Funktion og fashion der går hånd i hånd

Gå på opdagelse i nyhederne fra danske DAY ET, der mestrer funktion og fashion til perfektion. Det ligger dybt i brandets dna at arbejde med farver og smukke strukturer. Det kan være alt fra dekorative mønstre, til quiltede tekstiler og fløjlsbløde eller skinnende looks.

Kufferter

DAY ET kufferter. Stort udvalg på neye.dk

Crossbody

DAY ET crossbody. Stort udvalg af crossover tasker på neye.dk

Shoppere

DAY ET shopper. Stort udvalg af tasker på neye.dk

Shop dine favoritter

DAY ET shopper. Stort udvalg af tasker på neye.dk

Must-have tasken

En shopper fra DAY ET er det perfekte valg til hverdagen. Uanset om du foretrækker et klassisk look med en sort shopper taske eller et print, så er der helt sikkert en, der passer til dig og din stil.

Gweneth tasken er uden tvivl DAY ET's mest populære taske, kendt for sin kvalitet, alsidighed samt minimalistiske design. Gweneth shopperen er lavet af et 100 % certificeret og genanvendt materiale, og er både slidstærk, rummelig og praktisk.

Shop Day et Shopper tasker

Crossover tasker

En crossbody taske er alsidig og funktionel, og er perfekt som hverdagstaske. DAY ET sørger selvfølgelig for, at der er flere modeller at vælge i mellem, så både størrelse og stil kan matche dit behov og look.

Taskerne fra DAY ET er det perfekte eksempel på, hvordan mode møder funktionalitet, og derfor hurtigt bliver en favorit i din garderobe.

Shop Day et crossbody
DAY ET kufferter. Stort udvalg på neye.dk

Til enhver rejse

Med DAY ET er det let at rejse fra A til B i hverdagen, eller når du skal på større eventyr. Alle deres travel essentials forener funktionalitet og klassisk design med et certificeret, genanvendt og slidstærkt materiale. 

Kufferterne er udført i letvægtsmaterialer og med fire hjul med 360° drejning, som giver dig en ubesværet rejseoplevelse. En DAY ET rejsetaske er genial til en weekendtur eller til en tur i fitnesscenteret. Der er god plads til både tøj og dine personlige ejendele i de stilrene og komfortable tasker og kufferter.

Shop DAY ET kufferter

Past, present & future

Det hele begyndte for 10 år siden under brandet Day Birger et Mikkelsen, med en simpel nylontaske ved navn Gweneth, som viste sig at blive DAY ETs mest ikoniske taske. I 2018 blev DAY ET etableret som et selvstændigt brand og fortsatte rejsen mod at skabe ‘’ The most functional, responsible and affordable classics – your home away from home.”

DAY ET bliver designet i Danmark og er udsprunget af den skandinaviske arv. Formålet er: “We design functional, responsible and affordable bags, to make peoples life's easier, keep them in motion and help make tomorrow matter”. 

Ansvarlighed

Virksomheden drives af en bæredygtig tankegang med fokus på at designe langtidsholdbare produkter, i et klassisk og funktionelt design. Mere end 60% af DAY ETs tasker er i dag lavet af genanvendt materiale, og målet er, at tallet vil vokse år for år og nå 75%. Gennem diverse initiativer, sigter de mod konstant at være relevante, transparente og ansvarlige.

Læs mere om DAY ET ansvarlighedsstrategi.

For DAY ET er en taske ikke bare en taske. Det er dit private rum og dit hjem på farten. Din taske er hvor du gemmer dine hemmeligheder og dit liv.

Tasker og accessories fra DAY ET er skandinavisk i stilen, med et ungt og moderne look. Stilen favner både det klassisk feminine og de mere sporty toner. Med tiden er sortimentet vokset, så du i dag finder alt fra pusletasker til kufferter, køletasker og smykkeskrin. De største kategorier hos NEYE er dog stadig:

DAY ET tasker
DAY ET rygsække
DAY ET toilettasker
DAY ET weekendtasker

Gå heller ikke glip af de mange gode DAY ET taske tilbud som du altid finder hos os.