Enkelt og tidløst til den moderne mand

Tyler & Co er et dansk brand, som er kendt for sine klassiske tasker til mænd. Stilen er enkel og skandinavisk, og produkterne er udført i gode kvaliteter, der giver et lækkert og tidløst look. Kollektionen rummer både lædertasker og tasker i genanvendt polyester.

Computertasker

Tyler and Co Chicago computertaske. Stort udvalg af computertasker på neye.dk

Recycled tekstil

Tyler and Co Braga bumbag. Stort udvalg af bæltetasker til mænd på neye.dk

Se alt fra Tyler & Co

Tyler and Co Orlando crossbody. Stort udvalg af skuldertasker til mænd på neye.dk

Shop dine favoritter

Holdbare produkter

Tyler & Co fremstiller tasker til den kvalitetsbevidste mand, der søger et langtidsholdbart produkt – både i form af design og kvalitet. Du finder både tasker i læder fra LWG-certificerede garverier, og i tekstiler, der er fremstillet af certificeret genanvendt plastik.

Se det lækre udvalg af rejsetasker, toilettasker og rygsække.

Tyler & Co til rejsen

Funktionelt design

Unset om du søger en sling bag, en skuldertaske eller rejsetaske fra Tyler & Co, så er der tænkt over tingene. Alle deres produkter er fyldt med funktionelle detaljer, uden at tage for meget fokus. Det praktiske kommer til udtryk i et funktionelt design, som kan være alt fra mange lommer til sikker opbevaring, justerbare stopper, laptop-lomme med ekstra beskyttelse osv. 

Shop Tyler & Co tasker

Den perfekte computertaske

Computertasker fra Tyler & Co har været bestsellere i flere år. Brandet er netop kendt for at være det sikre valg, når du mangler en slidstærk og tidløs taske til hverdagens behov, uanset om det er til arbejde, studiebrug eller andet. Find din favorit i skind eller tekstil.

Tyler & Co computertasker

Past, present & future

De klassiske og prisvenlige kvalitetsprodukter taler til mænd i alle aldre. Tyler-manden værdsætter et stilrent og enkelt design, som kan bruges både på kontoret og i fritiden, uden at være hverken for flashy eller under-dressed. Han går efter det sikre valg. Både i forhold til design og kvalitet, og som dækker alle de vigtige funktioner.

Stilmæssigt er kollektionen altid tidløs, og produkterne er aldrig sæson-afhængige, så Tyler-manden vil kunne bruge sin taske i mange år.

Læder og recycled polyester

Der benyttes både læder og recycled polyester i kollektionen. Læderet har kant og karakter og de naturlige karakteriska i skindet er tydelige, uden at det bliver for vintage. Produkterne i recycled polyester er i en lidt grov vævning, og mixet med læder-detaljer, der understreger det maskuline look.

Tyler & Co tasker og accessories produceres udelukkende på fabrikker, som er SA8000 certificerede, hvilket er en garanti for gode forhold for arbejderne. Læderet er udelukkende et biprodukt fra fødevareindustrien. Produkterne i recycled polyester er lavet af genanvendt plastik. Tyler & Co's recycled polyester er desuden GRS-certificeret.

Tasker fra Tyler & Co forhandles eksklusivt i NEYE.