Sale: Spar op til 50% på masser af brands

Innovation, design & nye materialer

I 110 år har Samsonite fremstillet kufferter og tasker, og været førende, når det gælder innovation, design og nye materialer. Det fokus vil de også have i kommende årtier, hvor de uden tvivl kommer til at udvikle løsninger, hvor den rejsende får endnu lettere, stærkere og mere miljøvenlige produkter.

Kufferter

w20_CategorySpot_740x740-samsonite-kuffert.jpg

Børnekufferter

w20_CategorySpot_740x740-boernekufferter-samsonite.jpg

Kabinekufferter

w20_CategorySpot_740x740-samsonite-kabinekuffert.jpg

Shop dine Samsonite favoritter

Magnum Eco

Kollektionen Magnum Eco er produceret i Europa af genbrugt forbrugeraffald. Til kuffertens ydre skal bliver der brugt genbrugte yoghurtbægre og stoffet indvendigt er fremstillet af genbrugte PET-flasker.

Denne kuffertserie er et resultat af Samsonites satsning på bæredygtighed, uden at der er givet afkald på den velkendte kvalitet og komfort. Med Magnum Eco kan du mindske dit klimaaftryk på rejsen.
Shop Samsonite kuffert
w20_SpotComponentCTA_800x480-samsonite-rygsække.jpg

Til hverdag & til rejser

Foruden kufferter, så har Samsonite også et godt udvalg af tasker, rygsække og accessories. Naturligvis udført i bedste kvalitet og med fokus på funktion og holdbarhed.

Samsonite computertasker

Samsonite toilettasker

Samsonite paraplyer

Samsonite rejsetilbehør

Shop Samsonite rygsæk

S’ Cure Eco

Den populære kuffert S’ Cure er i Eco udgaven fremstillet af 100% genanvendt polyamid. Derudover udmærker kufferten sig med sine støjsvage dobbelthjul, der kan dreje 360 grader, for optimal komfort under rejsen. Kufferten har TSA lås og lukkes med klik-lås i stedet for lynlåse, hvilket øger sikkerheden. Samsonite S’ Cure Eco er produceret i Europa.

Shop Samsonite kuffert
w20_SpotComponentCTA_800x480-samsonite-C-Lite.jpg

C-Lite

Oplev C-Lite der er fremstillet i det fantastiske materiale CURV®, som både er slidstærkt og utrolig let. Teknologien har Samsonite brugt i mange år, men designet er forbedret med den nye C-Lite. En ægte førsteklasses kollektion, fremstillet i Europa.

De smidige dobbelthjul og dobbelthåndtaget, som gør det nemt at sætte en taske på toppen af kufferten, sikrer en endnu bedre rejseoplevelse. Stoffet indvendigt er fremstillet af genbrugte PET-flasker.

Shop Samsonite kuffert

Past, present & future

Samsonite blev grundlagt i 1910 og har siden designet kufferter og tasker i topkvalitet. Hos Samsonite er funktionaliteten i højsædet og man kan være sikker på, at der er blevet tænkt over alle detaljer.

Made in Europe travelled everywhere

Med den anerkendte Made in Europe mærkning, som Samsonite lever op til, får man:
  • Produkter af høj kvalitet
  • Korte transportafstande
  • Høje sikkerhedsstandarder
  • Gode arbejdsvilkår for ansatte

Den ansvarlige rejse

Samsonites globale strategi ”Vores ansvarlige rejse" viser virksomhedens mål frem til 2030. Fra hvordan produkterne fremstilles til produkternes levetid. Men også ift. hvad de gør for at reducere deres indvirkning på planeten, i samspil med deres medarbejdere, samarbejdspartnere og samfundet omkring dem.

Med deres miljøvenlige tasker og kufferter kan du reducere affaldsmængden, når du udforsker verden. De er fremstillet af genbrugsmaterialer, men ser stadig lige så stilfulde og luksuriøse ud som alle andre Samsonite produkter.

For dem går bæredygtighed og kvalitet hånd i hånd. Ved at bruge genanvendelige materialer giver Samsonite affaldsprodukter nyt liv. Disse innovative produkter produceres af Samsonites eget industriaffald eller genanvendeligt materiale som brugte PET-flasker eller yoghurtbægre.

Læs Samsonites bæredygtighedsstrategi

Shop dine Samsonite favoritter