Guide til studiestart

Bliv klar til studiestart med den perfekte computertaske eller rygsæk. En cool termo drikkedunk og et sleeve til computeren er også et must til dig, der studerer. Lad dig inspirere i vores store udvalg og find dine hverdagsfavoritter til studiet.

Rygsække til studiet

For mange er en rygsæk den perfekte følgesvend. Dyk ned i vores store udvalg af populære brands og find den rygsæk, der bedst passer din stil og dit behov. Lad dig inspirere her på siden og find din favorit til studiet.

Rygsække til ham
Rygsække til hende

shop rygsække

Find den perfekte workbag

Gå efter en computertaske eller workbag, der matcher dit look. Så vil du helt sikkert få meget større glæde af den. Det er selvfølgelig også vigtigt at have styr på, hvilken størrelse computer, der skal være plads til. Særligt, hvis du finder din nye taske til studiet i vores store udvalg af skuldertasker, som måske ikke pr. definition er en computertaske.

Shop computertasker

Computertasker til ham

Foretrækker du at hoppe i et par chinos og en skjorte, så er en lækker mappe i læder eller en cool version i nylon eller tekstil det oplagte valg, når du skal på studiet eller på arbejde. Bliv inspireret i vores store udvalg af computertasker, og bliv helt klar til hverdagen med stil.

Er du vild med rygsækkens fortræffeligheder, så tjek vores udvalg af rygsække i skind, hvis stilen skal være lidt klassisk.

Shop computertasker

Shopper tasker og tote bags

Før du forelsker dig i en ny studietaske, så brug lidt tid på at overveje behovet. F.eks. hvor mange bøger og hvilken størrelse computer, der skal være plads til. Det kan også være, at du bare smækker den bærbare i et sleeve og ned i din favorit shopper eller tote bag.

Tote bags og net tasker

Shopper tasker

Dit studie. Din stil.

Studietasken er ikke kun en praktisk ting, men også noget, der kan fuldende et look. Vælg din favorit taske eller rygsæk, hvor der er plads til alt det, du skal have med dig til dagen, og suppler evt. med en tote bag i sæsonens farver eller en cool bumbag. Populære kategorier:

Bæltetasker til ham – Bæltetasker til hende
Computer sleeves - Mobiltasker
Skuldertasker til ham - Skuldertasker til hende

Nyttige links til studerende

Studietiden er vigtig for de fleste, og helt sikkert en tid, som du også vil tænke tilbage på senere i livet. Både fordi den vil have betydning for dit arbejdsliv, men også fordi studietiden kan bidrage med nye relationer og langvarige venskaber. Uanset om du skal til at vælge studieretning eller er godt i gang som studerende, så er der nok at holde styr på i forhold til f.eks. SU, studiejob og regler, når man er studerende. Vi har derfor samlet nogle nyttige links til dig.


Hvor meget får man i SU?

SU.dk kan du blive klogere på Statens Uddannelsesstøtte, også kaldet SU. Satsen afhænger af din alder og uddannelse, om du er ude- eller hjemmeboende, og hvornår du er startet på din uddannelse. Dine forældres indkomst kan også have betydning for, hvor meget du kan få i SU.

Hvor meget må man tjene ved siden af SU?

borger.dk kan du se, hvor meget du må tjene. Der er nemlig grænser for, hvor meget du må tjene på et år, når du får SU. Det beløb hedder årsfribeløb og er vigtigt at kende til, hvis du vil undgå at skulle betale en del af din SU tilbage.


Ansøgning og svar på optagelse

På Børne- og Undervisningsministeriets sider UddannelsesGuiden og Optagelse.dk er der også masser af information at finde om ansøgning til uddannelse, optagelsesregler og ansøgningsfrister, og hvornår man får svar på, om man er blevet optaget på en uddannelse.