½

Spar 20-50% på masser af rejsetasker

ImageBannerBlok_bloomingville_3.jpg
ImageBannerBlok_bloomingville_3.jpg

Bad & wellness

CategorySpotBloks_bad&wellness.jpg

Blød bolig

CategorySpotBloks_blødbolig.jpg

Interiør

Mojoo-bakke-lux-lak-grøn.jpg
White-bar-1.jpg
White-bar-1.jpg

bySKAGEN

De flotte tekstiler fra bySKAGEN leder tankerne hen på de smukke farver og den rolige atmosfære, som vi kender fra byen Skagen. Oplev det klassiske sengetøj i lækre bomuldskvaliteter og mærk følelsen af ro og velvære. Eller shop bySKAGEN håndklæder og tilfør lidt luksus til badeværelset.

Shop BySKAGEN sengetøj
White-bar-1.jpg
SpotComponentCTABlok_Bloomingville2.jpg

Bloomingville

Skab en hyggelig atmosfære i dit hjem med interiør fra Bloomingville. Uanset hvilket rum, der trænger til lidt nyt, så vil en plaid, et par kurve og fine vaser og stager helt sikkert kunne give et frisk pust.

Shop Bloomingville interiør
White-bar-1.jpg

Hübsch

Miks det stilrene design med skulpturelle elementer og skab en unik og personlig stil. Som et af de ledende interiør brands i Skandinavien mestrer Hübsch dette til perfektion. Find dine Hübsch favoritter i paletten af vaser, lysestager, knager, gulvtæpper og meget andet.

Shop Hübsch interiør
White-bar-1.jpg
Greengate.jpg

GreenGate

Glæde og nostalgi. Skab den perfekte sommerhus stemning med blomstermønstre og feminine pasteller, i en elegant og skandinavisk setting. Dæk bordet hyggeligt med GreenGate og få følelsen af nærvær eller put dig i et af de skønne quiltede bomuldstæpper, når duggen falder på terrassen.

Shop tekstiler & porcelæn
White-bar-1.jpg
White-bar-1.jpg

Mojoo

Brug Mojoos smukke og tidløse lakbakker og smykkeskrin i din personlige indretning. Kombiner former, farver og kvaliteter og giv din stue eller dit badeværelse det ekstra touch af gennemført god stil. Mojoo er skandinavisk med et internationalt strejf, hvilket giver et både raffineret og stilrent look.

Shop Mojoo interiør