NEYE butikker i landets hoved- og gågader åbner igen på mandag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Guide til studiestart

Vi har hos NEYE samlet en guide til studerende, som godt kunne bruge en ny taske til studiestart. Derudover guider vi dig også igennem det mest nødvendige tilbehør til dit studie, såsom drikkedunk, powerbanks og computersleeves.
w26_Imagebanner_3200x700_v1.jpg
w26_Imagebanner_3200x700_v1.jpg

Til hende

Hos NEYE forhandler vi et hav af tasker og rygsække, som passer perfekt til den studerende. Vi har spraglede, farverige, neutrale og basic rygsække, som kan lidt af hvert. De fås også i forskellige størrelser, alt efter hvor meget plads du har brug for. Hvis rygsækken er født med en lomme til den bærbare, vil det fremgå af produktsiden, hvilken størrelse i tommer den passer til.

Hos kvinderne er det særligt disse brands, der hitter: Herschel, Rains, Fjällräven og Eastpak. Der er dog også en anden stor spiller, som ikke er et rygsækmærke i traditionel forstand, men vi kommer ikke uden om Day tasker, som et populært valg som studietaske.
w26_SpotComponentCTA_1600x960_day_v2.jpg

Populære studietasker

Vi har også et bredt udvalg af tasker fra DAY et, herunder rygsække og shoppere, som er velegnet til studiet. Day rygsække er komfortabelt fashion, med plads til lidt af hvert og i et klassisk nordisk design. Deres populære shoppere findes i et væld af farver og styles, og kan indeholde alt lige fra computer og bøger, til de mindre sager som mobil og nøgler.
Shop Day et
w26_CategorySpot_740x740_rains_3.jpg

Rains

Rains har et bredt udvalg af rygsække og tilbehør, men ens for dem alle, er vandtætheden. Produkterne er nemlig regntætte, og dét uden at gå på kompromis med designet, der holder 100. Uanset om det regner eller ej. Perfekt, hvis du gerne vil komme nemt til og fra studiet med dit habengut, uden at bekymre dig om vejr og vind.

Shop Rains rygsæk

w26_CategorySpot_740x740_eastpak_V1.jpg

Eastpak

Eastpak har altid haft fokus på anvendelighed og godt design. Deres rygsække har et praktisk hovedrum og polstrede skulderremme, som gør dem behagelige at bære. Med en Eastpak rygsæk får du høj kvalitet og stor funktionalitet, samtidig med at deres produkter følger tidens trends.

Shop Eastpak rygsæk

w26_CategorySpot_740x740_FJALLRAVEN_3.jpg

Fjällräven

Fjällräven startede i sin tid ud med Känken modellen, og laver idag både gamle kendige og nye fortolkninger. De har en vision om at blande tidsløst design, med funktionalitet og slidstærke materialer. Nogle af deres rygsække er desuden indrettet med plads til computeren, hvilket gør dem meget anvendelige som studietaske.

Shop Fjallraven rygsæk

w26_SpotComponentCTA_1600x960_workbag_v1.jpg

Workbags

I vores udvalg af computertasker og mapper til kvinder er der nogle virkelig flotte workbags, som også kan bruges til studiet. Om tasken skal være i læder eller tekstil er op til dig. Find din nye studietaske fra mærker som Markberg, DAY et, Adax, Depeche, Still Nordic og Aura.

Se alle dametasker
Shop workbags

Til ham

Mærker som Haglöfs, The North Face, Rains og Eastpak er blandt favoritterne hos de mandlige studerende. Hos NEYE forhandler vi et hav af rygsække og tasker, som passer perfekt til den studerende - og som noget nyt kan du også købe Adidas tasker på neye.dk. Hvis ikke du er til rygsække, eller hvis du (også) gerne vil have en mere klassisk taske, så se i vores store udvalg af lækre computertasker og mapper. Det kan også være et godt valg, hvis du en dag ikke skal have så meget med, eller hvis du skal videre i byen til noget, hvor den stil bedre passer til dit outfit.

Se alle rygsække til ham
w26_SpotComponentCTA_1600x960_eastpak_v1.jpg

Studietasker fra Eastpak

Hvis du er på udkig efter en holdbar rygsæk til studiet, så kan Eastpak være en vej at gå. Udvalget er enormt, så der sikkert også en model, som matcher dine behov. Eastpaks klassiske Pak'r rygsæk kender de fleste, og den har i flere generationer været et stort hit som studietaske. Derudover laver Eastpak også flere andre rygsækmodeller, med flere rum, så der er en rygsæk til ethvert behov. Eastpak lover kvalitet og 30 års garanti på deres produkter.
Shop Eastpak
w26_CategorySpot_740x740_FJALLRAVEN_2.jpg

Fjällräven

Fjällräven får sin inspiration fra naturen, og har i årtier været kendt for deres klassiske rygsæk Känken. Denne model passer perfekt som studietaske, da den har et stort og et lille rum. Der er plads til computer, bøger og de mindre værdigenstande. En rygsæk fra dette mærke vil sikre dig en praktisk studietaske med et tidløst ydre.

Shop Fjallraven rygsæk

w26_CategorySpot_740x740_haglofs_V1.jpg

Haglöfs

Haglöfs er synonymt med outdoor stilen, men det betyder ikke, at man ikke ser deres fede rygsække i bybilledet. Deres rygsække er yderst velegnet som studietasker, da de har et solidt design, der sikrer at tunge ting bliver båret på den mest skånsomme måde. Disse rygsække er af højeste kvalitet til fornuftige priser.

Shop Haglofs rygsæk

w26_CategorySpot_740x740_rains_2.jpg

Rains

Rains producerer gode vandtætte rygsække, til manden der har brug for en stilren, praktisk og funktionel rygsæk til studiet. Det praktiske ved rygsækken er dens regntætte materiale, som i et dansk klima, hvor det regner en tredjedel af året, sikrer at du kan komme fra a til b uden at dine værdier bliver våde og ødelagte.

Shop Rains rygsæk

w26_SpotComponentCTA_1600x960_herremapper_v1.jpg

Herremapper

I vores kategori af computertasker og mapper finder du et stort udvalg af tasker, hvor der er plads til den bærbare. Opgrader din arbejdstaske eller bliv klar til studiet med en ny lækker computertaske.
Shop computertaske

Accessories til studiet

Hos NEYE har vi også masser af tilbehør, der er godt at have, når man studerer. F.eks. vores udvalg af opladere og powerbanks fra mærker som Kreafunk. Powerbanks er oplagt, når du er på farten, og ikke har mulighed for at oplade din mobiltelefon. Vi har også drikkedunke og drikkeflasker fra flere forskellige brands, så du kan klare dig igennem en hel dag. Drikkeflaskerne fra 24Bottles er et godt eksempel på, at du ikke behøver at gå ned på stil, når det handler om din drikkedunk i tasken.
Derudover forhandler vi også diverse høretelefoner med bluetooth samt computersleeves, så du kan beskytte din bærbare bedst muligt. Computer sleeves findes i et væld af designs og materialer, så find det sleeve, der passer din stil.

Se alle computer sleeves
Se alle mobilpunge og covers

Drikkedunke

Computersleeves

Powerbanks