ImageBannerBlok_bloomingville.jpg
ImageBannerBlok_bloomingville.jpg

Bad & wellness

Blød bolig

To Go

SpotComponentCTABlok_Bloomingville.jpg

Bloomingville

Skab en hyggelig atmosfære i dit hjem med interiør fra Bloomingville. Uanset hvilket rum, der trænger til lidt nyt, så vil en plaid, et par kurve og fine vaser og stager helt sikkert kunne give et frisk pust.

Shop Bloomingville interiør

Natures Collection

Tæpper og puder i skind giver masser af hygge til din indretning, og er perfekt til at skabe det naturlige nordiske look i dit hjem. Oplev de smukke lammeskind og skønne slippers fra Natures Collection. Natures Collection er et design- og livsstilsbrand, der skaber naturprodukter af højeste kvalitet.

Shop lammeskind & slippers
SpotComponentCTABlok_north.jpg

55 North

Dæk bordet flot eller skab nogle personlige stillebens med elegante lysestager og bakker. 55 North skaber design og interiør i den moderne nordiske stil. Det kommer både til udtryk i de rene linjer, og i materialevalg som messing, rustfrit stål og egetræ.

Shop bakker & lysestager

Selvforkælelse

Forkæl dig selv med nye håndklæder og mærk glæden, når du pakker dig ind i den blødeste morgenkåbe eller kimono. Du kan også hæve selvforkælelses niveauet og få hylden i badeværelset til at shine med lækre hudpleje produkter eller en luksus hårbørste.