Sale: Spar op til 50% på masser af brands

LEGO skoletasker til drenge og piger - Find din favorit hos NEYE
LEGO skoletasker til drenge og piger - Find din favorit hos NEYE

Guide til skoletasker fra LEGO®

LEGO® er leg og sjov for børn i alle aldre. Udover de kendte klodser, laver LEGO® også en af markedets bedste skoletasker med fokus på komfort, pasform og kvalitet. Alle taskerne er fri for PVC, Ftalat, AZO og udvalgte tasker er testet af Forbrugerlaboratoriet, hvilket sikrer gode produkter til børn.

Skoletasker

LEGO skoletasker - Stort udvalg på neye.dk

Rygsække

LEGO børnehavetasker - Stort udvalg på neye.dk

Se alt fra LEGO

LEGO til skolestart - Se alt på neye.dk
LEGO Optimo Plus skoletasker til piger og drenge

Optimo Plus

Med LEGO Optimo Plus 20 l. får du en ergonomisk skoletaske, som sidder tæt til ryggen. Den kan justeres i skulderstropper, hoftebælte og brystspænde for optimal bærekomfort. Den skrå åbning giver nem adgang til hovedrummet. Skoletasken står stabilt på gulvet, så det er let for barnet at pakke tasken. 

Optimo Plus er perfekt som begynderskoletaske. Tasken har en udvendig lomme til drikkedunk samt en stor isoleret lomme til madpakken, forrest på tasken.

Shop LEGO 0.-1. klasse

Video guide

Få det optimale ud af jeres nye skoletaske. Video guiden viser, hvordan skoletasken justeres, så den sidder rigtigt på barnets ryg.

Den viste model er en LEGO Maxi Plus skoletaske, som foruden et godt ergonomisk rygpanel har gode muligheder for individuel tilpasning ved skuldre og hofte samt over brystet, så man sikrer den perfekte pasform.

Tasker med sikkerhed, funktionalitet og komfort

w05_Blog_1136x700_faKTA_1.png

Shop dine favoritter

Visuel guide til indstilling af LEGO skoletaske
Visuel guide til indstilling af LEGO skoletaske
Stort udvalg af LEGO tasker og rygsække hos NEYE

Klar til nye eventyr

LEGO hylder de unge legende opdagelsesrejsende med deres farverige udvalg af skoletasker, rygsække, penalhuse og meget mere.

Shop LEGO tasker og rygsække

Skoletasker i enestående design fra LEGO® universet

Det hele startede i 1932 da Kirk Kristiansen grundlagde LEGO®. Dengang startede det ud med byggeklodser, der bidrager til børns kreativitet gennem leg og læring, og sidenhen er der kommet flere og flere produkter i deres sortiment, blandt andet tasker og penalhuse, der bidrager til en god skolestart.

LEGO® har et bredt sortiment af skoletasker, gymnastikposer og penalhuse, hvor god kvalitet, høj komfort, funktionalitet og ikke mindst enestående design fra LEGO® universet er i højsædet. De har også børnehavetasker til børn helt ned i 3 års alderen.

LEGO® har tasker og tilbehør med motiver af de mest kendte LEGO® figurer, så du finder uden tvivl en model, der vil falde i dit barns smag.
Alle skoletasker og rygsække fra LEGO® er forsynet med diverse reflekterende materialer, som sikrer dit barns synlighed i trafikken. Taskernes rummelige forlommer er polstret med termo, der kan holde dit barns madkasse køligere i længere tid, såfremt den kommer lige fra køleskabet. Derudover er taskerne udstyret med en separat lomme til penalhus samt en sidelomme til drikkedunken.

Alle taskerne har justerbare stropper samt brystrem, der er nemme for dit barn selv at indstille, og derudover bliver de produceret i et slidstærkt og lettere vandafvisende materiale.

Se alle LEGO skoletasker

Produced by GROWN UP Licenses ApS under license from the LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configurations, the Minifigure, NINJAGO and the NINJAGO logo, FRIENDS and the FRIENDS logo are trademarks of the LEGO Group. ©2023 The LEGO Group. All rights reserved.