Smarte funktioner & trendy designs

Satch tasker og rygsække er perfekte til det aktive liv med skole, sport og venner. Satch er med dig hele vejen. Du kender sikkert deres cool skoletasker, men der er meget mere. Mød Satch og deres fantastiske produkter, hvor både design og funktion er i top.

Skoletasker

w13_CategorySpot_740x740-skoletasker-satch.jpg

Skole accessories

w13_CategorySpot_740x740-drikkedunk-satch.jpg

Kufferter

w13_CategorySpot_740x740-kuffert-satch.jpg

Shop dine Satch favoritter

Ergonomi & funktion

Oplev den perfekte kombination af funktion og design. Skoletaskerne er designet, så de skåner din ryg ved at flytte belastningen fra ryggen ned til bækkenet. Diverse justeringsmuligheder sikrer, at tasken kan vokse sammen med dig. Reflekser hele vejen rundt sørger for mere synlighed, mens slidstærke materialer gør, at tasken holder til lidt af hvert.

Tip! Gør din Satch Pack personlig – skift de 2 stropper foran med Swaps i din yndlingsfarve. Se Satch Swaps her

Shop Satch skoletaske
w13_SpotComponentCTA_800x480-skoletasker-satch-1.jpg

Recycle, reduce & reuse

Alle Satch produkter er lavet af slidstærke tekstiler, bestående af op til 100% genbrugte PET-flasker. På den måde får plastikaffald nyt liv, og klodens ressourcer skånes. Et fokus der altid har været en selvfølge for brandet.

Shop Satch skoletaske

Satch Flow

Til ferien eller weekendturen har Satch en kuffert, i samme cool stil som du kender fra taskerne. Trolleyerne findes både i kabinestørrelse (S) og i check-in størrelse (M). Satch Flow er i slidstærkt polyester fremstillet "PFC-Frit" og af genanvendte PET-flasker. Til en Satch Flow S bliver der genanvendt 17 PET-flasker og til str. M bliver der genanvendt 24 PET-flasker (0,5 l).

Shop Satch kuffert
w13_SpotComponentCTA_800x480-skoletasker-satch-3.jpg

Stabil & slidstærk

De slidstærke materialer gør din Satch til en stærk følgesvend skoleår efter skoleår. Skoletaskerne er fremstillet af vandafvisende materialer og har en robust, specialdesignet bund og forstærkede sidevægge. Dermed står skoletasken altid sikkert og stabilt i alle situationer.

Shop Satch skoletaske

Fra vandrerygsæk til skoletaske

Det unikke ergonomiske koncept har med sin tydelige inspiration fra bjergsporten revolutioneret markedet for skoletasker. Og er i dag den nye branchestandard. Satch bæresystem hviler på 3 grundpiller:

  • Your-Size-System

  • Anatomisk formgivning

  • Koncept til vægtfordeling
Shop Satch

Satch videoguide

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du bedst justerer skoletasken og opdag de mange gode features, der er tænkt ind.

Past, present & future

Ansvarlighed er et nøgleord hos Satch, og har været det siden grundlæggelsen i 2010. De har fra start satset på miljøvenlige, genanvendte materialer. Derudover engagerer de sig aktivt i gode arbejdsbetingelser der, hvor deres produkter fremstilles. Så ansvarlige, at de både kan kalde sig bluesign®️ system partner og medlem af Fair Wear Foundation.

Læs Satch ansvarlighedsstrategi

Stærkt ergonomikoncept

Skoletaskerne kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere. Takket være de brede bækkenfinner på rygsækken flyttes vægten fra skuldre og ryg.

Det tyske "Institut for sundhed og ergonomi" (IGR) har undersøgt ergonomien bag serierne match, pack, air og sleek og efterfølgende tildelt dem certificeringen "Ergonomisk produkt". I forbindelse med testen har instituttet undersøgt i hvor høj grad produkterne lader sig justere og indstille individuelt ud fra testpersonernes fysiske egenskaber. Alle de nævnte rygsæk og skoletaske modeller overbeviste fagjuryen og må nu bære kvalitetsseglet IGR.

I 2020 blev deres ergonomikoncept igen præmieret. Denne gang med IGR-innovationsprisen. Dermed blev kvaliteten af deres ergonomiske løsninger inden for skoletasker endnu engang cementeret, et skulderklap som Satch med god grund er meget stolte af.