SALE - spar op til 50%

Forkæl din baby

Hos NEYE finder du også masser af skønne sager til dig og dit lille barn. Fra pusletasker og pusletilbehør til sengetøj og babylegetøj.
w36_Imagebanner_3200x700_BABY.jpg

Produkter til dig og din baby

I denne kategori har vi samlet en masse lækre produkter til dig og din baby inden for områderne pusletasker, sengetøj og babytilbehør, fra mærker som DAY et, Sofie Schnoor, Franck & Fischer, Magni, StorksakManostiles og Babymel. Flere af mærkerne holder sig i neutrale farver, mens andre mærker er mestre i at lege med farver og mønstre.

Se alle pusletasker

Pusletasker

w36_SpotComponent_1_1200x960_PETIT.jpg

Sengetøj

Det er helt utroligt, hvor meget sødt sengetøj der findes til de helt små, alt fra neutrale pasteller og abstrakte motiver, til knald på farverne og de sødeste små figurer og dyr. Hos os finder du f.eks. Vanilla Copenhagen, der er nordisk i stilen. Typisk ensfarvede designs med enkelte motiver eller mønstre. Sengetøjet fra Vanilla Copenhagen er af høj kvalitet og produceret i det blødeste økologiske GOTS certificereret bomuld, som sikrer at dit barn kan ånde frit, og sove en god nats søvn. Se hele vores udvalg af sengetøj baby her. Se alt sengetøj her.

Babytilbehør

w36_SpotComponent_1_1200x960_baby_seng.jpg

Pusletasker

Baby-Cama_Copenhagen-v1.jpg

Sengetøj

w36_CategorySpot_740x740_baby2.jpg

Babytilbehør

w36_CategorySpot_740x740_baby3.jpg
w36_SpotComponentCTA_1600x960_baby.jpg

Baby

Oplev vores univers af produkter til dig og din baby
Shop tilbehør til baby