Sale: Spar op til 50% på masser af brands

Velkommen til Conmé

Moden er i konstant bevægelse. Nye farver, materialer og silhuetter kommer til i en verden, som hele tiden er på vej et nyt sted hen. NEYE’s nye brand Conmé er et spejl af tiden, og hvad der sker på catwalken lige nu. Brandet er til dig, der gerne vil være med på tidens trends og som elsker de små detaljer.

Shop dine favoritter

Skandinavisk og let legende design

Conmé dyrker det rene skandinaviske look, men med inspiration fra internationale trends. Det kommer til udtryk med sæsonens it-colours og detaljer, der giver tasken et twist. Det kan både være farven, designet eller små fittings, der gør, at tasken skiller sig lidt ud.

Alle styles er produceret i skønne tekstiler eller kunstskind i nøje udvalgt kvalitet, som giver det bløde look and feel, vi kender fra skind. Det skandinaviske look gør, at mange af modellerne sagtens kan gemmes væk i en periode, for så senere at blive taget frem og brugt igen. Måske i en helt ny sammenhæng, der giver tasken nyt liv.

Shop Conmé tasker

Om Conmé

Conmé er designet og produceret af NEYE, og er det seneste i rækken af vores egne brands, som også tæller populære brands som HERA, Aura og Again.

Navnet Conmé betyder ”med mig” og er inspireret af, at kollektionerne indeholder det, man altid har med sig. Det være sig tasken, makeup pungen eller computer sleevet. Kollektionerne rummer en bred vifte af inspirerende must haves. Både højaktuel fashion og stilren basis, der alle er baseret på designfilosofien om at lade tasken være prikken over i’et i ethvert outfit.

Alle taskerne har små overraskende detaljer, der gør dem til mere end blot et praktisk vedhæng på armen. De fungerer som blikfang på lige fod med andre accessories, der er med til at skabe en individuel stil.

Shop Conmé stilen