Sale: Spar op til 50% på masser af brands

Innovation, komfort & design

Få den perfekte kombination af innovation, komfort og stilsikkert design. Med kufferter og rejsetilbehør fra Delsey Paris får du fransk elegance og mere end 75 års erfaring med i bagagen. Innovation og nøje udvalgte materialer er nemlig stærkt forankret i den franske kuffertproducents historie, som bl.a. er kendt for den patenterede Securitech® lynlås og de støjreducerende hjul.

Hardcase

Category spot_Hardcase.jpg

Softcase

Category spot_Softcase.jpg

Rygsække

Category spot_Rygsække.jpg

Shop dine Delsey favoritter

Category Banner_Hardcase kufferter.jpg

Hardcase kufferter

Delsey mestrer funktion og design til perfektion. Materialerne er nøje udvalgt, så du får en kuffert, der trods sit elegante ydre er robust og holdbar. Se det store udvalg af hardcase kufferter i Delseys gennemførte design.

Shop Delsey Kuffert

Softcase kufferter

Foretrækker du en kuffert i tekstil, så har Delsey naturligvis også det. Få det stilrene og genkendelige Delsey look, med en blød kuffert eller en rejsetaske med hjul.

Bløde kufferter og rejsetasker
Category Banner_Ikoniske tasker.jpg

Ikoniske tasker

Til at fuldende dit look har Delsey også et udvalg af tasker, f.eks. computertasker og crossbodies. Se også den lille clutch i Delseys ikoniske design med mange gode features.

Shop Delsey tasker

Rygsække

Innovativt design og et stort fokus på funktionelle features er også et gennemgående tema i rygsække fra Delsey. Find den model, der bedst passer dit behov – til rejsen eller til hverdagen.

Shop Delsey rygsæk

Past, present & future

Historien om Delsey starter i begyndelsen af det forrige århundrede, hvor to dristige iværksættere gik sammen og skabte en fælles virksomhed, Delahaye, som fremstillede lædertasker til kameraer. Det var en revolutionerende periode, både for samfundet generelt, men også inden for rejsebranchen.

Senere i 1946 fusionerede de med Seynhaeve, der fremstillede beklædte kufferter til skrivemaskiner og pladespillere. Og med sammenslutningen opstod et nyt navn inden for lædervarer til rejser; Delsey. Navnet Delsey refererer til navnene på deres legendariske grundlæggere Emile Delahaye og brødrene André og Walter Seynhaeve.

I mere end 75 år har virksomheden været dedikeret til at gøre rejser lettere for brugerne ved at opfinde nye produkter og nye features.

I 1970'erne var Delsey det første mærke til at tilbyde bagage med en ultra-resistent hård skal, for bedre beskyttelse af den rejsendes ejendele. Derefter introducerede det franske mærke det revolutionerende trolleysystem, der skabte en kuffert med hjul. En stor innovation, der siden ændrede den måde, bagage var designet på for at gøre rejser lettere.

DELSEY Paris har været tro mod sit kald om at beskytte skrøbelige ting som kameraer. De innoverer fortsat for at sikre indholdet i bagagen, bl.a. ved at skabe låsesystemer specifikt udviklet til kufferter og designe den patenterede tyverisikring SECURITECH® lynlås.