SALE - spar op til 50%

Guide til studiestart

Bliv klar til studiestart med den perfekte computertaske eller rygsæk. En cool termo drikkedunk og et sleeve til computeren er også et must til dig, der studerer. Lad dig inspirere i vores store udvalg og find dine hverdagsfavoritter til studiet.
w26_Imagebanner_3200x700_v1.jpg
w26_Imagebanner_3200x700_v1.jpg

Til hende

Hos NEYE har vi et stort udvalg af tasker og rygsække, som passer perfekt til den studerende. Vi har farverige såvel som neutrale rygsække, i flere størrelser. Så du nemt kan finde en, der matcher dit behov. Hvis rygsækken er født med en lomme til den bærbare, vil det fremgå af produktsiden, hvilken størrelse i tommer den passer til.

Hos kvinderne hitter disse brands: Rains, Fjällräven og Eastpak. Vi kommer dog heller ikke uden om Day tasker, som et populært valg som studietaske. Tjek også de nye rygsække fra Again og The Sticky Sis Club, som er super fine.
Day-et-Rygsæk-Day-G-RE-Q-Checky.jpg

Populære studietasker

Vi har et stort udvalg af Day et, og selvfølgelig også rygsække og shoppere, som er velegnet til studiet. Day rygsække er komfortabelt fashion, med plads til lidt af hvert og i et klassisk nordisk design. De populære shoppere findes i et væld af farver og styles, og kan indeholde alt lige fra computer og bøger, til de mindre sager som mobil og nøgler.
Shop Day et

Rains

Rains har et bredt udvalg af rygsække og tilbehør, men ens for dem alle, er vandtætheden. Produkterne er nemlig regntætte, og dét uden at gå på kompromis med designet, der holder 100. Uanset om det regner eller ej. Perfekt, hvis du gerne vil komme nemt til og fra studiet med dit habengut, uden at bekymre dig om vejr og vind.

Shop Rains rygsæk

Eastpak

Eastpak har altid haft fokus på anvendelighed og godt design. Deres rygsække har et praktisk hovedrum og polstrede skulderremme, som gør dem behagelige at bære. Med en Eastpak rygsæk får du høj kvalitet og stor funktionalitet, samtidig med at deres produkter følger tidens trends.

Shop Eastpak rygsæk

Fjällräven

Fjällräven startede i sin tid ud med Känken modellen, og laver idag både gamle kendige og nye fortolkninger. De har en vision om at blande tidsløst design, med funktionalitet og slidstærke materialer. Nogle af deres rygsække er desuden indrettet med plads til computeren, hvilket gør dem meget anvendelige som studietaske.

Shop Fjallraven rygsæk

Aura-Paris-1600x960.jpg

Workbags

I vores udvalg af computertasker og mapper til kvinder er der nogle virkelig flotte workbags, som også kan bruges til studiet. Om tasken skal være i læder eller tekstil er op til dig. Find din nye studietaske fra mærker som Markberg, DAY et, Adax, BurkelyStill Nordic og Aura.

Se alle dametasker

Shop workbags

Til ham

Mærker som Haglöfs, The North Face, Rains og Eastpak er blandt favoritterne hos de mandlige studerende. Hos NEYE forhandler vi et hav af rygsække og tasker, som passer perfekt til den studerende. Skal stilen være sporty fashion, så tjek vores Adidas tasker og tasker fra Les Deux ud her på neye.dk. Hvis ikke du er til rygsække, eller hvis du (også) gerne vil have en mere klassisk taske, så se i vores store udvalg af lækre computertasker og mapper. Det kan også være et godt valg, hvis du en dag ikke skal have så meget med, eller hvis du skal videre i byen til noget, hvor den stil bedre passer til dit outfit.

Se alle rygsække til ham
Eastpak-rygsække.jpg

Studietasker fra Eastpak

Hvis du er på udkig efter en holdbar rygsæk til studiet, så kan Eastpak være en vej at gå. Udvalget er enormt, så der sikkert også en model, som matcher dine behov. Eastpaks klassiske Pak'r rygsæk kender de fleste, og den har i flere generationer været et stort hit som studietaske. Derudover laver Eastpak også flere andre rygsækmodeller, med flere rum, så der er en rygsæk til ethvert behov. Eastpak lover kvalitet og 30 års garanti på deres produkter.
Shop Eastpak

Fjällräven

Fjällräven får sin inspiration fra naturen, og har i årtier været kendt for deres klassiske rygsæk Känken. Denne model passer perfekt som studietaske, da den har et stort og et lille rum. Der er plads til computer, bøger og de mindre værdigenstande. En rygsæk fra dette mærke vil sikre dig en praktisk studietaske med et tidløst ydre.

