Forkæl din baby

Hos NEYE finder du også masser af skønne sager til dig og dit lille barn. Fra pusletasker og pusletilbehør til sengetøj og babylegetøj.
w48_Imagebanner_3200x700-baby-tilbehør.jpg
w48_Imagebanner_3200x700-baby-tilbehør.jpg

Produkter til dig og din baby

I denne kategori har vi samlet en masse lækre produkter til dig og din baby inden for områderne pusletasker, sengetøj og babytilbehør, fra mærker som DAY et, Sofie Schnoor, Franck & Fischer, Storksak og Babymel. Flere af mærkerne holder sig i neutrale farver, mens andre mærker er mestre i at lege med farver og mønstre.

Se alle pusletasker

Pusletasker

Sengetøj

Det er helt utroligt, hvor meget sødt sengetøj der findes til de helt små, alt fra neutrale pasteller og abstrakte motiver, til knald på farverne og de sødeste små figurer og dyr. Hos os finder du f.eks. Vanilla Copenhagen, der er nordisk i stilen. Typisk ensfarvede designs med enkelte motiver eller mønstre. Sengetøjet fra Vanilla Copenhagen er af høj kvalitet og produceret i det blødeste økologiske GOTS certificereret bomuld, som sikrer at dit barn kan ånde frit, og sove en god nats søvn. Se hele vores udvalg af sengetøj baby her. Se alt sengetøj her.

Tilbehør

I underkategorien babytilbehør findes der mange forskellige produkter. F.eks. stofbleer, tæpper og pusleunderlag fra Sofie Schnoor Home, mens Franck & Fischer er mestre i krammebamser og -klude, samt tæpper med de sødeste dyremotiver. Fra Smallstuff finder du f.eks. hagesmække og sødt spise service til den lille.

Se alt tilbehør til din baby lige her.

Baby

Oplev vores univers af produkter til dig og din baby
Shop tilbehør til baby