Guide til skoletasker fra Beckmann

Den unikke kombination af ergonomi og design har gjort Beckmann til den fortrukne skoletaske for skandinaviske børn. Alle tasker gennemgår strenge kvalitetskontroller og testes grundigt, så de lever op til Beckmanns høje krav til holdbarhed og komfort.

Skoletasker

Beckmann skoletasker - Stort udvalg på neye.dk

Gymnastiktasker

Beckmann gymnastiktasker - Stort udvalg på neye.dk

Penalhuse

Beckmann penalhus - Stort udvalg på neye.dk

Video guide: Classic

Bliv klogere på de mange fantastiske features, der er tænkt ind i Classic skoletasken. Gennemtænkt design, fra inderst til yderst.

Shop dine favoritter

Active Air FLX

I 2021 vandt Beckmann IGR Innovation Award for Ergonomics for deres Active Air FLX skoletaske. Det er en innovativ taske med den ultimative funktionalitet og bærekomfort. Rygsystemet er baseret på en kombination af luft- og skumpolstring. Det gør, at luften fordeles og giver større kontaktflade mellem rygsæk og ryg, hvilket giver bedre støtte og stabilitet. FLX-systemet gør det muligt at øge volumen i skoletasken fra 20 til 25 liter, når der er behov for det og den skrå åbning sikrer et godt overblik.

Active Air FLX passer godt til 0.-2. klasse. 100% af tekstilet er lavet af genbrugte plastikflasker (rPET-flasker).

Shop Beckmann til skolestart
Beckmann Classic skoletasker 22 liter

Classic

Classic skoletasken er en bestseller, og Unicorn, Furry og Camo Rex er blot nogle af de styles, der hitter stort i klasselokalet. Med Classic 22 l. kombinerer Beckmann fantastisk bærekomfort, synlighed og smarte funktioner (der giver forældrene tryghed), med farver, mønstre og illustrationer som børnene elsker.

Se nyhederne og find jeres favorit blandt eventyrlige dyr, seje tigere og science looks - og mærk magien, når den første skoletaske skal vælges.

Beckmann 0.-2. klasse

Sport Junior

Sport serien fra Beckmann appellerer til større børn og unge. Trendy farver og sporty materialevalg gør, at rygsækken passer perfekt til en aktiv hverdag.

Sport Junior på 30 liter er ideel fra ca. 3. klasse. Skoletasken har et sporty design og mange praktiske rum. Indvendig lomme til den bærbare pc, god luftgennemstrømning på ryggen, og alt hvad du behøver for optimal vægtfordeling og god bærekomfort. Hoftebæltet kan nemt tages af eller fastgøres efter behov.

Shop Beckmann Sport
Beckmann Urban Midi skoletasker 26 liter

Urban

Urban serien findes i flere størrelser, fra børnehavealderen til voksne. Det nordiske design med douche farver appellerer bredt. Kollektionen består af et fast sortiment fra den harmoniske farvepalette, suppleret med årets trendfarver. 100% af tekstilet, der bruges i Urban rygsække er fremstillet af genbrugte plastikflasker (rPET-flasker).

Den tidløse Urban Midi på 26 liter er perfekt som skoletaske til de lidt større børn. Tasken har god luftgennemstrømning i ryggen, solide polstringer i ryg og skulderremme samt brystrem og hoftebælte. Inde i tasken er der bl.a. et separat rum til en 16" pc.

Shop Beckmann Urban Midi

Street

Street er til unge og voksne, der søger en cool rygsæk uden at gå på kompromis med smarte funktioner og god bærekomfort. Alle Street rygsække er fremstillet af  vand- og vejrbestandigt materiale; designet til at beskytte dine ejendele.

  • Street Light modellen rummer 22 liter og har plads til en 16" computer.
  • Street FLX rummer 30 liter, men kan ved hjælp af FLX-systemet udvides med 5 liter. Tasken har bl.a. et separat lynlåsrum med ekstra blødt for til den bærebare pc.
Shop Beckmann Street

Video guide: Active Air

Active Air FLX er et godt eksempel på, at en skoletaske ikke bare er en skoletaske. Se videoen og oplev Beckmanns prisvindende og super ergonomiske skoletaske.

Past, present & future

At producere skoletasker med et ergonomisk design, som børn elsker, er hjertet af alt hvad Beckmann gør. Siden 1946 har Beckmann fokuseret på at fremstille skoletasker, som er nemme at bære og perfekt designet til børn. I dag tilbyder de en bred vifte af rygsække og skoletasker til børn i alle aldre, alle med udgangspunkt i norsk håndværk. Beckmann arbejder tæt sammen med eksperter og fagfolk, f.eks. kiropraktorer. Fagfolk inden for ergonomi er med i udviklingen og test af Beckmanns skoletasker og rygsække.

Design i børnehøjde
Beckmann har også fokus på det, der skaber magi for børnene; farverne, figurerne og mønstrene. Det sker med udgangspunkt i trends og en tæt dialog med lærere, forældre, og ikke mindst med børn. Illustrationerne laves fra bunden, og er med til at skabe den magiske følelse hos børnene. Det kan være alt fra feer til robotter og en masse derimellem. Det vigtigste er, at barnet får en nærmest magisk oplevelse, når skoletasken vælges.

Prisvinder inden for ergonomi
Beckmann of Norway har vundet flere priser, både for deres Classic og deres Active Air skoletasker. F.eks. “Innovation Award for Ergonomics” fra The Institute for Health and Ergonomics (IGR). En fin anerkendelse af deres store fokus på ergonomi. De prisvindende skoletasker er særligt overbevisende i de 3 ergonomiske principper, som er basis for en god skoletaske:

Frihed til at bevæge sig
Taskerne fra Beckmann er designet med hoftebælte og brystrem, for at barnet kan bevæge sig frit, uden at tasken er i vejen.

Vægtfordeling
Taskerne fra Beckmann er designet til at fordele vægten jævnt over flere punkter, hvilket beskytter ryggen for skader.

Tilpasning til barnet
Taskerne fra Beckmann kan justeres individuelt, så de tilpasser sig det enkelte barn.

Beckmann skoletasker er desuden anbefalet af: German Society for Paediatric Rheumatology og Canadian Chiropractic Association. Læs eksperternes anbefalinger her.

For en grønnere fremtid
Holdbare produkter er et vigtigt parameter i forhold til at reducere det miljømæssige aftryk. Alle Beckmanns produkter er af høj kvalitet, som vil holde i lang tid, trods masser af slid. Desuden er mange af Beckmanns produkter fremstillet af genbrugte PET flasker. Også blyanterne i deres penalhuse er fremstillet af PEFC/FSC certificeret træ, der sikrer bæredygtigt skovbrug.