SALE - spar op til 50%

Again - For en mere bæredygtig fremtid

Med vores brand Again er vi gået all-in på bæredygtighed. Kollektionerne er skabt af genbrugsmaterialer og er GRS-certificeret. Stilen er casual med urban vibes og er derfor helt perfekt til dem, der både vil gøre noget godt for deres udtryk og deres aftryk.

Crossbody

w25_CategorySpot_740x740-again-crossbody.jpg

Shoppere

w25_CategorySpot_740x740-again-shopper.jpg

Again nyheder

w25_CategorySpot_740x740-again-skuldertaske.jpg

Shop dine favoritter

Sporty fashion

Again byder både på tidløse tasker i letvægtsnylon og styles, der favner sporty fashion tendensen. Denne sæson ser vi også stærke kontrastfarver, som er en af de store trends lige nu. Neutrale farver brydes op af neon kontraster, som giver taskerne karakter. Det kan være et lille refleksbånd, kantbånd, reb eller snørebånd.

Tubes serien er Agains fortolkning af det populære quiltede design, med et mere sporty og clean look. Mesh som vi særligt kender fra active wear benyttes også i Agains nye kollektion. Kort sagt, Again er helt perfekt, hvis du søger et cool og sporty look.

Shop stilen med Again

En grøn agenda

Again er som brand født bæredygtigt og er endnu et tiltag fra NEYE ift. at byde op til handling. For hos NEYE er vi også optaget af den grønne agenda, og med Again brandet tager vi et skridt mere i den retning. Again taskerne er som nogle af de første i Danmark GRS-certificerede. Certificeringen er en tryghed for forbrugerne, da den er den strengeste standard inden for genbrug af materialer i produkter som tasker og andre varer.

Hvad er GRS-certificering?

GRS står for Global Recycled Standard og er en international frivillig certificeringsordning for genbrugsmaterialer. Standarden er skabt for at øge brugen af genbrugsmaterialer på en troværdig måde – samtidig med, at den sikrer, at de mennesker, der producerer produkterne, har ordentlige arbejdsforhold, og at produkterne produceres med respekt for miljøet.

  • Again tasker er fremstillet af genbrugsmaterialer; nylon, plast og polyester, der kommer fra overskudsproduktion i industrien eller fra brugte PET flasker
  • Der accepteres ingen skadelige kemikalier i produktionen af Again tasker
  • Again tasker er GRS-certificerede (Global Recycled Standard) og lever op til strenge sociale- og miljømæssige krav


Læs mere om GRS-certificering

800x480_Again_hangtag.jpg

GRS-certificeringen sikrer, at det produkt, du køber, rent faktisk er produceret forsvarligt. Med GRS er der ikke kun fokus på klima og miljø, men også på den sociale bæredygtighed. Det er faktisk den eneste certificering, som kombinerer både miljø og sociale forhold.

Når du støder på disse hangtags på produkterne, kan man via det unikke ID spore tilbage til hvem, der har kontrolleret de enkelte dele i tasken jf. kravene fra GRS.

Bag om Again

Det ligger i NEYEs dna at tage ansvar, at udfylde en rolle i samfundet som rækker ud over bundlinjen. NEYE er født ind i ordentlighed og ansvar. Det er det mangeårige arbejde med støtte til kræftforskningen et solidt bevis på. Derfor er det også naturligt, at NEYE også har udvidet sit engagement til også at omfatte den grønne agenda.

Again er en naturlig forlængelse af NEYEs 140-årige samfundsengagement. Tiden er kommet til at kigge op og ud. Til også at kæmpe for at skabe en verden, hvor de produkter, vi producerer, ikke belaster kloden mere end højest nødvendigt, og at de produceres under ordnede forhold og arbejdsvilkår.

Samtidig har NEYE et ønske om at differentiere sig i markedet – som vi har gjort det i 140 år - ved at designe og producere tasker, der holder. Og netop det, er det nye brand Again et udtryk for.

Med Again får du tasker, der er fremstillet i bæredygtige og holdbare kvaliteter – pakket ind i et moderne design med kant.

“Som alle ansvarlige virksomheder, har vi et særligt fokus på den grønne og sociale bæredygtighed. Vi har siden 70’erne haft fokus på at støtte sygdomsbekæmpelse og kræftforskning. Den agenda holder vi fast i, men vi har også et ønske om at bidrage til en grønnere fremtid. Derfor har vi taget et grundigt kig på vores brands. Again er kun begyndelsen på rejsen mod at være en endnu mere ansvarlig virksomhed – også når det kommer til vores fodaftryk fra måden, vi producerer på,” siger Camilla Raffnsøe, Adm. Direktør i NEYE.

Tanker bag navnet

Navnet Again henviser til, at produkterne er skabt af genbrugsmaterialer og dermed støtter op om den cirkulære tankegang. Men det er også en reference til, at NEYE tager ansvar. Igen. Og at vi gerne vil have dig som kunde med på rejsen. Igen. Rejsen hvor vi tager ansvar i fællesskab og forholder os til den verden, vi er en del af.

De enkelte taskers navne stammer fra naturen. Så dine favorit styles fra Again kan have en fin reference til alt fra vejret til træer, urter og blomster.