PS23 kollektionen fra DAY ET

Det ligger dybt i brandets dna at arbejde med farver og smukke strukturer. Det kan være alt fra dekorative mønstre, til quiltede tekstiler og fløjlsbløde looks. PS23 kollektionen ’The Runners High Edition’ er inspireret af løbeturene ved solopgang og den bløde morgendis. Runners High beskriver følelsen, når krop og sind arbejder sammen, mens man passerer silhuetterne fra træer, bygninger og trafiklys.

Shoppere

Day et shopper tasker - Stort udvalg hos NEYE

Crossbody

Day et crossbody tasker - Stort udvalg hos NEYE

Alle tasker

Day et tasker - Stort udvalg hos NEYE

Shop dine favoritter

Gweneth shopper tasker fra DAY ET - Stort udvalg hos NEYE

Must-have tasken

En shopper fra DAY ET er det perfekte valg til hverdagen. Uanset om du foretrækker et klassisk look med en sort shopper taske eller et strejf af farve, så er der helt sikkert en, der passer til dig og din stil.

Gweneth tasken er uden tvivl DAY ET's mest populære taske, kendt for sin kvalitet, alsidighed samt minimalistiske design. Gweneth shopperen er både slidstærk, rummelig og praktisk med et simpelt multifunktionelt design.

Shop Day et Shopper tasker

Sports- og weekendtasker

En rejsetaske fra DAY ET er genial til en weekendtur eller til en tur i fitnesscenteret. Der er god plads til både tøj og dine personlige ejendele i de stilrene og komfortable tasker. Blandt nyhederne finder du også skønne quiltede designs, der giver tasken et sporty og moderne look.

Shop Day et rejsetasker
Day et crossbody tasker - Shop online hos NEYE

Crossover tasker

En crossbody taske er alsidig og funktionel, og er perfekt som hverdagstaske. DAY ET sørger selvfølgelig for, at der er flere modeller at vælge i mellem, så både størrelse og stil kan matche dit behov og look.

Shop Day et crossbody

Past, present & future

DAY ET blev oprindeligt etableret i 2014 hos det danske modehus Day Birger Et Mikkelsen. Det startede med en simpel nylontaske ved navn Gweneth, som i dag er DAY ET’s mest ikoniske taske. I 2018 blev DAY ET et selvstændigt brand og fortsatte rejsen mod at skabe ‘’Long lasting essentials for every destination in life’’.

Alle produkter bliver designet i København, med det formål at skabe multifunktionelle produkter, der passer til et liv i konstant bevægelse. En taske er ikke bare en taske, det er dit private rum og dit hjem på farten. Din taske er hvor du gemmer dine hemmeligheder og dit liv.


Ansvarlighed

Virksomheden drives af en bæredygtig tankegang med fokus på at designe langtidsholdbare produkter i en høj kvalitet.

Mere end 60% af DAY ET’s tasker er i dag produceret af certificeret genanvendeligt materiale, og ved udgangen af 2023 er målet, at tallet vil nå 75% og derfra vokse kontinuerligt år efter år.

Med udgangspunkt i bæredygtige initiativer, bestræber DAY ET sig på at være relevante, transparente og ansvarlige. Læs mere om DAY ET bæredygtige tiltag.

Tasker og accessories fra DAY ET er skandinavisk i stilen, med et ungt og moderne look. Stilen favner både det klassisk feminine og de mere sporty toner. Med tiden er sortimentet vokset, så du i dag finder alt fra sports- og yogatasker til kufferter, køletasker og smykkeskrin. De største kategorier hos NEYE er dog stadig:

DAY ET tasker
DAY ET rygsække
DAY ET toilettasker
DAY ET weekendtasker

Gå heller ikke glip af de mange gode DAY ET taske tilbud som du altid finder hos os.