Guide til skoletasker fra LEGO®

LEGO® er leg og sjov for børn i alle aldre. Udover de kendte klodser, laver LEGO® også en af markedets bedste skoletasker med fokus på komfort, pasform og kvalitet. Alle taskerne er fri for PVC, Ftalat, AZO og udvalgte tasker er testet af Forbrugerlaboratoriet, hvilket sikrer gode produkter til børn.
w07_Imagebanner_3200x700_Lego-skoletaske.jpg
w07_Imagebanner_3200x700_Lego-skoletaske.jpg

Skoletasker i enestående design fra LEGO® universet

Det hele startede i 1932 da Kirk Kristiansen grundlagde LEGO®. Dengang startede det ud med byggeklodser, der bidrager til børns kreativitet gennem leg og læring, og sidenhen er der kommet flere og flere produkter i deres sortiment, blandt andet tasker og penalhuse, der bidrager til en god skolestart.

LEGO® har et bredt sortiment af skoletasker, gymnastikposer og penalhuse, hvor god kvalitet, høj komfort, funktionalitet og ikke mindst enestående design fra LEGO® universet er i højsædet.

De har børnehavetasker til børn helt ned i 3 års alderen og tasker til skolebørn fra begynder og op til ca. 12 år. LEGO® har tasker og tilbehør med motiver af de mest kendte LEGO® figurer, så du finder uden tvivl en model, der vil falde i dit barns smag.
Alle skoletasker og rygsække fra LEGO® er forsynet med diverse reflekterende materialer, som sikrer dit barns synlighed i trafikken. Taskernes rummelige forlommer er polstret med termo, der kan holde dit barns madkasse køligere i længere tid, såfremt den kommer lige fra køleskabet. Derudover er taskerne udstyret med en nøglering, en separat lomme til penalhus, en aftagelig gymnastikpose samt en sidelomme i net til drikkedunken.

Alle taskerne har justerbare stropper samt brystrem, der er nemme for dit barn selv at indstille, og derudover bliver de produceret i et slidstærkt og lettere vandafvisende materiale.

Se alle LEGO skoletasker

Tasker med sikkerhed, funktionalitet og komfort

w05_Blog_1136x700_faKTA_1.png

Video guide

Få det optimale ud af jeres nye skoletaske. Video guiden viser, hvordan skoletasken justeres, så den sidder rigtigt på barnets ryg.

Den viste model er en LEGO Mortensen Maxi skoletaske, som foruden et godt ergonomisk rygpanel har gode muligheder for individuel tilapsning ved skuldre og hofte samt over brystet, så man sikrer den perfekte pasform.
Lego-Blog-Skoletaskeguide-mobil-3.jpg
Lego-Blog-Skoletaskeguide-mobil-3.jpg
w07_SpotComponentCTA_800x480_lego-skoletaske.jpg

LEGO® tasker til skolestart

Se vores store udvalg af LEGO® rygsække, skoletasker, gymnastiktasker og penalhuse.
Shop LEGO skoletaske

Produced by GROWN UP Licenses ApS under license from the LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configurations, the Minifigure, NINJAGO and the NINJAGO logo, FRIENDS and the FRIENDS logo are trademarks of the LEGO Group. ©2022 The LEGO Group. All rights reserved.