Det bløde look med individuelt særpræg

Oplev SS23 kollektionen fra danske RE:DESIGNED. Alle tasker er håndlavede, med fine detaljer og af nøje udvalgte skind. Tasker der kun bliver smukkere med tiden. I anledning af brandets 20-års jubilæum har de skabt en serie af tasker, produceret af restlæder fra egen produktion.

Crossbody

Re:Designed crosbody tasker - Stort udvalg på neye.dk

Jubilæums-kollektion

Re:Designed jubilæum - Se kollektionen på neye.dk

Se alt RE:DESIGNED

Re:Designed computertasker - Stort udvalg på neye.dk

Se hele kollektionen

Blødt skind - skabt til at holde

RE:DESIGNED urbankvalitet er skabt til at holde. Taskerne er udført i et naturligt farvet kvæglæder, der har været gennem en proces, som sikrer det bløde udtryk, med individuelle særpræg. Taskerne efterbehandles med en let voks, som afviser snavs. Den høje læderkvalitet gør, at skindet kun bliver smukkere med tiden.

Shop RE:Designed tasker
Re:Designed tasker i blødt look

Jubilæum styles i restlæder

I forbindelse med brandets 20-års jubilæum, har RE:DESIGNED skabt en ekstraordinær serie af tasker, skabt af restlæder fra produktionen. Restlæderet skæres i mindre stykker, der efterfølgende bliver håndsyet i en ny enestående sammensætning. Hver enkelt taske fremstår med et charmerende udtryk og unikt farvespil.

Jubilumskollektionen sætter fokus på brandets ønske om at reducere deres miljømæssige fodspor. Tidligere skrald; nu guld.

Shop RE:Designed
Re:Designed tasker til hverdag og til fest - Se udvalget hos NEYE

Til hverdag & fest

I RE:DESIGNEDs udvalg finder du mange tasker, der både passer til hverdag og til festlige lejligheder. Nyhederne er inspireret af den lidt boxede stil, der er meget populær i gadebilledet nu. Stadigt med et simpelt og feminint udtryk, der er tro mod brandets DNA. Selv om taskerne er små, er de praktisk indrettet med meget dybde og flere indvendige rum og udvendige lommer, så du let kan holde styr på dine ting og sager.

Shop RE:Designed tasker

Tidløse net i læder

Klassiske løse net, med et simpelt design, og enkel indretning. RE:DESIGNED net og shopper tasker er ofte skabt uden foring, med et stort rum. Perfekt som hverdagstaske eller til at tage med på indkøb, i træningscenteret eller på weekendtur.

RE:Designed shopper tasker

Past, present & future

RE:DESIGNED er et dansk etableret taske brand, der skaber tidløst design i holdbart patineret skind. Virksomheden Dixie ApS. der står bag brandet RE:DESIGNED blev stiftet i 2003 af parret Allan Feder og Tove Resen. Med en stærk passion for fashion, drev de både salg af tøj og accessoires, hvor alt fra design til håndtering af ordrer blev klaret hjemme fra privaten. I 2015 skiltes parrets veje, og brandet skiftede navn fra Dixie til RE:DESIGNED est. 2003.

Virksomhedens fokus har ændret sig markant, fra at sælge alt fra PU-tasker, tøj og en bred vifte af accessories, til at det i dag er stilrene og enkle tasker udført i kvalitetslæder. Taskerne bliver tegnet og designet i Horsens, hvor virksomheden holder til. Alle tasker er håndlavede, hvilket sker i et tæt samarbejde med deres dygtige leverandører.

RE:DESIGNED tasker er særligt kendetegnet ved deres bløde skind, hvor det originale kornmønster er velbevaret. Altid udført i læder af høj kvalitet og i et holdbart design, der kun bliver smukkere med tiden.

Med en vision om at reducere deres miljømæssige fodspor, satser virksomheden fremad på kvalitet frem for kvantitet. De ønsker at minimere spild, og fokusere generelt på Slow fashion frem for Fast fashion. Både hvad angår stil og kvalitet. I 2023 kan RE:DESIGNED fejre 20-års jubilæum – og i den anledning har de skabt en serie af tasker produceret af restlæder fra produktionen.

Se alle RE:DESIGNED tasker