Silke Kristensen x DAY ET

Silke Kristensen har gjort det igen. Oplev her den fineste taskekollektion, som den populære influencer har skabt i samarbejde med DAY ET. Taskerne er skabt i den lækreste Teddy kvalitet og vil være en blød følgesvend i din hverdag.
DAY_ET_SILKE_800x480_Plaza-Taup_Shopper_Teddy_XL.jpg

The Teddy Collection

Silke Kristensen: ”Kollektionen består af tasker jeg følte, at jeg manglede i min hverdag. En toilettaske som kan rumme alle de produkter jeg bruger, perfekt til rejse eller en smuk accessory på mit badeværelse. Den flotte Teddy taske, findes i to størrelser, alt efter hvad mit behov er. Den lille bruger jeg som hverdagstaske, da den er perfekt til at have med på farten. Når jeg rejser eller skal på weekendture bruger jeg den store, da den rummer alt hvad jeg har brug for”. 

SS22 kollektionen fra DAY ET

Spring Summer 2022 kollektionen er inspireret af den tid, som har vendt op og ned på verden og på os selv. Hvor længslen efter meningsfulde oplevelser og eventyr er større end nogensinde. Naturens elementer har givet os lys og håb, hvilket kollektionens farver og materialernes strukturer er et fint billede på.

Farver og struktur

Det ligger dybt i brandets dna at arbejde med farver og smukke strukturer. Det kan være alt fra dekorative mønstre, til quiltede tekstiler og fløjsbløde looks. Nyhederne fra SS22 emmer af lys og håb. Med rolige nuancer af beige, grå og blå - selvfølgelig mixet med deres unikke prints og strukturer.

Shop Day et tasker

Shop dine favoritter

Day-Et-Cool-Grey-Blue-products-800x480-3.jpg

Past, present & future

En taske fra DAY ET er perfekt til et liv på farten. Og du kan være sikker på, at virksomheden bag, både har fokus på bæredygtighed og funktionalitet, når de designer og producerer tasker og accessories. I det ligger der også et løfte om, ikke at bidrage til brug-og-smid-væk kulturen, hvilket kommer til udtryk i deres mange styles, der holder sæson efter sæson.

Udvalget af moderne klassikere er enormt. Gweneth shopperen har i årevis været en bestseller, og hvis du er vild med stilen fra DAY ET, så har du sikkert flere af dem i garderoben.

Farver og struktur

Det ligger dybt i brandets dna at arbejde med farver og smukke strukturer. Det kan være alt fra dekorative mønstre, til quiltede tekstiler og fløjsbløde looks. Nyhederne fra SS22 emmer af lys og håb. Med rolige nuancer af beige, grå og blå - selvfølgelig mixet med deres unikke prints og strukturer.

Shop Day et tasker
Day-Et-Cool-Grey-Blue-products-800x480-5.jpg

Bæredygtig dedikation

Et vigtigt skridt i DAY ETs rejse mod mere miljøvenlige handling, var at opnå fuld GRS certificering i jaunar 2022. Du kan læse mere om certificeringen her. Ved kun at bruge 100% certificeret genanvendt materiale, reducerer DAY ET deres CO2, vand og kemikalie forbrug. Alle tasker i DAY ETs recycled linje lever op til disse fire krav:

  • Produktet er lavet af 100 % genanvendt og certificeret materiale
  • Produktet er brugbart og funktionelt, og kan bruges hele livet
  • Produktet er produceret under høje etiske standarder og fornuftige arbejdsforhold
  • Produktet lever op til de krav der stilles inden for brug af kemikalier, netop for at sikre et renere miljø

Sportstasker & rejsetasker

Day-Et-Cool-Grey-Blue-KATEGORIER-1-740x740.jpg

Computer sleeves

Day-Et-Cool-Grey-Blue-KATEGORIER-740x740.jpg

Crossbodies

740x740_1.jpg

Historien bag

Siden danske Day Birger et Mikkelsen blev grundlagt i 1997 er brandet blevet international kendt inden for tøj og accessories. Moder-brandet Day Birger et Mikkelsen er i dag fokuseret omkring tøj til kvinder, hvorimod mærkets udvalg af tasker og accessories ligger under brandet DAY ET.

Designer og grundlægger Keld Mikkelsens store passion for mode- og tekstilindustrien stammer primært fra hans utallige rejser. Særligt i Hong Kong og Indien er han blevet fascineret af det gode håndværk og de utallige fusioner og muligheder, der er inden for mønstre, broderier, print og skræddersyning.

Tasker og accessories fra DAY ET er skandinavisk i stilen, med et ungt og moderne look. Stilen favner både det klassisk feminine og de mere sporty toner. Med tiden er sortimentet vokset, så du i dag finder alt fra yogatasker og tasker til hunde - til kufferter, køletasker og smykkeskrin. De største kategorier hos NEYE er dog stadig:

DAY ET tasker
DAY ET rygsække
DAY ET toilettasker
DAY ET weekendtasker

Shop dine favoritter