Feminint med masser af kant

DEPECHE er særligt kendt for deres feminine styles med kant, der giver et råt og moderne udtryk. Det rå look er fuld af detaljer, som vækker opsigt. Det kan være i form af nitter, syninger, flet eller quilt. Alle styles produceres i høj skindkvalitet og i et tidløst design, så taskerne kun bliver smukkere med tiden.

Bumbags

Depeche bæltetasker - Stort udvalg hos NEYE

Crossbody

Depeche crossover tasker - Stort udvalg hos NEYE

Se alt Depeche

Stort udvalg af Depeche tasker og accessories på neye.dk

Shop dine favoritter

Dedikeret til skind

DEPECHE går ikke på kompromis, når det gælder deres skindkvaliteter. Det lækre bløde skind er meget karakteristisk for brandets look, uanset om tasken er fremstillet i kalveskind eller lammeskind.  Gå på opdagelse i kollektionen og oplev det store udvalg. Tasker i forskellige farver, strukturer og med unikke detaljer, som på hver sin måde kan tilføre noget til din personlige stil.
Shop Depeche
Smukke lædertasker fra Depeche - Stort udvalg på neye.dk

Tidløst og gennemtænkt design

Der er altid øje for detaljen og taskernes funktionalitet. DEPECHE tasker har flere indvendige rum og udvendige lommer, hvilket gør det nemt for dig at holde styr på dine ting. Designet rummer også altid nogle detaljer, der sikrer at din feminine og gennemtænkt taske får lidt modspil af noget råt. Taskernes tidløse design og høje læderkvalitet gør, at tasken kan bruges i mange år, hvor skindet kun bliver smukkere med tiden.

Shop Depeche tasker

Til enhver anledning

DEPECHE har et bredt udvalg af lækre skindtasker i forskellige størrelser og designs. Du finder både tasker til hverdagens gøremål, såvel som til weekendens festligheder eller særlige begivenheder. Hvis du planlægger en aften i byen eller en kop kaffe med dine veninder, vil en smuk clutch, en lækker crossbody eller en funktionel bumbag være det perfekte match.

Skal du have plads til alt det nødvendige til en arbejdsdag, shoppetur eller en mindre udflugt, skal du gå efter en rummelig skuldertaske eller shopper.
Shop din Depeche favorit

Past, present & future

DEPECHE er et dansk fashionbrand, etableret i 1999, som designer og sælger tøj, tasker og accessories i kvalitetsskind. I 2008 overtog Janni Hørdum brandet, og hun gennemførte en komplet koncept make-over. Brandet gik fra at købe accessories importeret fra Kina, til at tegne, designe og få produceret alle styles selv. Der blev skabt sammenhæng i de enkelte kollektioner, så vel som på tværs af kollektionerne.

Det er særligt produktgrupperne tøj, tasker, bælter og accessories, udført i skind, som brandet i dag har fokus på. Virksomheden har en vision om at vækste endnu mere i udlandet og vækste på deres eksisterende produktgrupper. Hos DEPECHE tror man på, at et godt og tillidsfuldt samarbejde er vejen frem til succes.

Derudover vil virksomheden have endnu større fokus på miljømæssige tiltag, i form af genanvendelig emballage og brug af så meget restskind som muligt.


Shop clutch
Shop bæltetasker
Shop skuldertasker
Shop crossbody tasker