Grow – Dansk design til børn i voksealderen

Velkommen til Grow, som er NEYE’s nye brand til børn i alderen 5-10 år. Et univers af flotte farver og prints, som vil vække stor glæde hos børnene. Både til en god skoledag og til rejsen.

Shop dine favoritter

w25_SpotComponentCTA_800x480-grow-kufferter-v1.jpg

Grow Travel

Kvalitetskufferten fra Grow er til børn i alle aldre. Trolleyen er perfekt som lille kabinekuffert. I rejsekollektionen finder du også en toilettaske, der indeholder flere rum samt vådrum, så tandbørsten kan holdes adskilt fra de andre ting. Toilettasken er fremstillet af 100 % recycled PET og har en krog, så den kan hænges op.

Shop Grow kuffert

Grow School

Med Grow får I en cool begynderskoletaske med allover print i flotte farver. Foruden de gode rum til opbevaring, så har skoletasken også mange gennemtænkte detaljer. F.eks. har den 2 hanke, så den kan hænge ved barnets bord i skolen, uanset om den er åben eller lukket.

Den lette gymnastikpose ligger let tilgængeligt i toppen, lige som madkasse og drikkedunk er nem at komme til. Det hele medfølger skoletasken.

Shop Grow skoletaske
w25_SpotComponentCTA_800x480-grow-skoletasker-drenge.jpg

Ergonomisk og miljøvenligt fokus

Der er selvfølgelig både tænkt over design, funktion og ergonomi. Skoletasken er designet, så ryggen støtter barnet de rigtige steder og har kuldebroer, så varmen kan slippe væk fra barnets ryg. Penalhuset indeholder ergonomiske blyanter, så barnet får det korrekte skrivegreb.

Alle skoletasker fra Grow er lavet af genanvendt materiale, dvs. 100 % recycled PET. Dette gælder også for materialet på penalhus og gymnastikpose.

Shop Grow skoletaske

Om Grow

Kollektionen fra vores nye own-brand indeholder produkter til en god skoledag og til rejsen. Perfekt til dig, der søger design med kant og som funktionsmæssigt har alle de rigtige elementer. Grow er primært til børn i alderen 5-10 år.

NEYE har mange års erfaring med salg af skoletasker, og vi besidder en stor kompetence inden for området, da vi dagligt har direkte kontakt med vores skoletaskekunder og kender til deres behov. Derfor er det også helt naturligt, at vores Grow skoletasker både er lette og at ergonomien er på plads.

Vi er stolte over at præsentere en kollektion i virkelig god kvalitet, hvor den overvejende del er lavet af genanvendt materiale. Skoletaskerne er udviklet i samarbejde med en leverandør, der har udviklet skriveartikler, skoletasker og rygsække siden 1989.

Se hele Grow kollektionen