Shop Fjallraven rygsæk

Haglöfs

Haglöfs er synonymt med outdoor stilen, men det betyder ikke, at man ikke ser deres fede rygsække i bybilledet. Deres rygsække er yderst velegnet som studietasker, da de har et solidt design, der sikrer at tunge ting bliver båret på den mest skånsomme måde. Disse rygsække er af højeste kvalitet til fornuftige priser.

Shop Haglofs rygsæk

Rains

Rains producerer gode vandtætte rygsække, til manden der har brug for en stilren, praktisk og funktionel rygsæk til studiet. Det praktiske ved rygsækken er dens regntætte materiale, som i et dansk klima, hvor det regner en tredjedel af året, sikrer at du kan komme fra a til b uden at dine værdier bliver våde og ødelagte.

Shop Rains rygsæk

Les-Deux-bags-Fuhrhide.jpg

Herremapper

I vores kategori af computertasker og mapper finder du et stort udvalg af tasker, hvor der er plads til den bærbare. Opgrader din arbejdstaske eller bliv klar til studiet med en ny lækker computertaske.
Shop computertaske

Accessories til studiet

Vi har også masser af tilbehør, der er godt at have, når man studerer. F.eks. opladere og powerbanks fra mærker som Upström. Powerbanks er oplagt, når du er på farten, og ikke har mulighed for at oplade din mobiltelefon. Vi har også termo drikkedunke og drikkeflasker fra flere forskellige brands, så du kan klare dig igennem en hel dag. Tjek det fulde sortiment af drikkedunke, termokrus og madkasser i stilrent design i vores To Go kategori. Drikkeflaskerne fra 24 Bottles, iDeal of Sweden og Design Letters er meget populære og sikrer, at du i hvert fald ikke går ned på stil!
Tjek også de eksklusive AirPods Cases fra Ideal of Sweden. Coveret giver dine airpods et elegant look og beskytter mod ridser og slag . Er det den bærbare eller mobilen, der skal beskyttes, så se vores store udvalg af computer sleeves og mobilcovers. Der findes et væld af designs, bl.a. fra Holdit - så find det sleeve eller cover, der passer din stil.

Se alle computer sleeves
Se alle mobilcovers til iPhone

Drikkedunke

w26_CategorySpot_740x740_drikkedunk.jpg

Computersleeves

w26_CategorySpot_740x740_17.jpg

Mobilcovers

Holdit-mobil-covers.jpg

Nyttige links til studerende

Studietiden er vigtig for de fleste, og helt sikkert en tid, som du også vil tænke tilbage på senere i livet. Både fordi den vil have betydning for dit arbejdsliv, men også fordi studietiden kan bidrage med nye relationer og langvarige venskaber. Uanset om du skal til at vælge studieretning eller er godt i gang som studerende, så er der nok at holde styr på i forhold til f.eks. SU, studiejob og regler, når man er studerende. Vi har derfor samlet nogle nyttige links til dig.


Hvor meget får man i SU?

SU.dk kan du blive klogere på Statens Uddannelsesstøtte, også kaldet SU. Satsen afhænger af din alder og uddannelse, om du er ude- eller hjemmeboende, og hvornår du er startet på din uddannelse. Dine forældres indkomst kan også have betydning for, hvor meget du kan få i SU.

Hvor meget må man tjene ved siden af SU?

borger.dk kan du se, hvor meget du må tjene. Der er nemlig grænser for, hvor meget du må tjene på et år, når du får SU. Det beløb hedder årsfribeløb og er vigtigt at kende til, hvis du vil undgå at skulle betale en del af din SU tilbage.


Ansøgning og svar på optagelse

På Børne- og Undervisningsministeriets sider UddannelsesGuiden og Optagelse.dk er der også masser af information at finde om ansøgning til uddannelse, optagelsesregler og ansøgningsfrister, og hvornår man får svar på, om man er blevet optaget på en uddannelse.