Ikonisk design med sans for forandring

Eastpak har nærmest defineret en stil inden for både rygsække og rejsetasker med hjul. Fra den ikoniske Padded Pak’r rygsæk til den populære Tranverz trolley. Selv om mange af de tidløse bestsellers har været solgt i årtier, så udfordrer Eastpak altid sig selv, når det kommer til nye kreative prints og farver.


Både kvalitet og sans for trends er i top, så du kan roligt vælge Eastpak, uanset om du skal på festival, i skole eller ud at rejse.

Rygsække

EASTPAK_LS_F22_Back To Study_Padded zipplr_Thrilling Indigo_EK0A5B74U92_Springer_Flashing Pink_EK000074U29_UC224072.jpg

Rejsetasker

w12_CategorySpot_740x740-kufferter.jpg

Bæltetasker

EASTPAK_LS_F22_Back To Study_Springer_Flashing Pink_EK000074U29_UC224074.jpg

Shop dine Eastpak favoritter

w12_SpotComponentCTA_800x480-Eastpak-tasker-30-års-garanti_v1.jpg

Op til 30 års garanti

Eastpak har fremstillet slidstærke produkter siden 1952. Eastpak udspringer af Eastern Canvas Products, som lavede holdbart udstyr til den amerikanske hær. Hurtigt fik universitetsstuderende interesse for produkterne, når de blev tilgængelige på restsalg. Det blev startskuddet til Eastpak. Fra start har de kørt med 30 års begrænset garanti (reklamationsret), fordi de ved, hvor holdbare deres produkter er.

Eastpak skoletasker & rygsække

Til alt slags vejr

Alle Eastpaks tasker er vandafvisende. De er coatet på indersiden, og testet ved vandsøjletryk. De lover ikke, at de er 100% vandtætte, for hvor der er et lille hul fra en syning, eller man ikke har stormflappen ud over lynlåsen, er der en lille chance for, at vand kan trænge ind. Men du kan trygt tage din Eastpak med dig, trods Danmarks skiftende vejr.

Shop Eastpak kuffert

Past, present & future

Eastpak er synonymt med en cool, amerikanske kultur. I 1952 startede Eastern Canvas Products Inc. med at lave duffel bags til den amerikanske hær. Og særligt leveringerne til hæren, er årsag til den høje kvalitet, som du stadig får i alle Eastpaks produkter. Det var først i 1976, brandet fik øjnene op for det store marked for militærtasker af høj kvalitet blandt de unge studerende. Det var her navnet Eastpak opstod, ligesom den ikoniske Padded Pak’r daypack også har rødder tilbage dertil.

I 1999 kickstartede Eastpak en lille revolution inden for rejseudstyr. De var nemlig de første, der satte hjul på softcase kufferter, som man i dag, slet ikke kan forestille sig uden.

Shop Eastpak rejsetasker og kufferter

 

 

Build to resist

Under mottoet ”We’re built to resist” henviser Eastpak ikke kun til deres holdbare produkter. De ønsker at inspirere alle til at udtrykke sig selv som individ og til at inspirere til positiv modstand. Eastpak støtter dem, der står op for, hvad der er rigtigt, de kæmper for positiv forandring og taler for inklusion og mangfoldighed. Dette kommer bl.a. til udtryk gennem samarbejder med diverse designere, kunstnere og brands fra hele verden.