Guide til skoletasker fra Beckmann

Beckmanns mission er, i samarbejde med forbrugeren, at skabe de bedste skoletasker i verden. Det er derfor heller ikke uden grund, at de er Skandinaviens største producent af skoletasker.
Beckmann-3200x600.jpg
Beckmann-3200x600.jpg

Hvorfor vælge Beckmann

At købe sin første skoletaske er en stor begivenhed. Som forældre vil du være sikker på, at dit barn får en taske med fantastisk bærekomfort, god funtionaltitet som f.eks. praktiske lommer og ikke mindst en synlig, slidstærk skoletaske, som dit barn vil elske. Det forstår vi godt.

Beckmann arbejder tæt sammen med eksperter og fagfolk, f.eks. kiropraktorer. Fagfolk inden for ergonomi er med i udviklingen af Beckmanns skoletasker og rygsække, lige som både skolelærere og forældre får lov til at komme med input til praktiske løsninger, der letter hverdagen og turen til og fra skole. I designprocessen taler Beckmann også meget med børnene i forhold til, hvad de er optaget af. Det kan være alt fra alfer til robotter og en masse derimellem. Det vigtigste er, at barnet får en nærmest magisk oplevelse, når den første skoletaske vælges.

I mere end 75 år har Beckmann udviklet rygsække med fokus på komfort, bæresystemer og gennemtænkte funktioner. De har gennem tiden lært en masse og har selvsagt en masse erfaring inden for netop det område. De udvikler sig med tiden, både hvad angår trends og ikke mindst forskningen inden for ergonomi og bærekomfort.

Du kan derfor være sikker på at få en skoletaske i topklasse, hvis du vælger en Beckmann. Beckmann skoletasker er desuden anbefalet af: German Children's Rheumatism Foundation og Canadian Chiropractic Association.

Prisvinder inden for ergonomi
Beckmann of Norway modtog i 2019  “Innovation Award for Ergonomics 2019” fra The institute for Health and Ergonomics (IGR). En pris udgivet for deres store fokus på at fremstille skoletasker med gode ergonomiske kapaciteter.

De prisvindende skoletasker fra Beckmann var særligt overbevisende i de 3 ergonomiske principper, som er basis for en god skoletaske:

Frihed til at bevæge sig
Taskerne fra Beckmann er designet med hoftebælte og brystrem, for at barnet kan bevæge sig frit, uden at tasken er i vejen.

Vægtfordeling
Taskerne fra Beckmann er designet til at fordele vægten jævnt over flere punkter, hvilket beskytter ryggen for skader.

Tilpasning på barnet
Taskerne fra Beckmann kan justeres individuelt, så de tilpasser sig det enkelte barn.

Udover at Beckmanns skoletasker opfylder kravene til de 3 ergonomiske principper, har skoletaskerne også:
  • Børnevenlige designs: Beckmanns skoletasker har flotte designs til både drenge og piger
  • God kvalitet: der er 4 års garanti på alle Beckmanns skoletasker, som alle er i materialer af høj kvalitet
  • Brugervenlighed: skoletaskerne fra Beckmann er funktionelle og nemme at håndtere for børn

Læs mere om den tyske innovationspris inden for ergonomi her.

Se alle Beckmann skoletasker her

For en grønnere fremtid

Holdbare produkter er et vigtigt parameter i forhold til at reducere det miljømæssige aftryk. Alle Beckmanns produkter er af høj kvalitet, som vil holde i lang tid, trods masser af slid. For en skoletaske skal kunne klare lidt af hvert, når den smides i skolegården, eller bliver brugt som hynde. 

Desuden er mange af Beckmanns produkter fremstillet af genbrugte PET flasker, som ellers ville have forurenet vores planet. Også blyanterne i deres penalhuse er fremstillet af PEFC/FSC certificeret træ, der sikrer bæredygtigt skovbrug.

Skoletasker

Beckmann-740x740-Skoletaske-indgang.jpg

Penalhuse

Beckmann-740x740-Penalhuse-indgang-2.jpg

Gymnastiktasker

Beckmann-740x740-Gymnastik-indgang-1.jpg

Komfort og funktion når det er bedst

En Beckmann skoletaske er gennemført design, både indeni og taskens ydre. Se videoen og bliv klogere på de mange fantastiske features, der er tænkt ind i bestseller modellen Beckmann Classic.

Gennemført design

Beckmanns Active Air FLX model er et godt eksempel på, at en skoletaske ikke bare er en skoletaske. Se videoen, der helt enkelt gennemgår det gennemtænkte design, der er en naturlig del af Beckmanns super ergonomiske skoletaske.