SALE - spar op til 50%

Seje skoletasker, rygsække og bæltetasker til teenageren

Vi har hos NEYE samlet en guide til teenageren, som godt kunne bruge en ny taske til skolestart. Derudover guider vi dig også igennem det mest nødvendige tilbehør til din skoledag, såsom penalhus, drikkedunk og computersleeves.
w28_Imagebanner_3200x700.jpg

Skoletasker fra Sofie Schnoor

Sofie Schnoor Girls producerer alt fra bæltetasker til penalhuse, og som noget nyt også skoletasker. Deres produkter rammer bredt blandt de mindste, men deres skoletasker og tilbehør henvender sig til teenageren, som ønsker sig en taske, der sidder godt på ryggen, er rummelig og samtidig smart.
Se alt fra Sofie Schnoor Girls
w28_SpotComponentCTA_1600x960_petit.jpg

Tre udvalgte rygsække til den unge teenager

Hos NEYE forhandler vi en bred vifte af rygsække, som passer perfekt til teenageren. I vores sortiment er der noget for enhver smag - stilrene, smarte, funktionelle, farverige og praktiske skoletasker, som sikrer dit barn den bedste skolegang.
w26_CategorySpot_740x740_18.jpg

Herschel

Herschel har ét simpelt mål, at skabe tasker i tidløst design med respekt for detaljen. Det gælder også for deres rygsække, som ikke bare er funktionelle, men et statement i sig selv.
Se alle Herschel rygsække

w26_CategorySpot_740x740_19.jpg

Spiral

Spiral designer farverige og iøjenfaldende rygsække, til en pris hvor alle kan være med. Deres mission er at bryde den gængse street mode, med inspirerende og anderledes prints og farver.
Se alle Spiral rygsække

w26_CategorySpot_740x740_20.jpg

Eastpak

Eastpak har altid haft fokus på anvendelighed og godt design. Deres rygsække har et praktisk hovedrum og polstrede skulderremme. Med en Eastpak rygsæk får du høj kvalitet og stor funktionalitet.
Se alle Eastpak rygsække

Cool bæltetasker til hverdag og skole

Mangler du en bæltetaske til hverdag eller skole, så du har styr på alle dine sager, så har vi hos NEYE et bredt udvalg. Vi har blandt andet bæltetasker fra Sofie Schnoor Girls, der med deres rå, men samtidig piget look, producerer bæltetasker i kunstskind samt velour og glimmer. Derudover forhandler vi også bæltetasker fra Eastpak og Spiral, der med deres spraglede og farverige udformninger, gør sig øjenfaldende på gaden. Bæltetasker fra Becksöndergaard er også et populært valg. Becksöndergaards produkter er enkle, hvis du blot ønsker dig en bæltetaske, der kan bruges til et hvilket som helst outfit.

Skoletasker fra Satch

Hos NEYE forhandler vi Satch, som producerer rygsække og skoletasker - både til små og store skolebørn. Hos Satch er der fokus på funktionalitet og de små detaljer, samtidig med at kvalitet og komfort er helt i top. Deres skoletasker kan løbende justeres alt efter hvor hurtigt dit barn vokser, hvilket sikrer, at rygsækken altid sidder rigtigt, og kan bruges over længere tid. Hos Satch får du en af markedets bedste skoletasker, hvor der er sørget for fede designs og farvekombinationer.
Køb Satch Skoletaske
w28_SpotComponentCTA_1600x960_satch.jpg

Tilbehør til skolen

Hos NEYE forhandler vi et hav af forskellige tilbehør til din eller dit barns skolegang. Vi forhandler blandt andet penalhuse, med og uden skriveredskaber og drikkedunke fra flere forskellige brands. Som noget nyt har vi fået drikkedunke fra 24Bottles, der både er miljøvenlige og som giver dig en følelse af luksus.
Derudover forhandler vi også computersleeves, fra nogle af de mest populære brands, f.eks. fra DAY og Manostiles. Det er vigtigt med det rigtige tilbehør til skolestart, så man er sikret en god skolegang, og det kan du finde fra flere forskellige brands, f.eks. Herschel og Fjallraven.

Penalhuse

w26_CategorySpot_740x740_21.jpg

Drikkedunke

w26_CategorySpot_740x740_drikkedunk.jpg

Computersleeves

w26_CategorySpot_740x740_23.jpg