½
ImBanner_3200x850_DayEt-Crossbody-Day-GW-RE-X-Arched-1.jpg
ImBanner_3200x850_DayEt-Crossbody-Day-GW-RE-X-Arched-1.jpg

Gør din hverdag fin med inspirerende design

Day et’s mange kollektioner er skabt ud fra en vision om at kombinere smukke etniske toner med klassisk nordisk design, maskulinitet og vintage. En taske fra Day et er perfekt til et liv på farten, og du kan være sikker på, at virksomheden bag, både har fokus på bæredygtighed og funktionalitet, når de designer og producerer tasker og accessories.

Se det store udvalg fra Day Et

Spot-ComponentBlock_800x480-dayEt_shopper-flow-sign-håndtaske-night-j-leo.jpg

Past, present & future

Udvalget af moderne klassikere fra Day et er enormt. Gweneth shopperen har i årevis været en bestseller, og hvis du er vild med stilen fra Day et, så har du sikkert flere af dem i garderoben.

I efteråret 2020 introducerede Day deres første bæredygtige linje ”RETHINK – RELOVE – RECYCLE”. Kollektionen var designet og udviklet med det formål at bidrage til en grønnere fremtid. Virksomhedens bæredygtige mål er bl.a., at 70 % af deres kollektioner i 2022 er produceret af 100% genanvendeligt og certificeret materiale.

Farver og struktur

Det ligger dybt i brandets dna at arbejde med farver og smukke strukturer. Det kan være alt fra dekorative mønstre, til quiltede tekstiler og fløjsbløde looks. I Fall Winter 2021 kollektionen omfavner Day et den populære Teddy trend, med tasker i plys, i et eksklusivt design.

Shop Day et tasker
Spot-ComponentBlock_800x480-DayEt-håndtaske-gw-j-waffle.jpg

Bæredygtig dedikation

Et dedikeret team sikrer, at fremtidige kollektioner bliver produceret ud fra miljøvenlige principper. Og at de bidrager til, at der fortsat er fokus på bæredygtighed i modebranchen. Når Day et definerer deres produkter som bæredygtige, lever de som minimum op til disse fire krav:

  • Produktet er lavet af 100 % genanvendt og certificeret materiale
  • Produktet er brugbart og funktionelt, og kan bruges hele livet
  • Produktet er produceret under høje etiske standarder og fornuftige arbejdsforhold
  • Produktet lever op til de krav der stilles inden for brug af kemikalier, netop for at sikre et renere miljø

Historien bag Day et

Siden danske Day Birger et Mikkelsen blev grundlagt i 1997 er brandet blevet international kendt inden for tøj og accessories. Moder-brandet Day Birger et Mikkelsen er i dag fokuseret omkring tøj til kvinder, hvorimod mærkets udvalg af tasker og accessories ligger under brandet Day et. Designer og grundlægger Keld Mikkelsens store passion for mode- og tekstilindustrien stammer primært fra hans utallige rejser til Asien. Særligt i Hong Kong og Indien er han blevet fascineret af det gode håndværk og de utallige fusioner og muligheder, der er inden for mønstre, broderier, print og skræddersyning.

Netop denne fascination bruger Keld Mikkelsen til at skabe de fantastiske produkter til Day Birger et Mikkelsens kollektioner, der fokuserer på tidløst design og en kvalitet i verdensklasse. Med andre ord, så handler det for Day Birger et Mikkelsen om at finde den rette balance mellem kunst og håndværk for på den måde at skabe deres egen karakteristiske skandinaviske stil.

Shop din favorit Day taske her