Stilrent look og zero waste

Mød det populære brand, der både mestrer stilrene kollektioner og zero waste i deres læderproduktion. Det stringente look fra Markberg bliver på tværs af kollektioner beriget med smukke detaljer, som quilt eller dekorative syninger, og sæsonens lækre farver.

Se alt Markberg

Markberg Darla crossbody - Stort udvalg af Markberg tasker på neye.dk

Skuldertasker

Markberg Aubrey skuldertaske - Stort udvalg af Markberg tasker på neye.dk

Crossbody

Markberg Jane crossbody - Stort udvalg af Markberg tasker på neye.dk

Shop dine favoritter

Zero waste

Markberg arbejder dedikeret med at benytte restmaterialet, det såkaldte scrap læder, som skæres fra i den normale produktion. Uanvendt restlæder er ikke kun ressourcespild, det risikerer også at ende som skrald på lossepladser. Det problem har Markberg gjort op med, og har som pionerer opnået zero waste i deres læderproduktion.

Alle Markbergs lædertasker og småvarer produceres uden læderspild overhoved. Det ligger dybt i virksomhedens DNA at arbejde med ansvarlighed, og netop deres zero waste koncept er et vigtigt skridt i arbejdet med mere bæredygtig produktion. Gennem zero waste opnår de en mere ansvarlig læderproduktion, da der kun bruges ressourcer på at fremstille materialer, der udnyttes fuldt ud.

Shop Markberg tasker
Markberg Darla Recycled - Stort udvalg af Markberg tasker hos NEYE

Recycled

Man behøver ikke altid noget nyt for at skabe noget godt. Markbergs RECYCLED serie er produceret i 100% genanvendt polyester. Det er også vigtigt for Markberg at kunne verificere, at deres produkter er fremstillet med respekt for både menneskerne, der producerer dem, såvel som miljøet. Derfor er alle deres RECYCLED produkter produceret i GRS-certificeret materiale.

Tasker i genanvendt polyester

Markberg accessories

Kvalitet og skandinavisk design

Markberg designer produkter, som kan bruges i mange år. Både fordi det smukke tidløse design tillader det, og fordi alle materialer vælges med omhu. Det enkle look er gennemgående på tværs af kollektioner, typisk tilsat unikke detaljer og gennemtænkt funktionalitet. Det gælder både Markberg tasker og accessories.

Markberg Punge & Accessories

Past, present & future

Markberg er titlen på en ægte kærlighedshistorie. En kærlighed for at skabe, for at gøre en forskel og til hinanden. Brandnavnet repræsenterer grundlæggerne, Mette Astrup (MA) og Rune Klemmensen (RK), som danner par både professionelt og privat.

Markberg går efter et moderne, gennemtænkt og funktionelt design, der gør det let at forelske sig i produkterne. Deres tasker er kendetegnet ved enkelhed og det rene skandinaviske look. Markberg går ikke på kompromis med noget, uanset om det gælder designet, materialerne eller produktionen.

Passion for smukt skind

Markbergs strukturerede læder, også kaldet grain og snake, er koskind. Snake looket skabes ved, at skindet får et ekstra varmetryk i produktionen. Det ensartede udtryk opstår, fordi strukturen i overfladen er indpræget. Markberg benytter udelukkende skind af høj kvalitet, og alle produkter er produceret i Indien hos en fabrik, som er SA8000 certificeret.

Markbergs antique læder er koskind, som har fået en oliebaseret overfladebehandling. Antique læder er vegetabilsk indfarvet læder baseret på naturlige materialer som bark og rødder. Læderet får patina og kan variere i farven fra style til style og man får et mere rustikt og naturligt look. Ved produkter i vegetabilsk indfarvet læder, er det vigtigt, at man kun bruger plejeprodukter, som er organiske. Vegetabilsk indfarvet læder tåler ikke plejeprodukter med et kemisk indhold.

Zero waste – lædertasker uden læderspild

Markberg anvender restmaterialet, som skæres fra i den normale produktion, til f.eks. punge, nøgleringe eller som en del af designet på Markberg tasker, f.eks. som patchwork. De sidste 5% - altså de helt små rester fra læderet - bliver støbt til læderplader, der bruges indeni tasker til forstærkning af forskellige elementer i taskerne. Foruden optimering af ressourcer, så gør Markbergs zero waste koncept også, at fabrikkerne kan udnytte tiden imellem de normale produktionsordrer. Og på den måde sikre, at fabriksarbejderne altid er beskæftiget.

Markberg Recycled – From Bottles to bags

I 2020 blev Markbergs første kollektion af tasker, lavet af genanvendte plastikflasker, præsenteret. Kort fortalt, så kan plastikflasker forvandles til polyester ved, at de rene flasker bliver revet i flager og smeltet til små kugler. De små kugler bliver omdannet til garn, som bliver brugt til polyesterstoffet til Markberg Recycled taskerne.


Læs mere om Markbergs CRS profil og certificering her.

Markberg tasker - Shop taske nyheder på neye.dk
Markberg tasker - Shop taske nyheder på neye.dk