SS22 kollektionen fra Markberg

Det stilrene look fra Markberg er i den nye kollektion blevet beriget med skønne quiltede detaljer og klassikere i friske forårsfarver. Spring Summer kollektionen er desuden lavet helt uden spildproduktion. Læs mere om zero waste nedenfor.

Se alt Markberg

Neye_brandunivers_banners11.jpg

Skuldertasker

Markberg_LianeMBG Grain_740x740.jpg

Crossbody

Neye_brandunivers_banners13.jpg

Shop dine favoritter

Zero waste

Markberg arbejder dedikeret med at benytte restmaterialet, det såkaldte scrap læder, som skæres fra i den normale produktion. Uanvendt restlæder er ikke kun ressourcespild, det risikerer også at ende som skrald på lossepladser. Det problem har Markberg gjort op med, og har som pionerer opnået zero waste i deres læderproduktion.

Alle Markbergs lædertasker og småvarer produceres uden læderspild overhoved. Det ligger dybt i virksomhedens DNA at arbejde med ansvarlighed, og netop deres zero waste koncept er et vigtigt skridt i arbejdet med mere bæredygtig produktion. Gennem zero waste opnår de en mere ansvarlig læderproduktion, da der kun bruges ressourcer på at fremstille materialer, der udnyttes fuldt ud.

Shop Markberg tasker
StandardContainer-2.jpg

Kvalitet og skandinavisk design

Markberg designer produkter, som kan bruges i mange år. Både fordi det smukke tidløse design tillader det, og fordi alle materialer vælges med omhu. Det enkelte og skandinaviske look er gennemgående på tværs af kollektioner, typisk tilsat unikke detaljer og gennemtænkt funktionalitet.

Shop Markberg crossbody

Passion for smukt skind

Struktureret læder

Markbergs strukturerede læder, også kaldet grain og snake, er koskind. Snake looket skabes ved, at skindet får et ekstra varmetryk i produktionen. Det ensartede udtryk opstår, fordi strukturen i overfladen er indpræget. Markberg benytter udelukkende skind af høj kvalitet, og alle produkter er produceret i Indien hos en fabrik, som er SA8000 certificeret.


Antique læder

Markbergs antique læder er koskind, som har fået en oliebaseret overfladebehandling. Antique læder er vegetabilsk indfarvet læder baseret på naturlige materialer som bark og rødder. Læderet får patina og kan variere i farven fra style til style og man får et mere rustikt og naturligt look. Ved produkter i vegetabilsk indfarvet læder, er det vigtigt, at man kun bruger plejeprodukter, som er organiske. Vegetabilsk indfarvet læder tåler ikke plejeprodukter med et kemisk indhold.

Shop Markberg nyheder

Historien bag

I 2007 blev Markberg grundlagt af Mette Astrup og Rune Klemmensen. De startede med udelukkende at specialisere sig i handsker, men er siden da vokset sig store, og har udvidet sin kollektion med lækre tasker og accessories i høj kvalitet. Virksomheden er opstået ud af kærlighed. Kærlighed til kvalitetsprodukter og kærlighed til hinanden. Mette Astrup og Rune Klemmesen er nemlig partnere både professionelt og privat.

Navnet "Markberg" er en sammensætning af parrets navne, hvor MA står for Mette Astrup og RK for Rune Klemmensen. Berg er et udtryk for området i Aarhus, hvor de boede, da de grundlagde virksomheden.

Markberg går efter et moderne, gennemtænkt og funktionelt design, der gør det let at forelske sig i produkterne. En taske fra Markberg er kendetegnet ved enkelhed og det rene skandinaviske look. Markberg går ikke på kompromis med noget, uanset om det gælder designet, materialerne eller produktionen.

Neye_brandunivers_banners2.jpg
Neye_brandunivers_banners2.jpg