Forkæl din baby

Hos NEYE finder du masser af skønne sager til dig og dit lille barn. Fra pusletasker og pusletilbehør til sengetøj og babylegetøj.

Oplev udvalget af pusletasker og babytilbehør hos NEYE
Oplev udvalget af pusletasker og babytilbehør hos NEYE

Produkter til dig og din baby

Vi har samlet en masse lækre produkter til dig og den lille, f.eks. pusletasker, sengetøj og babytilbehør. Gå på opdagelse i populære mærker som Konges Sløjd, CAMA Copenhagen, Smallstuff og Fabelab. Flere af mærkerne holder sig i neutrale farver, mens andre er mestre i at lege med farver og mønstre.

Den uundværlige pusletaske

Pusletasker & puslerygsække

Drøm sødt

Det er helt utroligt, hvor meget sødt sengetøj, der findes til de helt små. Fra neutrale pasteller og abstrakte motiver, til knald på farverne og de sødeste små figurer og dyr. Hos os finder du sengetøj til baby og junior i den nordiske stil, bl.a. fra Nuuroo og VACVAC Studio. Typisk ensfarvede designs med enkelte motiver eller mønstre.

Sengetøj til baby & junior

Tilbehør til den lille

Kan du heller ikke stå for søde krammedyr, rangler og nusseklude? Eller bløde stofbleer og babytæpper i det fineste print? Shop dine favoritter fra bl.a.
Fabelab
Smallstuff
Konges Sløjd
Franck & Fischer

Shop babylegetøj og bamser

Se alt babytilbehør

Mere til dig og baby

Gå på opdagelser i vores univers af produkter til dig og din baby. Eller overrask en nybagt mor eller far med legetøj eller babytilbehør i flot design.

Se alt til baby