Conmé - Fashion til hverdagen

Nye farver, materialer og silhuetter kommer til i en verden, som hele tiden er på vej et nyt sted hen. Tag Conmé med dig og oplev hvordan design, funktion og materialevalg gør forskellen, når du finder tasken, der har alt det, du har brug for i netop den taske.

Se alt fra Conmé

Blå Conmé taske. Stort udvalg af Conmé på neye.dk

Conmé bæltetasker

Grøn Conmé Ella bæltetaske. Stort udvalg af Conmé XL bumbags på neye.dk

Conmé accessories

Conmé toilettaske og hårpynt. Stort udvalg af Conmé accessories på neye.dk

Shop dine favoritter

Ella XL bumbag

Den populære bæltetaske fra Conmé har plads til alle dine sager på farten. Den regulerbare rem gør, at tasken både kan bruges som skuldertaske og som cool oversized bumbag. Ella bæltetasken findes i flere farvenuancer og er lavet i fløjl, som er meget oppe i tiden.

Nyhed: bestseller-tasken Conmé Ella har fået en lillesøster. Den nye Olivia XS bumbag er trods sin lille handy størrelse meget anvendelig. Oplev de skønne farver og den bløde fløjl i mindre format med Olivia bæltetasken.

Shop Conmé bæltetasker
Conme toilettasker og hårklemmer. Stort udvalg af Conme accessories på neye.dk

Conmé accessories

Foruden de fine tasker, så har Conmé også et lækkert udvalg af accessories. Find din Conmé favorit i udvalget af bl.a.:

Strømper

Smykker og hårpynt

Toilettasker og makeup tasker

Shop toilettasker & hårpynt

Skandinavisk og let legende design

Conmé dyrker det skandinaviske look, i samspil med sæsonens it-colours. Materialevalg, design eller små fittings gør ofte, at Conmé tasken skiller sig lidt ud. Alle styles er produceret i skønne tekstiler eller kunstskind i nøje udvalgt kvalitet, som giver det bløde look and feel, vi kender fra skind. Se også udvalget af Conmés flotte computer sleeves og punge.

Computer sleeves

Punge og kortholdere

Shopper & tote bags

Om Conmé

Conmé er designet og produceret af NEYE, og er det seneste i rækken af vores egne brands, som også tæller populære brands som HERA, Aura og Again.

Navnet Conmé betyder ”med mig” og er inspireret af, at kollektionerne indeholder det, man altid har med sig. Det være sig tasken, makeup pungen eller computer sleevet. Kollektionerne rummer en bred vifte af inspirerende must haves. Både højaktuel fashion og stilren basis, der alle er baseret på designfilosofien om at lade tasken være prikken over i’et i ethvert outfit.

Alle taskerne har små overraskende detaljer, der gør dem til mere end blot et praktisk vedhæng på armen. De fungerer som blikfang på lige fod med andre accessories, der er med til at skabe en individuel stil.

Shop Conmé stilen