Innovation, design & nye materialer

I 110 år har Samsonite fremstillet kufferter og tasker, og været førende, når det gælder innovation, design og nye materialer. Det fokus vil de også have i kommende årtier, hvor de uden tvivl kommer til at udvikle løsninger, hvor den rejsende får endnu lettere, stærkere og mere miljøvenlige produkter.

Kufferter

Samsonite kufferter - Stort udvalg på neye.dk

Softcase

Samsonite kufferter - Stort udvalg på neye.dk

Rygsække

Samsonite rygsække - Stort udvalg på neye.dk

Shop dine Samsonite favoritter

Proxis

Kuffertserien Proxis er fremstillet af det nye innovative materiale Roxkin, som er et eksklusivt sammensat materiale udviklet af Samsonite. Materialet er ekstremt stærkt, modstandsdygtigt og let. Den nye Proxis er designet til at tåle mange års rejser, og der er 10 års garanti på kufferten.

Ved køb af en Proxi er du en del af Samsonites Wecare service, som er inkluderet i hele produktets levetid. Wecare programmet giver dig en bekymringsfri reparationsservice og sikrer genbrug eller genanvendelse af din kuffert ved slutningen af ​​dens levetid.

Shop Samsonite kuffert
w24_SpotComponentCTA_800x480-samsonite-rygsække-1.jpg

Til hverdag & til rejser

Foruden kufferter, så har Samsonite også et godt udvalg af tasker, rygsække og accessories. Naturligvis udført i bedste kvalitet og med fokus på funktion og holdbarhed.

Samsonite computertasker

Samsonite toilettasker

Samsonite paraplyer

Samsonite rejsetilbehør

Shop Samsonite rygsæk

Essens

Essens kuffertens skal er fremstillet med mindst 70% genanvendt polypropylen fra forbrugeraffald. Pakkeposerne indeni er fremstillet af henholdsvis 97% og 100% genanvendt PET, som en del af Samsonites Recyclex™ Material Technology Initiative. Med Essens er engangsplastikaffald forvandlet til holdbar, let og stærk bagage, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kuffertens interiør består af to faste pakkeposer (cubes). Hvis du ikke vil pakke ud, så kan hele cuben let løftes ud og lægges ind i dit skab. Det er også muligt at opbevare genstande i og under pakkeposerne, og ændre højden takket være bajonetsystemet.

Shop Samsonite kuffert
Samsonite C-Lite hardcase - Stort udvalg af kufferter hos NEYE

C-Lite

Oplev C-Lite der er fremstillet i det fantastiske materiale CURV®, som både er slidstærkt og utrolig let. Teknologien har Samsonite brugt i mange år, men designet er forbedret med den nye C-Lite. En ægte førsteklasses kollektion, fremstillet i Europa.

De smidige dobbelthjul og dobbelthåndtaget, som gør det nemt at sætte en taske på toppen af kufferten, sikrer en endnu bedre rejseoplevelse. Stoffet indvendigt er fremstillet af genbrugte PET-flasker.

Shop Samsonite kuffert

Past, present & future

Samsonite er et af de førende mærker inden for rejseudstyr. Deres produkter er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed, og de har vundet mange priser for deres innovative design. Uanset om du vælger en Samsonite kuffert eller mindre rejseaccessories, så er det skabt for at gøre rejsen mere behagelig.

Samsonite blev grundlagt i 1910 og har siden designet kufferter og tasker i topkvalitet. Hos Samsonite er funktionaliteten i højsædet og man kan være sikker på, at der er blevet tænkt over alle detaljer.

Made in Europe travelled everywhere

Med den anerkendte Made in Europe mærkning, som Samsonite lever op til, får man:

  • Produkter af høj kvalitet
  • Korte transportafstande
  • Høje sikkerhedsstandarder
  • Gode arbejdsvilkår for ansatte

 

Den ansvarlige rejse

Samsonites globale strategi ”Vores ansvarlige rejse" viser virksomhedens mål frem til 2030. Fra hvordan produkterne fremstilles til produkternes levetid. Men også ift. hvad de gør for at reducere deres indvirkning på planeten, i samspil med deres medarbejdere, samarbejdspartnere og samfundet omkring dem.

For dem går bæredygtighed og kvalitet hånd i hånd. Ved at bruge genanvendelige materialer giver Samsonite affaldsprodukter nyt liv. Disse innovative produkter produceres af Samsonites eget industriaffald eller genanvendeligt materiale som brugte PET-flasker eller yoghurtbægre. Deres kufferter, såvel som andre produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, ser stadig lige så stilfulde og luksuriøse ud som alle andre Samsonite produkter.

Læs Samsonites bæredygtighedsstrategi

Shop dine Samsonite favoritter