Guide til skoletasker fra Satch

Skoletaskerne og rygsækkene fra Satch er kendetegnet ved stil, kvalitet og funktionalitet. Designet udspringer af forskellige inspirationer – lige fra trends som er oppe i tiden til idéer fra Satchs egne kunder.
banner-satch.jpg

Kvalitet og funktion i top

Satch er et af de 7 mærker hos FOND OF BAGS, der består af et team på omkring 200 mennesker og de er repræsenteret i 35 lande. De sidder hver især med deres opgave og bidrager til visionen om kvalititet, fremstilling, funktionalitet og design.

Taskerne fra Satch er fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker og kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere. Takket være de brede bækkenfinner på rygsækken flyttes vægten fra skuldrene til det stabile bækkenområde. Samtidig kan rygsækkene justeres løbende alt efter, hvor hurtigt dit barn vokser og således er du sikret, at dit barns rygsæk altid sidder rigtigt og kan bruges over længere tid.

Se alle Satch skoletasker

Se alle Satch rygsække

Se alle Satch gymnastikposer

Se alle Satch penalhus

Ergonomisk design

Fra vandrerygsæk til skolerygsæk: Remmene på Satch-systemet er inspireret af professionelle vandrerygsække og sikrer, at vægten flyttes fra skuldrene ned til det stabile bækkenområde.
categorybannerblok-satch-ny.jpg

Stort udvalg af Satch

Se vores store udvalg af rygsække, skoletasker, gymnastikposer og penalhuse fra Satch.
Shop Satch skoletaske