Sale: Spar op til 50% på masser af brands

Forkæl din baby

Hos NEYE finder du masser af skønne sager til dig og dit lille barn. Fra pusletasker og pusletilbehør til sengetøj og babylegetøj.

Oplev udvalget af pusletasker og babytilbehør hos NEYE
Oplev udvalget af pusletasker og babytilbehør hos NEYE

Produkter til dig og din baby

Vi har samlet en masse lækre produkter til dig og den lille, f.eks. pusletasker, sengetøj og babytilbehør. Gå på opdagelse i populære mærker som CAMA Copenhagen, Smallstuff, DAY ET og Sofie Schnoor Home. Flere af mærkerne holder sig i neutrale farver, mens andre er mestre i at lege med farver og mønstre.

Den uundværlige pusletaske

Pusletasker & puslerygsække

Drøm sødt

Det er helt utroligt, hvor meget sødt sengetøj, der findes til de helt små. Fra neutrale pasteller og abstrakte motiver, til knald på farverne og de sødeste små figurer og dyr. Hos os finder du sengetøj til baby og junior i den nordiske stil, bl.a. fra Sofie Schnoor og VACVAC Studio. Typisk ensfarvede designs med enkelte motiver eller mønstre.

Shop sengetøj til voksne

Sengetøj til baby & junior

Tilbehør til den lille

Kan du heller ikke stå for søde krammedyr, rangler og nusseklude? Eller bløde stofbleer og babytæpper i det fineste print? Shop dine favoritter fra mærker som Smallstuff, Franck & Fischer og Sofie Schnoor Home.

Shop babylegetøj og bamser

Se alt babytilbehør

Mere til dig og baby

Gå på opdagelser i vores univers af produkter til dig og din baby. Eller overrask en nybagt mor eller far med legetøj eller babytilbehør i flot design.

Se alt til baby