Affenzahn

Rygsækkene fra Affenzahn er bedste venner – og de vil også blive dine. Dyrene fra Affenzahn kommer fra hele verden med deres egne talenter og egenskaber.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Vennerne fra Affenzahn

Affenzahn designer rygsække formet som forskellige dyr til børn i alderen 1 til 5. Brandet er et af de 7 mærker hos FOUND OF BAGS, der er et kvalitetsmærke, som består af et team på omkring 200 mennesker og 35 lande. Teamet sidder hver især med deres opgave og bidrager til visionen om kvalititet, fremstilling, funktionalitet og design. Affenzahn er derfor også del af mærket Ergobag, som er kendt for at fremstille ergonomiske og funktionelle skoletasker. 

De fire fordele:
  • Funktionel: Affenzahn har øje for detaljerne lige fra 'A' til 'Z'. Deres rygsække er både sjove og funktionelle, og så er de håndlavede med fokus på fremstillingen.
  • Ven: En Affenzahn-rygsæk er en konstant følgesvend og med et Affenzahn-dyr kan I opleve alle eventyr sammen.
  • Facilitator: Oplev verden gennem leg med Affenzahn-rygsækken. Du kan bl.a. trække tungen ud på din rygsæk og have det sjovt med de bevægelige krog-og løkkearme. De forskellige lege er med til at udvikle motoriske færdigheder.
  • Retfærdighed: Affenzahn er en bluesign® systempartner, der procederer efter bæredygtige principper. Affenzahn er miljøvenlig og bruger materialer fra genanvendte PET-flasker til fremstilling af rygsækkene.
w31_SpotComponentCTA_1600x960.jpg

Affenzahn

Se vores udvalg af rygsække fra Affenzahn
Klik her