, at en skoletaske ikke bare er en skoletaske. Se videoen og oplev Beckmanns prisvindende og super ergonomiske skoletaske.

Past, present & future

At producere skoletasker med et ergonomisk design, som børn elsker, er hjertet af alt hvad Beckmann gør. Siden 1946 har Beckmann fokuseret på at fremstille skoletasker, som er nemme at bære og perfekt designet til børn. I dag tilbyder de en bred vifte af rygsække og skoletasker til børn i alle aldre, alle med udgangspunkt i norsk håndværk.

Beckmann arbejder tæt sammen med eksperter og fagfolk, f.eks. kiropraktorer. Fagfolk inden for ergonomi er med i udviklingen og test af Beckmanns skoletasker og rygsække.

Design i børnehøjde
Beckmann har også fokus på det, der skaber magi for børnene; farverne, figurerne og mønstrene. Det sker med udgangspunkt i trends og en tæt dialog med lærere, forældre, og ikke mindst med børn.

Illustrationerne laves fra bunden, og er med til at skabe den magiske følelse hos børnene. Det kan være alt fra feer til robotter og en masse derimellem. Det vigtigste er, at barnet får en nærmest magisk oplevelse, når skoletasken vælges.

Prisvinder inden for ergonomi
Beckmann of Norway har vundet flere priser, både for deres Classic og deres Active Air skoletasker. F.eks. Innovation Award for Ergonomics fra The Institute for Health and Ergonomics (IGR). En fin anerkendelse af deres store fokus på ergonomi. De prisvindende skoletasker er særligt overbevisende i de 3 ergonomiske principper, som er basis for en god skoletaske:

Frihed til at bevæge sig
Taskerne fra Beckmann er designet med hoftebælte og brystrem, for at barnet kan bevæge sig frit, uden at tasken er i vejen.

Vægtfordeling
Taskerne fra Beckmann er designet til at fordele vægten jævnt over flere punkter, hvilket beskytter ryggen for skader.

Tilpasning til barnet
Taskerne fra Beckmann kan justeres individuelt, så de tilpasser sig det enkelte barn.

Beckmann skoletasker er desuden anbefalet af: German Society for Paediatric Rheumatology og Canadian Chiropractic Association. Læs eksperternes anbefalinger her.

For en grønnere fremtid
Alle Beckmanns produkter er holdbare og af høj kvalitet, så de vil holde i lang tid, trods masser af slid. Mange af Beckmanns produkter fremstilles af genbrugte PET flasker. Hovedmaterialet i rygsækserierne City, Urban, Street samt skoletaskerne Active Air og Classic er produceret af genbrugte plastikflasker. Penalhuse til børn produceres også af materiale fra genbrugte plastikflasker og blyanterne i deres penalhuse er fremstillet af FSC certificeret træ. FSC stiller bl.a. krav til annsvarlig skovdrift, og at den tager hensyn til lokalbefolkningen. Læs mere om materialer og certifikater her.